За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 412
  • 697
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,мами! При нас започна добре захранването,но плюе и се мръщи на зеленчуците (тиква,морков смесени с картоф) направо изкарва езика с пуфкане сякаш ще повърне.Оризовата каша яде, но още не може да изяде една бурканче от 125 гр.Авокадо с АМ или с малко банан харесва най-много.Открих,че първото зъбче се показва   Simple Smile

# 661
Не мога да кажа добро утро съжалявам  Tired
Маги беше кисела през нощта и осъмна с Т  Cry С оглед на върлуващия у нас вирус съм просто сигурна,че е лепнала херпангината.Става ми страшно мъчно като знам как боли,а и как трудно минава гърлото.Дано я изкара леко  Praynig

# 662
ох милата Маги, дано се размине леко  Praynig

# 663
Мики, дано се оправите бързо Praynig

# 664
Бързо оправяне на Маги и от нас.  Hug

# 665
Оф,Мики бързо оздравяване на малката кукла и на цялото ви семейство HugЕстествено тези болести идват събота и неделя,когато няма лекари Confused
За ангина знам,че компреса от домашна извара много помага,но поне 6 часа да е на гърлото.
Ние направихме календари за новата година,снимах малчо и батко на един календар.И подаръците оправих така че очакваме празниците с нетърпение santa2

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 15:28 от ribkata87

# 666
Бързо оздравяване и от нас на малката сладурка Маги  Simple Smile
И при нас пада едно ритане, дърпане и се налага да обувам чорапите по 100 пъти на ден.
Момичета, искам да ви питам при къпане на бебоците, какво използвате като подложка върху която да лягат в коритото. Ние използвахме една стойка, която вече се оказва неудобна, защото бебето е голямо и няма място в коритото. Пробвах с една кърпа под главата, но не беше много удобно.
Вие как къпете бебчетата  newsm12

# 667
  • София
ние ползваме такъв шезлонг от плат.
https://www.google.bg/search?q=%D1%88%D0%B5%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0 … 95.45%3B482%3B519

# 668
  • София
Аз още ползвам за банята анатомичната подложка. Вярно е, че мястото вече е по-малко, но скоро ще си седне на дупето и тогава няма начин да я накарм да я кьпя легнала. Такива са ми наблюденията от предишните деца. Започнат ли да седят самостоятелно - това е и позата за кьпане. Не мисля, се кьм момента има нужда от купуване на друго приспособление.

Дано Маги се размине по-леко с болестта!  Sad

# 669
  • Пловдив
и от нас пожелания за бързо оздравяване на Маги Hug
шезлонг ние ползваме ето такъв http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … 7%EB%EE%ED%E3%20% като гледам обаче скоро няма да ни е потребен Simple Smile много е удобен Simple Smile

# 670
Ние вчера бяхме на ДК, Михаела вече е 8кг и 70см Simple Smile
Сложи й хепатитна ваксина, проблеми нямаше никакви.
Още ни мъчат "зъбки", но не се е показал нито един за съжаление.
Хапва пюренца с голям кеф. Вече познава лъжичката, бурканчето/купичката и няма търпение.
Намалих й млякото от 150 на 120, защото след всяко млечно ядене връща. Сега честно казано не знам дали се наяжда. След пюре пък няма проблеми, нищо че е повече.
Слагаме я да сяда по малко, но още не седи стабилно самичка.
Днес получи /от рано/ първия си коледен подарък Grinning Много сладка проходилка. Рано й е още, но я пробвахме и седи в нея като в столче, все пак не стига до земята.
Май това е за сега. Лека вечер от мен Simple Smile

п.с. Болните да се оправят бързо!

оп, забравих нещо Simple Smile
Кога мислите да започвате да използвате гърнете? Гледам, че има мами, които започват от 6-7 месец, за да свиква детенце?

# 671
И нашия е такъв, но вече не е удобен, явно коритото е по-късо. Ще чакаме къпането в седнало положение 😏
Относно използването на гърнета- мисля, че е много рано и сме далеч от този етап.

# 672
Мики, прекрасна е! Стискам палци ако е прихванала да и мине много бързо!
Jujetka, веднага щом седне ще го слагам на гърне. С каката започнах доста рано, но с него ме домързява  Embarassed

# 673
и аз мисля, като започне да сяда и да е стабилен - тогава и гърнето

# 674
ако беше скачен за някоя централа, щеше да произвежда ток  Bulb hahaha Но още тая екстра да си цоца краката не я е научил.
хахахха точно тази сутрин като ни събуди малката с нейните играчки и с ММ лежим сънени и мечтаем точно за такъв проект. После се сетихме, че в Австралия някъде по училищата са го направили това чудо. Връзват въртележките да им генерират енергия, понеже малките в междучасията много ги ползват  Grinning
Стискам палци на Маги да и мине леко болестта   Praynig
Имаше ли някое бебе в началото още на което да му бяха открили стафилокок в нослето? Имам такъв спомен..... може и да бъркам. На Елена трябваше да и пусна повторно микробиология на акото, но ме е страх какъв ще е резултата и ще изчакам още. Иначе си е на пробиотика, както каза доки. Не е акала повторно кръв, че да почвам лечение с лекарства   Praynig 

Общи условия

Активация на акаунт