За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 412
  • 697
  •   1
Отговори
# 75
Мики,
Скрит текст:
подложките може в сушилня, гащичките някой предложи втора центрофуга. Можеш бамбуковата  подложка да  слагаш над джоба, до кожата, увита в еднократната. Бамбиното много ги хвалят - държат  сухо. Добър избор.
. Скривам, щот е за гащената тема.  Още ли е зелено акото.  Ако има колики, бих  включила   Еспумизан към  Биогайата.

Гаги, днес е било така. Но нощес може  да си  навакса или утре.

Кальо Бальо, и аз така. Давам от време на време да опознава вкусовете. Като почне да докопва храна от  масата,  сама ще  си замести хранене. Grinning

Марията е с млечница, хрема и кашлица. За капак, тъкмо оздравя  малкият батко и  тръгна пак на градина, и големият се разбуха... Няма празно!

Мис Блонди, и аз така на  гърда режа нокти. Като  изрежа на едната ръчичка, сменям гърдата.

# 76
Барба,
Скрит текст:
Всички подложки,които взех са микрофибърни,освен онази нощната с активния въглен.Нали микрофибърните не може да са в допир с кожата?Единствената ми бамбукова пелена съхне от събота и още е мокра  hahaha От 3 броя пелени няма май да разбера много и сега се чудя дали да взема още 3 или да заредя доста подложки  Thinking Мерак ми е и да си взема някоя маркова пелена за сравнение.
Акото ни днес за първи път беше кафяво и гъсто  Praynig Бързо оздравяване на домашните,аз моя не съм го пускала повече от месец на градина и сега го държа,че искам хепатитната да и сложим на 6м.
Нокти режа със зора.Когато и където ги хвана децата,по-скоро от моето настроение зависят нещата  Laughing , но не съм особено сръчна и понякога правя и бели  Rolling Eyes

# 77
Мики,
Скрит текст:
най-добре  питай в гащената тема. Аз имам много, ама  много малко опит с подложките. Иначе много хвалят Поп-ин.
Честито за оправянето на акото. Тъкмо щях  да питам дали не   й пробива  зъбче. Много се  измъчихте. Сега, щом акито не е  вече зелено,  и дупето ще се подобри.

Аз си помислих  да спра момчетата, но баткото  е предучилищна и ни задължават да ходи. От друга страна няма да му съсипвам здравето заради 35 лв детски на месец. Ако не спре да боледува всеки  месец, ще го  спра от градината.

# 78
А и моя батко се води първа предучилищна,ама не ми правят проблем от градината.Детски не взимам,"богати" сме според държавата  ooooh!
Зъби не виждам да се задават,мисля към края на седмицата,ако сме здрави пак да и пробутам оризова каша да видя от нея ли е зора Thinking Естествено ще се допитам и до педи.

# 79
Мама Барба - дано е временно... изплаших се, не искам да замествам кърмене  Sad не знам бебс как ще приеме отбиването някой ден, но на мама ще й е мнооого мъчно  Embarassed

Много ми е интересно за многократните пелени, но ми се струва супер необятна тема за опознаване  Whistling Мики, приемам знания и опит наготово, когато се нагласите  Laughing Mr. Green Hug

И сега - шушулката има едни като две тънки прорезчета на венчето долу, това заготовки за зъбките ли са? Излишно е да споменавам, че се чеше бясно с каквото намери и имам съмнения, че това му смущава съня и храненето  Thinking

# 80
Аз го  обърнах на чат. Wink

Гаги, заподозрях зъби. Скоро ще  пробият при вас. Честито! Няма да се  отбие от малко пюренце. Отбиването наистина е много болезнено за майката. Но има време, живот и  здраве. Многократните са голяма краста. Wink

Абе, детски! Ако не  е здрав, не им  искам детските.

# 81
  • София
mama Barba,
бързо оправяне на Мария!
Какво й предписаха?

Мики,
поздравления за акото!

# 82
изплаших се, не искам да замествам кърмене  Sad не знам бебс как ще приеме отбиването някой ден, но на мама ще й е мнооого мъчно  Embarassed

Много ми е интересно за многократните пелени, но ми се струва супер необятна тема за опознаване  Whistling Мики, приемам знания и опит наготово, когато се нагласите  Laughing Mr. Green Hug

ахам, ахам +1  Rolling Eyes

А педито иска май като започна да захранвам и да поизместваме кърменията. Ама в крайна сметка аз си решавам за моето дете нали така?

От някоко дни сме на Пуфис - допадат ми, само 'дето днес имахме пропуснало аки. За първи път се случва.
Вече сериозно подозирам зъбурковци. Може да не избият много скоро, но мисля, че го мъчат.

# 83
да питам кърмещите и по-запознати мами - като се заместят някой от храненията, какво става!? Предполагам кърмата намалява  newsm78 а дали ще има достатъчно кърма за останалите незаместени хранения!?...или ще трябва да се изцеждам, за да поддържам лактацията?

# 84
Регулиращо пюре аз го тълкувам така - ако е запечено детето, го разхлабва, а ако е разхлабено - го запича. Ако бъркам, поправете ме Simple Smile
Мусле, по принцип се препоръчва до 1 годинка да няма заместено хранене (това е в най-добрия случай), в най-лошия - да са 2 заместени хранения. Кърмата се регулира, ще намалее, но ще има за останалите кърмения.

# 85
Mome аз нямам намерение да замествам повече от две хранения  Peace И за това исках да знам като се разреди кърменето, дали ще му стига за останалите хранения  Simple Smile

# 86
Здравейте!
Аз вчера писах, писах и като исках да публикувам - някакви маймуници...  Cry
По-късно не съм пробвала, затова днес на патерици - Мики честит рожден ден.   bouquet
Благодаря ви за отговорите за ноктите и косата. Ще пробвам да режа нокти докато спи или когато я кърмя. Дано се получи, че ми е голям зор.  Praynig А за косата - ще продължавам и аз така - с хавлийката, без да се притеснявам. И в къщи е постоянна температура - 21-22 градуса.
И аз мисля да я захранвам с пюренца, без да замествам хранене. Чак след 6-7 месец може да заместя първо обедното, пък после ще видим.  Peace

# 87
Ние предполагам до годинката,ще трябва да сме заместили по-голямата част от храненията  Tired Все още не знам как ще се развият нещата със захранването,за сега вървим добре и няма изявени непоносимости,надявам се и занапред да няма.В най-добрия случай на нас ще ни дават рецепта за мляко до 1 годинка,след това ще го търся в продавалника,ако го има  Tired
Зъби при нас няма,но и признаци също няма  Peace

# 88
  • София
Като гледам колко им харесват пюретата, особено пащърнакът.....и ние по-рано ще заместим цяло хранене...
другото ново е, че вече не издържат и 3 часа, та тези дни ще минаваме на Фризо 2, дано да ги засища повече.
Иначе, ако трябва да увеличавам количеството, ще минеме над литър на ден...

# 89
eccentric, Mometo* , благодаря за отговорите. Не съм сигурна обаче, какво пюре се дава при, да речем, запечено дупе - регулиращо или разхлабващо пюре? newsm78

Аз мисля до половин-един месец да съм заместила едно хранене. Днес ни е пети ден от захранването и хапва по половин малко бурканче на Хип, което излиза към 50-60 гр. И още може, но просто аз не й давам. Толкова го харесва пащърнака, че ей такава уста отваря  smile3514

Ние май си имаме зъбче  tooth От седмица някъде белееше и сега като че ли е пробило, защото ми драска на пръста. Това счита ли се, че има първо зъбче или съвсем трябва да се покаже, за да е официално  Thinking

И аз на патерица - Мики честит рожден ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт