За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 461
  • 697
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
и аз съм на вълна коледни подаръци Grinning Мусле, аз също много се кефя на бънджитата, до скоро много ми се искаше да вземем бънджи от тези готините на фишър праиз мисля бяха, с многото животинки и играчки и някаква проходилка, но предвид сериозното заклеймяване от ортопеда и аз май се отказвам Rolling Eyes реших да заместя с проходилки от тези, които се бутат, уолкъри, мисля, че те не са така вредни и това ми се върти из главата като коледен подарък Wink
ние имаме препоръка вече да включваме плодови пюренца и каши Simple Smile
този мечо Пух е много готин, аз съм виждала в Хипо ленд подобни котаракът в чизми и грозното патенце Simple Smile
Нелка, стиснати палци да няма нищо сериозно Praynig Hug

# 166
За Мечо Пух - за миналата Коледа взехме такъв от Хиполенд - май беше към 70-80 лв. или нещо подобно, подарък за дъщеричката на кумовете. Тя беше на 2 тогава и мнооого му се радваше. Кумовете казаха, че навсякъде ходи е него. Сигурно им е много интересен, но сега са много малки нашите бебоци. Аз може догодина да го взема.

# 167
Гуги, какво каза Молева!?...зъбите тръгнали ли са вече!?...ние утре ще ходим при нея  Wink

# 168
Потърсих в сайта на Хиполенд, но не го видях. Моце да се разходим до Сливен някой ден, там има Хиполенд.
А иначе не знам защо се изненадах от цената  Laughing Мъжът ми реагира - ми ти какво искаш  Laughing 95 лв. е.
А Грозното пате и Котаракът в чизми са почти 50 лв.

# 169
  • Пловдив
Мусленце, според Молева зорът е от зъбките tooth та, ги очакваме с нетърпение Mr. Green каза, че си вървят много добре момчетата, даже единия обяви за манекен Laughing понеже е 70 см. и 7340 кг. , другия е 70.5 см.  и 7680 кг. Mr. Green посъветва ни да започваме и плодовите пюренца и кашите, аз мислих уж с плодовите да се стартира, но тя ме хвърли в тъча, ще я послушам де Wink иначе за сега не ме съветва да увеличавам количеството на зеленчуковите пюрета, каза към 60 гр. да давам от тях, съобразно месеците се увеличавали с 10 гр., демек на 6 месеца 60 гр., на 7 - 70гр. и т.н.
споделих с нея за смукането на палеца, каза да не се опитвам да спирам детето от този навик, това беше ново за мен, психолозите твърдели, че е травмиращо за детето насилствено да го отказваш от това, каза, че все пак няма до казармата да го смуче Mr. Green Crazy та ,това е полезното, ако някой има същия проблем Simple Smile

# 170
Nelka стискам палци да не е нещо сериозно...  Hug

Gugito мерси за инфото за грамажите   bouquet тъкмо се чудех тия дни... днес измерих - бебс изяде 40г пюре и после си посука хубаво  Crazy ММ се е притеснил да не го прехранвам  Laughing
Да ви се оплача, ММ и свекито много ме натискат с това захранване, много ме дразнят  ooooh! айде свеката ще я игнорирам някак, ама мъжото какво да го правя незнам... голям им е зор да заместя кърмене, а пък аз не искам, първо защота ще ми намалее кърмата, второ защото ми е приятно  Blush уффффф. И аз все искам на всички да угодя...та, тормоз.

Да питам - някоя мама бори ли хемороиди? Ако иска да ми пише на лично да питам нещичко...

# 171
Гуги, ама те верно манекени  newsm53 А за палеца -тъй де..., к'во да го направиш детето - харесва си пръстчето! Пък и аз си мисля, че това е временно явление  Peace

# 172
  • София
Гаги,
Какьв им е зорьт на мьжо ти и на свекито? Те ли кьрмят? Я ги разкарай! Като станат майка на детето ти (което е импосбьл  Mr. Green ), тогава да дават зор.
Писах ти на лични за хемороида.

Твьрдо реших утре да започна сьс захранването. Днес специално ходих да тьрся Бг картофи.  chef

# 173
Мики, килата си свалила  или  от проклетия, или  от разнасяне на бебе.  Grinning Мене, ако питаш, второто. Честита нова пеленка! Ще споделиш кои са вашите пелени. Simple Smile

Нелка, щом  е  весело детето, ще се  пребори с  инфекцията.  Ако  са  бъбреци, дано ги  хванете на време.

Тайра, то  туй  мнго  убаво, бе.  Ама, признай, че си  е   направо  подарък  за  майки. Wink

Гуен,  да се  похвалиш с  ящно бебе!

Гаги,  дай на  мъжа ти  да чете, ще  го  убедиш.  Тук в  кърмаческия  подфорум  има  много  статии. Нормално  е да се  нуждаеш от неговата подкрепа. Със  сигурност свеки  го  облъчва, но ти  кротичко му се  увърти и  го  просвети, да видиш как той ще просвети нея, че  и ваши приятели.  Wink

Ексентрик, това  с черпака... Joy

Аз съм на  кила  отпреди  да  забременея, но  корема... Нали знаете разликата между първото,  второто  и третото дете? С първото, щом види двете чертички, жената  купува дрехи  за  бременни. С второто  си   носи   своите  дрехи, докато   й  отеснеят. С  третото дрехите за бременни  са  обичайното   й  облекло от  години.

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 22:06 от mama Barba

# 174
  • Пловдив
Гаги, радвам се, че съм била полезна Hug то, нали знаеш, че теории разни - другата ни педиатърка, която всички сочат за "невероятен специалист", за каквато аз не я считам, пък ми каза колкото мога повече да увеличавам пюрето, 100, 120, 150 гр. и тем подобни и да замествам млякото Rolling Eyes и всеки път да съм слагала картоф, независимо от другия зеленчук, та да ги засищало Crazy това ми звучи малко като да тъпча прасета Rolling Eyes аз лично не бих могла да ям всеки ден картофи, не, че е същото де Rolling Eyes но, мнения и теории колкото искаш Rolling Eyes
не им се вързвай на свекито и мъжо, с мъжо по-зорно де, моето свеки по принцип не се включва в гледането на децата, ама това не и попречи в разговор да се потресе от захранването, видиш ли кво било това, едно време на нас били ни давали директно ядене и нищо ни нямало Crazy а тя как щяла да им готви на децата скоро, не, че ги вижда де Mr. Green Crazy
Мусленце, мерси Hug
сетих се и друго да споделя, аз до скоро давах водичка бебелан, от около десетина дни примерно давам изворна, педито по каса каза, че може, аз си отбирам коя за каво да слушам Mr. Green днес Молева заяви, че и тя трябвало да се преварява, а аз само си я притоплям Rolling Eyes Embarassed пък как не ми се преварява, така съм отвикнала Embarassed
за утре съм приготвила оризова каша на Милупа, млечна, че е същата марка като АМ, но би ми била полезна една електронна везна, че малко на око ще трябва да действам с грамажите, аз и с пюрето така правя, а колко пъти съм мислила за кантарче и не съм взела. В магазина ми казаха да действам изцяло на око с кашата, че ако се приготвела според указаните грамажи ставала много течна Rolling Eyes newsm78 поредната новост, с която ще се свиква Wink
Сега се сетих за килата, аз не съм се теглила от бременна, така да не обичам кантари, но вече съм поне размер надолу от дрехите, които носих преди бременността, с важното уточнение, че аз качих много килограми в годините, през които правих ин витро процедури Peace

# 175
За килограмите - не съм се мерила, но си влизам в дрехите, които са ми преди да забременея

За захранването - Дарето след два дена ще направи половин годинка. Давам й да опитва разни неща, към които проявява интерес. Плодовете много я привличат. Картофче хапна с удоволствие, но определено стомахчето й се затрудни със храносмилането. Тези дни сме си изцяло на кърма - блаженство и за мама и за Дари Simple Smile

# 176
Мале , мале с фб групата съм изтървала тооолкова много Simple Smile)

# 177
  • София
Добро утро!
За килограмите - имам още 3 за сваляне, 20 съм свалила. Всички дрехи от преди раждането ми стават.
За захранването - до момента съм въвела тиква, картоф, морков, пащърнак. Следва тиквичка и евентуално после броколи. За броколите се чудя дали да ги дам, че много газове предизвикват. ..
След това и аз ще почвам кашите.
Гаги, питай за хемороидите.

# 178
v.r.i., относно Ротарикса, ние си я купувахме от аптека и я носихме на педи. Трябва да се транспортира в хладилна чанта. Но за твое улеснение звънни на педи и тя да ти разясни.

За подаръците от дядо Коледа: Калина е включила и подарък за брат си в нейното писмо. Хубавото е че за момче. Мисля да им купя това, което тя е решила + нещо, което аз реша.

Gugito, ние имаме уокър (уф, как трудно се пише на английски с кирилица) на Фишър Прайз от каката. Страхотно забавление беше с него и не е отречен от ортопедите.

# 179
  • Пловдив
 Mary_Angel, направо се изкривява езика, нали Laughing и на мен ми е много шантаво да пиша английски думи на български Wink еее, радвам се, че сподели опит, че много ме гризе дали ще им допадне това чудо, мислих, че в крайна сметка с играчките по него ще играят, но щом казваш, се надявам и да си го бутат Simple Smile и аз предположих, че не е отречен, то няма нищо общо с другите и ефектът им, няма как с него да стъпват на пръсти и т.н., разчитат повече на себе си в движенията.. Simple Smile то, не, че е дошло време де, но смятам, че бързо ще достигнем и този момент Simple Smile
моето едното по цял ден се набира все едно прави корени преси, така да му се сяда и се ядосвааа Crazy
сега се сетих да ви питам- вашите деца смеят ли се с глас, понеже вчера при педиатърката докато аз обличах едното дете, таткото се занимаваше с другото и то се спука да се хили, та педиатърката заяви да го запишем, че много рядко бебета се смеели така с глас, това ме учуди много, моите и двамата се смеят с глас и мислих, че всички са така newsm78

Общи условия

Активация на акаунт