Имам новина голяма- през АВГУСТ ставам мама!

• 35 912
  • 714
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден, Мечтичка Simple Smile
Адинка, дано всичко е наред. И аз в събота имах малко кръв и днес съм на преглед извънредно.

# 211
Адинка дано всичко е наред.   Praynig

# 212
  • Пловдив
Адинка да знаеш, че и от мен имаш стиснати палци!

# 213
Мечтичка,честит рожден ден !  Hug

Адинка,стискаме наистина силни палци,пиши какво е станало с лекаря...  newsm17

И аз днес като станах имах много леко кафеникаво зацапване,еднократно.Нямам болки.Като видях,сърцето ми спря за секунда.Утре по план съм на лекар,но ако имам пак зацапване или болка заминавам още днес..  smile3518

# 214
  • Sofia
Момичета,надявам се да ме приете при вас! Simple Smile Преди два часа видях двете чертички и се надявам,че ще се задържа до края. Това мие е трета бременност, с предполагаем термин 18 август....Имам две прекрасни момчета на 6 и на 2,5 години. Не е планувана и съм още в потрес Crazy

# 215
  • Пловдив
Момичета,надявам се да ме приете при вас! Simple Smile Преди два часа видях двете чертички и се надявам,че ще се задържа до края. Това мие е трета бременност, с предполагаем термин 18 август....Имам две прекрасни момчета на 6 и на 2,5 години. Не е планувана и съм още в потрес Crazy

Exee Жанинче с трето на път си ни задминала 3-кратно Simple Smile. Стискам палци за лека и безпроблемна бременност!

# 216
  • Sofia
В понеделник мойта гинеколожка ми каза да отида на преглед:)
Засега не чувствам нищо, но ще видим какво ме чака:)

# 217
  • София
Момичета, много ви благодаря за стиснатите палци!!! Много ми помагате!

Шайнс и JBlond - стискам палци и на вас, дано всичко е наред!

janin4eto_87, добре дошла и успешна бременност!

Ходих при докторката - новините са отново нееднозначни, но засега - добри. Има жив ембрион с добра сърдечна дейност; не ми я пусна да я чуя, защото каза, че още е рано и нищо няма да разбера, но вижда пулсациите. Все още обаче не ми дава 100%-ви гаранции, че ембриончето ще оцелее. Сянката, за която ми спомена предния път, още е там. Док каза, че прилича на втори плоден сак, но не може да каже със сигурност дали е така. Вътре ембрион не се вижда за момента; ако наистина е плоден сак може да се развие ембрион, а може и да не се развие. Предписа ми Дуфастон 3х1 докато спре кървенето, а после 2х1. Следващ преглед - 5ти януари; ако нещо не се почувствам добре сме се разбрали да ида в Майчин дом или в Токуда (това за празниците).

И така... Аз още не мога съвсем да се отпусна, но се опитвам да мисля позитивно. Тайничко се надявам "сянката" да се окаже второ бебе и да се развият и двете - винаги съм искала близнаци и съм се надявала да имам, но след като лятото ми махнаха единия яйчник си мислех, че вероятността да зачена близнаци спонтанно е близка до нулата. Ако все пак е станало, ще съм мега щастлива. Засега се фокусирам върху живото ембрионче; много искам поне то да оцелее, а ако се окаже, че наистина има второ и то също се развие - още по-добре!

# 218
  • Айтос
Ади, добри са си новините Simple Smile Имаш си  още едно сърчице и шанс за трето,  стискам ви палци!  А 5-ти януари е след 20 дни, може все пак да отидеш на още някой преглед до тогава, макар и при друг доктор.

# 219
Адинка,новините са доста добри ! Много се радвам,че всичко е наред,продължавай в същият дух !  Hug

А относно прегледа,наистина не е ли доста късно някак си..Не съм лекар,но при условие,че имаш болки и не всичко е розово,не е ли по-добре да те проверяват по на честичко..не знам или просто аз се филмирам излишно  Grinning

И добре дошли на новодошлите мамчета Simple SmileHug

# 220
  • София
Хоп, и аз при вас. Направих си тест преди час. Има почти ясна втора чертичка, а съм само втори ден закъснение. Ще ми се разбие сърцето от вълнение,имам толкова въпроси, а наистина не знам на кои да ги задам. Записах час за преглед за събота,пък да видим. Вълнувам се много,все пак ми е за първи път.  Joy Просто ще откача от радост. Но засега няма да казвам на никой. Даже на таткото. Ще изчакам Доки да потвърди и ще му опаковам теста със евентуална снимка на бебо за под елхата.  Laughing
Успех на Всички и леко бременеене.

# 221
  • София
Jblond, Red_Iff, благодаря ви! Дано наистина всичко се развие добре - и за мен, и за всички ни!

Относно прегледа - ами скорошно си е всъщност. С щерката си спомням, че на 9ти декември видяхме сърце и следващия ми преглед беше на 10ти януари за ранна ФМ - след цял месец. С нея обаче нямах такива проблеми. А и докторката няма да е тук по празниците, даде ми първия възможен час след тях. Аз, доколкото се познавам, сигурно ще изтрещя и ще се замъкна до Токуда за един преглед при някой друг - ей така, за да съм спокойна.

На мен днес не ми се и гади, не се и чувствам толкова изморена и заспала. Адреналин ли е от притеснението, какво е, не знам. Обаче като знам, че бебчо е ОК, не ме притеснява, даже се кефя, че се чувствам добре. Дано си продължа така, стига ми тревогата за бебето, не ми трябва да ми се повръща и да не мога да се събудя по цял ден Wink

# 222
Браво, Адинка, новините са добри! При мен всъщност също има съмнения за втори плод, но по всяка вероятност той не се развива и ще бъде изхвърлен от организма. Много ми стана мъчно като разбрах, но пък аз имам проблеми с износването и две бебета би било много по-трудно да износя. Ще се моля всичко да се развие по най-благополучния начин и за двете ни.

Добре дошли на всички нови момичета!

Да ви попитам нещо - има ли други като мен, които са си направили нов ник специално за тази бременност? Тъй като още е в самото началото не искам да ме разконспирират, а по принцип съм доста активен потребител на форума.

Вторият ми въпрос е към майките с едно или две деца или усилено работещите - как се справяте с позивите за повръщане и другите си задължения? Аз направо на моменти издъхвам. Вече съм в болничен, но откровено не се справям с гледането на детето и готвенето. Постоянно ми е лошо.

Hug

# 223
  • София
itsybitsy искам да те попитам, тъй като не съм на ясно, колко дни право на болничен имаме през бременността? Знам за последните 45 дни преди термин, а другите колко са? Тоест кога най-рано мога да взема болничен?

# 224
Ох как ми се иска да изляза в болничен, че съм страшно отпаднала и много ми се спи. Но за съжаление този месец имаме много работа и не мога да оставя сами колегите.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт