За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 430
  • 697
  •   1
Отговори
# 675
Не бъркаш  Simple Smile Петър беше със стафилококи в носа. Една седмица промивки с физиологичен разтвор и аспиратор, и Бактробан за мазане в нослето и се оправи. Само ми се върти в главата, че Бактробана е изчезнал от аптеките  newsm78

# 676
Чилимура,  нашата  кума ми беше говорила против  лечението  на стафилококи с  АБ. Ще звънна да  питам защо. Сигурно ли е, че  не е алергия?

# 677
  • София
за стафилококите има една лаборатория Анаста, разгледайте там инфо, има разработена ваксина, защото са много упорити.

# 678
За тези Анаста повечето отзиви са лоши. Не знам колко са упорити, но и аз и Петър се оправихме след една седмица антибиотици.

# 679
Здравейте!
За къпането - от първия ден използваме възглавничка за баня.  Peace
За гърнето - с баткото започнах края на Април - началото на Май, защото го вземах с мен в тоалетната - мама пиша и той пиша и идеята беше да се е запролетило, че да не му измръзне кръстчето, дупето и т.н. Тогава беше на 10 месеца. С Надя - ще зависи от времето, но горе-долу пак тогава ще е.  Rolling Eyes
Само ми се върти в главата, че Бактробана е изчезнал от аптеките  newsm78
Пак го пуснаха, но в по-различна опаковка и по-евтин.  Rolling Eyes ММ мисли, че са го развалили нещо и няма да е пак ефективен, щом са му намалили цената почти двойно.   Thinking
Чилимура,  нашата  кума ми беше говорила против  лечението  на стафилококи с  АБ.
Бактробана е АБ.  Peace
за стафилококите има една лаборатория Анаста, разгледайте там инфо, има разработена ваксина, защото са много упорити.
С двете ръце и двата крака гласувам против - от собствен опит със сина ми.  Peace

# 680
  • София
Деси, сподели твоя опит, че на мен пък ми я препоръчаха. newsm78

# 681
  • София
Разисквате ползването на гьрне. Да кажа, че аз това нещо не го ползвам, не ми харесва. Мнението ми е, че за целта има тоалетна и всички нужди се извьршват там и единствено там. След като станаха на годинка батковците, ги слагах директно на тоалетната, сьответно с детска дьска за сядане. Така и двамата свикнаха, че там се пика и ака.

# 682
И аз живи и здрави мисля като Gwen да пропусна гърнето. Стълбичка и детска седалка и да си ползва тоалетната. Не знам по градините и яслите обаче как е  newsm78

# 683
  • в Кошера
И аз живи и здрави мисля като Gwen да пропусна гърнето. Стълбичка и детска седалка и да си ползва тоалетната. Не знам по градините и яслите обаче как е  newsm78

В яслите са на гърнета.  Peace
В градините вече са на WC, в мини вариант.  Peace

Аз къпя дреб в такава ваничка + подложката все още. Много съм доволна.  Peace Щерчо беше с такава. Също е много удобна, но не е компактна като другата.  Peace

# 684
  • София
Да, в яслите са на гьрнета. Моите сладури обаче директно на ДГ трьгнаха.

# 685
И аз я къпя във сгъваема вана като на Тайра, само, че бе подложката, а с мрежичка. Надявам се като почне са сяда да й е удобно. Peace

# 686
Чилимура,  нашата  кума ми беше говорила против  лечението  на стафилококи с  АБ. Ще звънна да  питам защо. Сигурно ли е, че  не е алергия?
Да, стафилокок си е. И аз не искам антибиотик да давам. За сега е на хомеопатия. Утре ще пусна пак една микробиология
Белисима, а ти си се лекувала също, така ли?

# 687
Да. И двамата ги бяхме лепнали тия гадини в болницата.

Не съм сигурна, че ще се повлияе от хомеопатия, но пробвай все пак

# 688
Здравейте майчета и бебчета. Надявам се сте добре в началото на новата седмица, болните са оздравяли нали Wink
Започвам да се оглеждам за столче за кола, но нямам представа какво трябва да гледам при избора на такова. Бихте ли ме посъветвали, приемам и конкретни модели като препоръка от опитните мами.
Благодаря предварително. Хубав и весел ден с мъниците ви.

# 689
Оцеляхме  smile3521 , но душевното ми здраве е силно разклатено  smile3533
Голямо реване му удари Магата, ама като знам за какво иде реч и напълно я разбирам.За първи път от както се е родила не се наспах, но слава богу бързо мина и вече е без Т и спокойна  Praynig Излезе и някакъв обрив обаче, който или е от вируса или алергия към Нурофен,в сряда трябва да я водя на кожен за контролен,ако още е опъпчена ще питам.  Thinking
Мисля четвъртък да я водя на консултация и ваксина  Thinking

Столчето за кола на баткото е Maxi-Cosi Priori 9-18кг.
Скрит текст:
Той вече не го ползва  и чакаме Маги да стане 9 кг. за да го ползваме с нея.С ММ много държим на хубавите столчета за кола,едно от изискванията ни е на модела да са правени краш тестове.Едно време много се чудехме на вариантите 9кг-36кг., но сега виждам,че е излишно набиване на пари.Явор е на 5г. и тежи 17кг.,от няколко месеца е на допълнителна седалка в колата.

За гърне и аз се замислих,ама като помня с баткото какъв ефект имаше и може би няма да се мъча.С Явор към 1,6г махнахме памперса и то без драма,детето пожела да пишка извън памперса и нещата се случиха много бързо и леко.Предишните ми опити да го сложа на гърне завършваха с рев от негова страна.

Общи условия

Активация на акаунт