За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 489
  • 697
  •   1
Отговори
# 555
Не исках да го казвам, за да не се почувства някой засегнат, но Mery Angel го написа много точно. След като двамата сме го правили, двамата ще го гледаме. Както може да го облече така. Смяната на памперс и храненето не са атомна физика все пак. Преди да родя моя приятелка ми даде страхотен съвет " Той трябва да може всичко, което можеш ти. Дори и да сбърка не прави забележки, защото губи желание да го прави. Започнеш ли всичко да правиш сама така и ще си остане" .

# 556
  • Пловдив
той си е доста деликатен въпроса, предполагам, че има такива татковци, с които не е лесно да се пребори човек и да им наложи да помагат, до човек си е Rolling Eyes
на нас пък няма странични хора, които да ни удрят рамо и понякога това ни изморява, от време на време ни се иска да излезем двата Rolling Eyes един филм като почнем да гледаме обикновено на 3-4 пъти успяваме да го довършим, като това са може би 3 филма откак са се родили децата Laughing не се оплакваме де Laughing

# 557
Маметаааа имам въпрос пробвах със зеленчукови пюрета, готови на Хип, ама грам не ги искаме...та си мисля да почна аз да й правя, надявайки се, че тях ще ги прояде..та исках да попитам тези от вас, които приготвят къде в София купувате зеленчуци...Ние по принцип пазарим от Кауфланд и Лидл, обаче като сме взимали моркови например, дори нямам мирис на морков и чесно казано хич им нямам доверие.
 newsm78

# 558
Относно грижите за малкия - нашия татко се справя отлично, даже се гледат повечето време двамата, понеже аз се върнах много бързо на работа.

# 559
Като няма друга помощ пък съвсем не е редно някой да опъва сам. Ние не бяхме излиза откакто се роди Петър. Миналата седмица майка ми дойде и отидохме на кино. Е, най-тъпия филм ми се стори претендент за Оскар  hahaha Друг е въпросът, че когато тя ни предложи да отидем някъде на пиано бар или клуб ние се спогледахме и решихме, че е по-добре да си отспим  Joy

п.с Не купувай и моркови от пазара, защото са бъкани с нитрати. Ако имате от био магазините по-добре от там.  Там имат поне някакъв контрол.

# 560
Grinning Ние водим малкия с нас по кръчмите, по концерти, по състезанията на децата от балета ми, на морската ни почивка през лятото - общо взето навсякъде е с нас. Хич не му пречи силната музика. Само още на бар и дискотека не сме го водили, ама и това ще стане.

# 561
  • Пловдив
то и ние лятото ги водихме къде ли не, но сега нещо не измисляме удачни места, друго си беше като беше топличко Mr. Green

# 562
Да излезем с него значи да полудеем. Той през 10 минути иска да прави нещо различно. Ние нямаме поставени и ваксини и много не смея да го водя, където има много хора, особено сега с грипния сезон. Като се очовечи малко ще наваксваме. Баща му беше много нещастен, че лятото не можа да го води в Каварна  hahaha

# 563
Здравейте мами.....чета ви с голям интерес....и нашата бебка е родена юни...роди се 3 кг и 50 см.На  консултацията четвъртия месец бяхте 7,800 и 64 см и педи каза че сме горната граница и трябва да минаваме на диета.....основно на АМ и по 50мл. сок на ден....от няколко дни започнах да я захранвам с пюре.....
По колко мл мляко хапват вашите бебоци....?(аз следя схемата на кутията-т.е.180мл вода 6 лъжички мляко и огладнява през около 4 часа и 30 мин. )

# 564
Здравей, bubka_1  Simple Smile
Никога не съм се водила по написаното на кутията АМ. От педи и близки знам, че що се отнася до АМ, се спазва схемата "месеца и единица пред него". Това ще рече например както ние караме пети месец, 5 и единица отпред, тоест 150 мл вода и 5 пълни лъжички от млякото. Получава се около 170 мл общо количество АМ. Ние огладняваме през 3 - 3,5 часа  Peace
Моя близка приятелка даваше от началото на бебето както бе указано на опаковката на млякото и някъде към шестия месец ги караха да минават на диета, защото детето беше наддало наистина твърде много Wink

# 565
ами то и ние към диета отиваме...хихихи от вчера реших да и давам по 150 с млякото 170 ...че да видим какво ще стане ...за сега яде на 4 часа

# 566
Гугито, върна ме преди 3 години с написаното, първата Коледа с бебе на ръце  Heart Eyes вълшебен спомен!

# 567
За зеленчуците съм чела да се киснат в студена вода преди да се варят и аз така правя. Така им се махали нитратите   Peace. Купувам и БИО, купувам и от кауфланд и кварталното магазинче. Дано няма проблем, но купешките пюрета са ми отвратителни. Домашните имат поне някакъв вкус, усещат се отделните зеленчуци  Peace
И аз мисля да украся коледно тази седмица.
Всички заглавия са супер  Hug
Аз давам АМ 150мл. общо количество - т.е. 130 мл. вода + 4 и 1/3 лъжици АМ.
Купих оризова безмлечна каша на Лактана, смятам да й я дам към 6 месец. Мисля да я правя с АМ, така че да запазим млечното ядене, както и с плодове. Ще редувам с кисел, приготвен от мен  Peace.
За плодовете съм въвела ябълка и круша, тези дни ще въведа и слива. Какво друго може да дам?
А за зеленчуците съм давала картоф, тиква, тиквичка, чушка, пащърнак и морков. Какво друго - лук  newsm78. Или пък може да поспра с новите зеленчуци, за сметока на плодовете и кашите  Thinking.

# 568
Хайде почерпчица  за 5-тата месечинка на Филип!

На ДК бяхме : +500гр.=7400гр. и +2см.=65см.  Биха ни и Тетраксим и  Симфлорикс. Да попитам мамите минали същите ваксини имат ли наблюдения за повишена сънливост?

За мини фотосесия имаме и ние уговорен час, надявам се да останем доволни. Иначе камерата ни е полупрофесионална, но друго си е студийна снимка със съответните му там осветления и декор smile3509

Що се отнася до коледната украса на дома, възнамерявам за 6.12. да я спретна, тъй като тогава е и празник на Бургас и някак от този ден нататък добивам празничното усещане santa2

# 569
Определено много спим след ваксина, другото е, че и се намалява апетита. Като питах док за тези 2 неща и той ооо не, няма такова нещо...а то след всяка е едно и съъщо..много ме дразни, че си премълчават всичко относно ваксините   #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт