За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 454
  • 697
  •   1
Отговори
# 150
Да ви споделя нещо, което на мен много ми хареса:
http://aplus.com/a/father-filmed-his-daughter-once-a-week-for-14-years

# 151
  • в Кошера
Решили ли сте вече какво да напишете в писмата до Дядо Коледа?  Mr. Green Grinning

# 152
Решили ли сте вече какво да напишете в писмата до Дядо Коледа?  Mr. Green Grinning
За мен или за децата ?  Laughing

# 153
Elsi и аз не съм мръднала и грам от както излязох от болницата, ама ако намаля храната и кърмата ми намалява, така че ще сме си дебеланки докато кърмим.Аз имам още 7кг. да свалям. Мики завиждам ти, че си свалила всичко и успешно кърмиш  Peace
За дядо Коледа си мислех, бънджи или подобно..., но след като ортопеда ми обясни "ползите" от него - се отказах..., че сега съм в размисли  newsm78

# 154
  • в Кошера
За мен или за децата ?  Laughing

Чудесен въпрос!  Hug  Mr. Green

Чааветата имах предвид. Голямото си знае и си изрежда като стихотворение всичко, което иска, от януари 2014, но дребсън, горкия, няма думата.  hahaha  Laughing
Та за него ми е по-скоро чуденката, макар, че имам предвид един конкретен подарък.
Ще се радвам да споделите идеи.  Hug

# 155
Тайра, засягаш любимата ми тема  Heart Eyes. Много обичам Коледа, а сега с малката кукла, ще бъде още по-вълшебен празника Crazy. Нямам търпения да украсим с коледна украса и малката да й се радва. Не съм мислила какво да й купим за подарък, но съм решила да й взема някакъв коледен костюм и да й направим фотосесия и календари на родата Crazy.
Иначе Мики, завиждам ти и аз, да ти имам проблема със слабеенето, ядеш ли изобщо бе жена?  #Crazy. Аз ям не ям, пак съм си същите килограмин и не мърдам newsm45 smile3511. Обаче така пестим, защото преди да стана дебела много обичах да си купувам дрехи, обувки, сега не съм си купувала от питата на детето. Нямам желание да си купувам дрехи за дебели  Crossing Arms. Надявам се, че ще си нося старите дрехи. Сега гледам само какво да купя на малката  Laughing.
Тези пелени верно са много красиви  Heart Eyes
Мусле, аз имам 8 някъде кг. , също като не ям, нямам кърма  Tired

# 156
  • Шумен
Здравейте!Аз не пиша често,но чета всеки ден,във фейса съм по-активна  Laughing
Гледам обсъждате килограмите аз качих 20 през бременността като ни изписаха от болницата 10 ги нямаше,до сега съм свалила още 7 и ми остават 3 до тези от които забременях,но искам още 2-3 допълнително да сваля...ям си защото иначе кърмата намалява,а и сякаш на мен кърменето ми помага да отслабна и първия път беше така...та така...
За коледни подаръци още не съм мислила...но май е време...  Laughing
На болните бързо оздравяване и нелка дано нищо да ви няма,стискам палци  Hug

# 157
Tyra точно това,някой го беше споделил назад в темата.На мен ми е много обемно,впредвид малкото свободно пространство вкъщи и съм се насочила към по-компактни подаръци  Mr. Green
Мисля си за музикално килимче,или Мечо Пух разказвача на приказки,нещо такова ми се върти.Имаме кучето на Фишър прайс и малчо много му се радва Simple Smile

# 158
  • в Кошера
Мечо Пух, разказвачът на приказки, е мнооого полезна играчка. Препоръчвам с две ръце.  Peace
Щерчо й се радваше поне 2 години, че и сега си я пуска от време на време.  Peace Но е за по-големи дечица. Нашите половингодишни кокорковци няма да я ползват към момента.  Wink

# 159
Мечо Пух, разказвачът на приказки, е мнооого полезна играчка. Препоръчвам с две ръце.  Peace
Щерчо й се радваше поне 2 години, че и сега си я пуска от време на време.  Peace Но е за по-големи дечица. Нашите половингодишни кокорковци няма да я ползват към момента.  Wink
Мисля в преспектива  Joy Той сега един черпак да му дам сигурно повече ще се зарадва  Crazy

# 160
Нелка, стискам палци всичко да е наред  Hug
Мики, голяма зарибявка  Mr. Green от много канене ще се наканя и аз сигурно някой ден да вземем  Laughing
Каква е тази играчка за разказвача Мечо Пух Simple Smile

# 161
# 162
Мм много готин наистина Simple Smile
Айде избрахме подарък на бебчо. Стига да го намерим къде го продават.

# 163
Мм много готин наистина Simple Smile
Айде избрахме подарък на бебчо. Стига да го намерим къде го продават.
http://www.minimod.bg/8132/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BE-%D0%BF%D1%83 … D0%B7%D0%BA%D0%B8
Виждала съм го в Хиполенд и в Метро също  Peace

# 164
Нелка, днес нямах възможност да ти пиша да пуснете веднага урина. Ние имахме същите симптоми и се оказахме с бъбречна инфекция. Дано не е нещо сериозно при вас и всичко да мине леко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт