ПЛЕВЕН - 156

• 121 799
  • 805
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мами, може да не е тук мястото за въпроса ми ,но препоръчайте ми добър лекар за ЖК по здравна каса

# 181
  • Плевен/Пловдив
Здравейте мами, може да не е тук мястото за въпроса ми ,но препоръчайте ми добър лекар за ЖК по здравна каса

Зависи къде искаш да раждаш???
Авис Медика - д-р Янкулов
Окръжна болница д-р Вася Георгиева

# 182
  • Pleven, Bulgaria

Антоанета Любомирова - консултациите са и в Екзакта-та , работи и във Втора база

# 183
Отзад напред ще подкарам с коментар, каквото око ми хвана по диагонал.
Първо за компотите - за какъв брой става дума и претенции за вид има ли? Щото ако е за някой пощелив 10-тина мога да дам от моите, че правя в големи количества, но май тази година много не им налитат.
Дикси що не видиш за оферти за пейнтбол за РД-то, стига да няма ограничение за възрастта?

Здравейте!
Има ли мами на бъдещи първокласнички? Аз дано не съм закъсняла, тепърва ще се записваме в някое училище. Насочила съм се към Вазов и Христо Ботев . Знаете ли някакви срокове,изисквания?
Благодаря предварително!
За Вазов само да кажа, понеже и ние натам сме се насочили - родителската среща с подаване на заявление за прием първи клас е изместена за 10-ти февруари вторник 18.00 часа, ст.318 - зала” Европа ”. Заявление може да се свали и от сайта на училището. За другите училища вече сме закъснели - там още от декември записват.
Здравейте момичета, дайте мнение за детска ясла "Чайка", защото мисля да запиша детето там, че е най близо.
И още нещо , ако подам документи само на едно място имам ли гаранция , че ще ми приемат детето, защото като навърши 2 год. трябва да се връщам на работа.
За ясла Чайка само хубави неща мога да кажа - много бяха грижовни, когато сме били там. Учителка не мога да препоръчам щото имена не помня. Аз също не бях подала молба за яслата още януари, когато всички подават, и въпреки че бяха направили приема през май, ми взеха молбата и ни приеха там от септември. Както каза и самата директорка тогава, въпреки запълнените бройки от май до септември винаги има отказали се. Grinning

Друго от мен - здраве ви желая и ако някой има музиката и текста на две детски песни: "Разболя се кака Гана" и "Клюкарки"(Чу ли, мари?) ще съм много благодарна ако ми ги даде.

# 184
  • Плевен
Аз съм мераклийката на компоти Simple Smile За един сладкиш ми трябваше един брой, намери се добра душа да даде, следователно ще бъде почерпена с крайния продукт   bouquet
nomadka Много благодаря, много щедро предложение   bouquet  bouquet  bouquet ( нямаше да ги взема като подарък,разбира се )

# 185
# 186
От къде мога да си купя прежда?

# 187
В началото на Сан Стефано, след пазарчето и детската площадка има кафене и до него има магазин за прежди и всякакви шивашки принадлежности.

# 188
По Главната в уличката след Статистиката /Булбанк/ има голяма галантерия, на улицата на кукления театър също има галантерия.

# 189
Спешно ми трябва телефона на Д-р Халваджиян ортопед !

# 190
Аз съм мераклийката на компоти Simple Smile За един сладкиш ми трябваше един брой, намери се добра душа да даде, следователно ще бъде почерпена с крайния продукт   bouquet
nomadka Много благодаря, много щедро предложение   bouquet  bouquet  bouquet ( нямаше да ги взема като подарък,разбира се )
О милата - за малко да те помисля за еко-био вманиачена родителка. Макар че правейки ги с бяла захар влизаме в противоборство с идеята. Все пак от какъв плод и къде да го нося? Имам от праскови, дюли, череши, ягоди, малини, къпини, сини сливи и джанки. Може и да пропускам някой. Плодовете са домашно селски дворно съседски.  Grinning

Препоръчвани български сайтове за прежди от плетачките във форума - http://www.stenliyarn.com/bg/ и http://alexanderyarn.com/  и http://www.vodoley-89.com/ и един турски http://www.yarn-paradise.com/ който е невероятен и цените са поносими, само малко трябва да прочетеш из беге мама как точно се пазарува от там.

Благодаря за текстовете на песните, липсата на музиката повече ме мъчи.

# 191
Номадка, сестрата и зетя се занимават професионално с народна музика. Пиши ми какво ти трябва - в смисъл запис или партитури, и да ги питам могат ли да помогнат.

# 192
Те са някакви класически народни песни, които се изучават в ранния курс. Трябва ми само запис на песните, че ги търся за едно тържество в детската градина. Не да ги изпълнява някой професионално, а да имат фон децата докато пеят. Може и като запис на песен, за да могат по-лесно да ги заучат. Единствено и само не искам да те ангажирам в повече, че ми става неудобно.

# 193
Здравейте. Искам да ви попитам, ако някой наскоро да е правил ремонт в банята, може ли да ми препоръча фирма която се занимава с това. Благодаря предварително

# 194
Моника реши ,че вече е време да е с пробити уши. Да ме посъветвате при кого да се извърши процедурата? newsm78   Наскоро видях една девойка с  пробити уши и се стреснах леко- никаква симетрия. На едното ухо дупката беше доста по-надолу...иска ми се да избегна подобни изненади.

Общи условия

Активация на акаунт