За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 409
  • 697
  •   1
Отговори
# 60
МИКИ Честит празник   bouquet Бъди здрава, обичана жена и майка  Heart Eyes

# 61
  • София
Мики,честит рожден ден!! Бъди здрава,щастлива,обичана и нека всичките ти мечти се сбъднат!  bouquet

# 62
ЧРД, Мики!!!
Бъди здрава, обичаща и обичана от най-скъпите в живота ти същества....и ще имаш всичко ценно в този свят (всъщност вече го имаш) Heart Eyes Страхотен празник!

Тайра, имаш отново моите адмирации за старанието, с което ни поднасяш поредната нова тема!  bouquet

Ноктите  ги режем трудно Rolling Eyes - в смисъл, че така и не се научих да боравя с нокторезачка (все ме е страх, че ако захвана малко по-навътре и ще клъцна и от възглавничката на пръстето вместо само порасналото нокте Crazy) Действам  с ножичка, но това Филипче е голямо шило и като е буден едвам успявам, а спи ли и да започна да гирежа, се събужда smile3560  Последния път опитах нова Фатка  Mr. Green  - докато го кърмех той в скута ми, а аз със сложен маньовър и еквилибристика, така че хем да не му се килне главицата, хем да не изпусне цицата, изрязах и на ръцете и на краката, с цената на трудно за описание кривене на собствената ми снагЪ за целтЪ ku-ku hahaha

# 63
Леле, Блонди, какви гимнастили си правила, не мога даже да си представя  Crazy  Laughing

# 64
Мики, честит рожден ден и от мен!  bouquet

Ние успешно напредваме на обяд с картофчето, увеличавам с лъжичка на ден и днес шишко си излапа цели 7! За момента го правя с вода, но май ще започна с кърма, защото съвсем скоро ще измести едното кърмене май. След пюрето не иска да суче, няколко минути и започва да се хили, а на следващото хранене същата работа. В 12 яде пюрето и посука малко, после в 16ч. още не беше гладен... нормално ли е това? Едва го омагьосах да посуче няколко минути и сега се цедя  Confused Отиде ни на кино режима. При вас даде ли отражение на сукането това захранване?

# 65
  bouquet За празника на Мики - щастлива жена, майка и съпруга да е.
Шапка вкъщи не му слагам, косичката с 2-3 разрошвания с хавлията е суха. И захранване още не съм започнала Simple Smile

# 66
  • София
Моите момичета изяждат по 50 грама пюре и 130 мляко и едва издържат 3 часа до следващото ядене.

# 67
Аз давам по половин бурканче пюре от най-малките на хип смесено с 20мл кърма, и после си изсуква всичко. И до 15.00ч едвам изкарва.

# 68
  • Пловдив
аз давам също около 50 гр. пюренце, след това 120 мл. мляко Simple Smile

# 69
Уффф ... Лошо, Гошо, както се казва... на 19-и сме на ваксина и ще разпитам педи, че по телефона нещо не ме удовлетворява как ни се получава комуникацията...
Ще съм благодарна да споделят още майчета опит по въпроса.
А с какво количество пюре се смята за заместено едно кърмене?

Desi, ноктите режа с ножичка докато спи - много често някъде по улиците се дупя над количката  Laughing Шапка не слагам, подсушаваме косата с хавлийката, леко влажна остава, но той така се поти после в мен докато яде, че пак е мокър.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 21:20 от Gaggi

# 70
Ние със захранването сме още на етап - когато мама успее, дава по няколко лъжици нещо вкусно Simple Smile
Много далеч сме от заместване на хранене Simple Smile

# 71
  • София
И Алекс става вир вода, докато го кърмя. След баня подсушавам с хавлийка.

Още не съм започнала да захранвам, мисля да го направя към 15-ти. Дано да ми е ящно момчето!:)
Да заместя ядене ще давам по 190 гр пюре.

Нокти режа, докато спи и го кърмя, сложна работа ми е!:)

# 72
Аз давам едно цяло бурканче хип от малките,което е 125 гр + 100мл АМ .Предполагам за да се замести едно хранене изцяло около 190 гр,но пък зависи и какво е. Мисля 190 гр тиква,не би заситила,като 190 гр картоф.Но и ние сме далеко от заместване.  Peace
Нокти режа без проблем с нокторезачка,той гледа с интерес и не мърда.
А за сешоара не виждам нищо страшно,чак ми е чудно защо не смеете да го ползвате  newsm78

# 73
Аз пак да питам, че въпросът ми остана в предната тема.

Какво значи едно пюре да регулира? Питам, защото си взех една листовка на Хип, където пише кое пюре как действа на храносмилателната система. Има такива, които разхлабват и такива, които затягат. За тях ми е ясно. Но на повечето пише, че регулират... newsm78

# 74
Аз пак да питам, че въпросът ми остана в предната тема.

Какво значи едно пюре да регулира? Питам, защото си взех една листовка на Хип, където пише кое пюре как действа на храносмилателната система. Има такива, които разхлабват и такива, които затягат. За тях ми е ясно. Но на повечето пише, че регулират... newsm78
Регулират означава,че нито разхлабват,нито запичат.Нещо по средата между двете.Ама и аз го обясних  ooooh! дано ме разбра.

Общи условия

Активация на акаунт