За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 868
  • 697
  •   1
Отговори
# 495
Момичета благодаря за топлото посрещане!
mam4e82, много се радвам Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Ето и линк към фото студиото- http://www.photoofyou.bg/

Хубава вечер от мен и Софи  Laughing

# 496
За зъбките при нас помогна Kамилия (3 пъти на ден х1ампулка ) в комбинация с гелчето на Бочко. Даже май вече си имаме пробило зъбче, но още не съм правила теста с лъжицата  Simple Smile

# 497
Olives, какъв е този тест с лъжицата. Извинявам се, може би е коментирано, но съм изпуснала. Ние от много време се лигавим ужасно много, тика всичко в устата, целия си юмрюк лапа с такава ярост понякога, горките бебенца то колики то зъби ...
От известно време малкия държи главичката си доста често наклонена на дясно и започвам да се притеснявам вече. Има ли и други бебчета така да я държат?? Или някой да е чувал нещо по въпроса?

# 498
В кои случаи си държи така главата ? По принцип има ли добър контрол на главата в право, седнало и легнало положение ? Опитайте да стимулирате мускулатурата на тази страна. на която клюмва главата. Моят съвет е да се консултирате първо с педиатъра си и после с невролог. Имам предположения какво може да е, но не искам да ви плаша излишно така с консултации по форуми.

# 499
Да, главата си я държи сравнително стабилно във всички положения. Накланя я когато е на ръце в някого, по принцип го държим с гръб към нас, та тогава забелязвам, че я накланя на дясно, не постоянно, но често.

# 500
В седнало положение за момента е нормално да нямат стабилност на главата през цялото време. До края на 6-ти месец трябва да стане. Щом е само в това положение не мисля, че имате поводи за притеснение   Peace

# 501
Благодаря, Белисима, все пак в най-скоро време ще посетим лекар по този повод.

# 502
Ако в останалите положение си държи главата стабилно, следи играчки и няма затруднение да я движи в двете посоки няма проблем. Сядане е голямо усилие за тях и на този етап изпитват затруднение да държат тяло и глава в една линия. Най-лесно е да отпусне мускулите на главата и да извие гръбнака. Понеже гръбнака има някаква опора във вас проличава на главата  Simple Smile

# 503
Как върви захранването - никак Simple Smile Отказва даже и 1 лъжичка, плюе го този картоф, но смятам, че е нормално - едно, че е нов вкус, второ че не е течност и се учи и да дъвче.

# 504
  • София
Момето,
Като добавиш тиква, нещата коренно ще се променят. Mr. Green

Аз имам още един повод да почерпя - след тридневни терзания, безсьние и мьки, трето зьбче е излязло на Мими.  bowuu Party Айде да ни е честито!

# 505
Olives, какъв е този тест с лъжицата.

Теста е да вземеш лъжичка и да почукаш на мястото, където предполагаш, че е зъбчето. Ако се чуе почукване значи зъбчето е пробило   Grinning . Нашто зъбче не е пробило все още ...

# 506
Olives, какъв е този тест с лъжицата.

Теста е да вземеш лъжичка и да почукаш на мястото, където предполагаш, че е зъбчето. Ако се чуе почукване значи зъбчето е пробило   Grinning . Нашто зъбче не е пробило все още ...

А с набутване с пръст в устата няма ли да се усети, че драска  Wink или просто това с лъжицата е друг вариант ?

# 507
Най-вероятно е друг вариант. И аз с пръст проверявам дали не драска нещо, всяка сутрин се надявам като пипна да има зъбче, но увии Simple Smile
Да попитам вече захранилите мами, бебоците ви в какво положение хапват пюрето? В смисъл в шезлонг ли, нашия не иска да седи ни в шезлонг ни в нищо и се храним легнали, не знам редно ли е така.

# 508
  • София
И моите момичета легнали ядат пюрето.

# 509
Мики, много е криво като се наложи децата да се разделят, но наистина вкъщи ще му е по-зле. Хубавото е, че има къде да го изпратите  Peace
Мама на Ади, добре дошлав  отбора  Mr. Green Разделих се с мечтата ми за здрав сън! Но за да ен полудея все пак го взех при мен да спи, така поне не ставам от леглото. Бочко му помага само дотолкова че усеща нещо различно в устата и престава да реве  Laughing Калгел е много ефективен за кратко, но е с лидокаин и се въздържам да го ползвам още.
Гуен, честито зъбче! Вие сте много напред!
Разгледах снимките на Даря Плочева, харесаха ми и цените са добри! Ще говоря с ММ да направим на децата!

Сега аз да се оплача. Никола има обрив. Първо започна от дупето, после там почти изчезна. Отиде на вратлето, гърдичите и гръбчето. ЛЛ само го погледна и даде Ериус. Не каза какво е и от какво може да се е появил. Опитвам се да се сетя нещо да съм яла или нещо друго да се е променило, не откривам връзка. Исках да го заведа при хомеопатката ни, но ММ досега беше отпуск и няма как да се освободи, за да ни закара, а не ми се рискува да пътуваме с влак в това болно време. Объркано ми е не знам какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт