За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 497
  • 697
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Юнчето зъбати усмивки раздава, Дядо Коледа с подаръците да внимава!
 Mr. Green

Деси,
наистина много бързат тези зъби, и при големия батко беше така.
После пък горните предни му почерняха, много беше смешен милия и не се усмихваше с отворена уста. Сякаш беше стресиран, че зъбките са му черни. После като излязоха новите, докато свикне, че са му хубавки и бели....все със стиснати устни се усмихваше. Сега се зъби за щяло и нещяло, особено по снимките.  Crazy

И аз да се включа към успокояващите за паданията....когато има да мине.... Страшно е, наистина. Всеки се самообвинява, но най-важното е в бъдеще да предотвратяваме такива инциденти доколкото можем и по-малко да се терзаем.

И не мен ми е едно коледно. Другата седмица смятам да направя коледното чистене и след това ще украсим. Ще ида и аз до Джъмбо да поразбутам малко парите в портфейла.  Flutter

# 541
  • Пловдив
ето и моето предложение за заглавие:
Ето, не остана вече, първа Коледа очаква с трепет юнското човече!!!

# 542
Ох, и при нас киселявенето от зъбки доста се засили, а вечерните часове направо си ескалира. Нощем спим перманентно като скачени съдове - Филип с цица в устата или поне под носа му, та да може да я зацока веднага щом нещо го задразни (нали биберони не признаваме) - това е единственият начин да има шанс да поспим. Иначе мажа с гелче на Бочко, но ефектът е нетраен Rolling Eyes Днес взех и Дентокинд, че да видим дали ще се повлияе повечко...

mama_na_andi, Hug  ...Важното е, че е бил "малкият дявол", както се казва. Истината е, че никой не е застрахован от подобни инциденти, колкото и предпазлив и нащрек да е! Аз имам също сходно ужасяващо преживяване от преди доста годинки вече с дъщеря ми като бебе на малко над година - разхождайки се с количката (в седнало положение), при слизането от един висок тротоар на улицата, така се наклони, че преди да се усетя беба се превъртя, падайки направи кълбо във въздуха и тупна, като главата й се оказа на сантиметър от ръба на бордюра. Shocked Това, което почувствах в онзи момент с думи не може да се опише, не знам как намерих сили да я грабна с треперещите си като лист ръце и крака и да се занесем до близката чешмичка да се понаплискаме с вода и хубавичко да я огледам - нямаше и драскотина, но аз не можах да се съвзема сума време no

И моето предлижение за заглавие:

Дядо Коледа с шейната със сребърни звънченца за пръв път ще посрещнат ЮНСКИТЕ джудженца!

# 543
emeka , Благодаря! Гледам, че бебоците ни са на една и съща дата. Аз привършвам 1-цата и се чудя дали да не преминем на 2-ка.

# 544
mama na andi, важното е че се е разминало Simple Smile Както писах и ние изтървахме бебка вече веднъж.  Няма как.

И Дари спи доста неспокойно през нощта. Успокоява я единствено гърдата. Дано по-скоро изникнат останалите зъби.

# 545
Благодаря ви много момичета,много сте мили!   bouquet Наистина,няма да забравя за случилото се то и да искам няма как,след като знам че ММ ще ми го припомня Cry като ми проговори де...  Tired Добра идея е наистина да ги оставя да се гледат с бебчо една вечер,ама като се сетя че миналата седмица,ходих на зъболекар и бяха сами само час,а ми се обади 5 пъти да ме пита нога ще се прибирам  Flutter Flutter  иии прибирам се аз какво да видя- Андрей е със дигнати гащи чаак до небесата  Laughing разкопчано боди и памперса на една страна  Joy страшна гледка  Laughing посрещнаха ме  на вратата  hahaha та цяла нощ ако са двамата незнам...как да стане след като бебчо иска baby_neutral  baby_neutral baby_neutral от мама   Party ето го и моето слънчице  http://www.moetodete.bg/dnevnik/?id=7822

# 546
*Orhideq*, да на вратлето са и малко по бузите. Себамед го поуспокои, но не изчезват...

# 547
Орхидея , аз го започнах преди седмица.2-ката е  с друга консистенция.По-ситно е млякото и като се разбие в шишето пак се вижда разлика.Повече ми харесва , че не се пени толкова , колкото 1-цата и мирише по-различно.

# 548
коледното настроение мен още не ме е завладяло, нооо тази седмица ще украся заради бебс - сигурно ще му е много интересно.
 Страхотни заглавия сте сътворили  Peace

# 549
Заглавията са кое от кое по хубаво , браво момичета страхотни са Simple Smile

Аз съм доста коледно настроена ходих да търся коледни костюмчета за бебка в Джъмбо но нямаше избор сигурно бяха свършила, тук някой каза че е намерил в магазин намерихте

За фотосесия аз при Г-жа Череша се записах за 9 ти декември за 50 лв са 10 обработени кадъра, имаме удома професионален фотоапарат но с декори искам да са снимките и малко по пипнати че това и е първата коледа на бебс толкова мънинка и искам хубав спомен да и покажа след време Simple Smile а ас нашия фотоапарат ще си я пощракаме удома Simple Smile

# 550
  • в Кошера
Леле, явно коледното настроение започва да завладява темата! Никога не е имало толкова много проекто-заглавия.  Hug Party

Сложих анкета. Вие сте!   madnoel

# 551
  • София
mama_na_andi,
Много смешно ми стана като четох за посещението при зьболекаря и после какво си заварила като си се прибрала.  Joy Преди време и аз имах подобна случкв. Водих баткото на дежурен лекар вечерта в 8.30. Точно пристигнахме в кабинета и ММ се обади да пита кога ще се врьщаме. След 45 мин се прибрахме, Мария по боди, едва гледа сьнено, баща й я разхожда из апартамента.  hahaha Останал бил без крьст. Crazy После два дни беше кисел. Joy Joy Joy

# 552
Мен малко по малко ми идва коледно настроение Simple Smile започнах с подаръците.
Имаме една украса снежен човек, която е от свекърва ми и на бебето страшно много му харесва. Все иска да го пипа и го гледа постоянно.

# 553
Решила съм да сложа коледната украса на 6 декември, когато е именния ден на Ники.

Що се отнася за грижата на таткото за бебето, аз още с раждането на първото ни дете заявих, че грижите трябва да се поделят. ММ може да прави всичко толкова добре колкото и аз (само да кърми не се научи; но в редките случаи, когато е трябвало да храним децата с шише, той е бил на пост).
Според мен повечето татковци умишлено се правят на по-несръчни от колкото са, само и само да бягат по тъча. Какво толкова женско има в едно обличане, хранене или смяна на памперс. Да ни би ние да сме се родили научени.

# 554
  • Пловдив
Mary_Angel, напълно съм съгласна с теб, определено се правят на луди татковците, които уж не могат да правят това и онова по отношение на грижата за децата Rolling Eyes аз съм много благодарна на моя мъж, помага ми всячески, без него нямаше да мога да се справя, всичко прави не по-зле от мен, на моменти като изпуша даже и по-добре Laughing никога не съм го молила за това, той сам има желанието, дано така да продължава и като попораснат децата Simple Smile
тази Коледа и аз се вълнувам много, дълги години съм очаквала да я празнувам с дечица и предходните коледни празници бяха все тъжни за мен, сега с голяма емоция подготвям украса, най-вече за стаята на дечицата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт