За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 483
  • 697
  •   1
Отговори
# 570
Flame, благодаря ти за отговора! Въртеше ми се из главата, че моя приятелка с 4-5месеца по-голямо бебе ми беше споменала за такъв "ефект", но пак реших да попитам и тук, за да знам има ли причина да се безпокоя. То успиването само по себе си не е нещо тревожно, ама с тия ваксини ми е така притеснено... Confused

# 571
Що се отнася до коледната украса на дома, възнамерявам за 6.12. да я спретна, тъй като тогава е и празник на Бургас и някак от този ден нататък добивам празничното усещане santa2
И аз мисля тогава да украсявам, по същите съображения  newsm10

А иначе къде ще правите фотосесията, че и ние имаме някакви мераци? ...  smile3506

# 572
Ние пък спим нормално след ваксина  Peace Сигурно е различно при бебетата. Но определено вече спи по-малко през деня, от сутринта три пъти я приспивам , спи по 30 мин и после реве, че й се спи ooooh!. Не знам какво й става, сигурно зъби. Добре, че все още я кърмя и гърдата я усокоява, ами като спрем да се кърмим не знам Rolling Eyes

# 573
Здравейте!
mama_na_andi много сладурско дневниче си имате.  Hug
Моя мъж също много ми помага - с памперси, преобличане - когато има нужда, с игра и занимаване - постоянно (когато си е в къщи), с къпане- само той от първия ден.  Rolling Eyes
Относно ваксините - и Надя е по-поспалива, но аз го отдавам на Панадола, който и давам превантивно.  Peace
Miss Blondy~Redhat честита месечинка на Филип.   bouquet
Аз мисля да украсявам тази Неделя.

# 574
Деси, благодаря! Hug

Елси, ами Филип например спи непробудно вече 3 часа (ваксинираха го малко преди 14ч.), а иначе заради зъбоникнещия дразнител близо от месец повече от 30мин. рядко спи през деня.

в.р.и., аз от нета си избрах фотограф понеже досега не съм правила фото-сесии и лични впечатления нямам Whistling  Казва се Димитър Евтимов и студиото му е в "Славейков". Записах час за неделя. Ако искаш изчакай да ти дам отзив Peace

# 575
В какви пози ще снимате бебоците, които още не сядат  newsm78
Аз нещо това не мога да измисля и заради това ще отложа професионалните снимки.

# 576
  • София
И аз съм забелязала, че след ваксина спи по цял ден.
Аз превантивно лекарства не давам, та си е баш от ваксината според мен. Ваксинирахме го вчера - тетраксим и синфлорикс в 9:30 сутринта. Прибрахме се хапна и заспа веднага. Спа 3 часа пак хапна и заспа за още 2,5-3 часа и така до вечерта.

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 11:22 от Tedi_Ati

# 577
Блонди, със сигурност при вас е от ваксината, но при нас нищо не се промени Peace
Гаги, има начини-по корем, подпряна в някой ъгъл, фотаджийката ще каже. Дори гледах много интересни снимки с легнали бебчета и покрай тях разни облачета, къщички, слънца от конци и тревичка от килим Peace
Ние още се приспиваме  Tired

# 578
Дооброо утрооо!  Crazy
Бях се загубила,защото баткото ми лепна херпангна и вчера бях ни жива,ни умряла  Shocked Температура не съм имала от 8-и клас,а вчера бях с 38,6  Blush Днес много ме боли гърлото,но се  чувствам далеч по свежа,дано да нямам Т  Praynig
Но влизам за да ви почерпя по повод 6м. на Маги  Flutter , времето летиии
Скрит текст:

Честита полвин годинка и на Стефи на Мария87,на Ванката на Ветка и Калина на атадар   bouquet

По-късно ще снимам госпо'ицата и ще ви я покажа.

# 579
Мики, Атадар, Ветка и Мария да са ви честити месечинките  Hug. Кога мина това време Peace неусетно  Heart Eyes
Мики, бързо да се оправяш Hug.
По този повод вие как ще процедирате със сядането на бебоците? Ортопеда, на който ходихме, каза да я оставим самичка да си седне, ама като чета другите отчетни теми, ми то има деца дето си стоят стабилно, ама не се вдигат до седнало положение newsm78. Мисълта ми е, да не стане 7-8 месец и ние нито да може да стоим, нито да се набираме и накрая да изостанем в развитието Thinking. Мусле, ти ще чакаш ли твоя бебок сам да седне, както Хазбун посъветва? baby_neutral

# 580
  • Пловдив
Честити 6 месеца на всичките ни пораснали бебоци Grinning  bouquet
Елси, ние не сме при Хасбун, но и на нас така ни казаха, въобще да не ги слагаме ние да сядат, да не ги подпираме с възглавници, че се изкривявало гръбчето, когато сами успеели, тогава, то хубаво, ама единия толкова иска да сяда, че чак реве от яд, цял ден коремни преси прави Laughingи се ядосва, а като го надигна да седне за секунда грейва, как ще удържам фронта не знам, но пък сам не може да седне, другия изобщо няма такива мераци Rolling Eyes
забравих - честит първи сняг на пловдивските мами

# 581
Elsi86 аз няма да я подпирам с възглавници,но пък в количката и в мен ще си я слагам да седи за да и е интересно да гледа и да се вози. Peace

# 582
Елси, мисля да послушам Хазбун, но както и Гугито е писала, това е препоръката на всички ортопеди  Peace
Честит първи сняг  Hug
Честит празник и на всички бебоци   bouquet

# 583
  • София
Вие сняг си имате... Брррр... Как го мразя! Дано да не завали и тук.
За протокола: четвьртото зьбче се показа. Сега ги стиска едни в други ( горни и долни) и те скьрцат
. Crazy

# 584
  • Шумен
Честити месечинки на всички бебоци  Heart Eyes как лети времето само...   Crazy
Ние още нямаме зъби,а така ни мъчат..ужас направо  #Crazy докато спи и започва да плаче на сън..милото ми то...
Предлождните заглавия са супер всичките...трудно направих избор    Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт