За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 45

• 48 281
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Имам и двете Peace   И на лекър ще я заведа, но нашата педи беше до 14 часа, а в клиниката, с която има договор приемат по здравната каса след 20часа. Въпреки, че след като дам едно от двете и до един час не започне да сваля, ще я заведа в най-близката поликлиника.

# 646
  • Варна
Здравейте!

Малкия ми син ,на 5 месеца ,е със сополи и кашлица  повече сот една седмица ,вчера педиатъра му изписа Назо -ХИЛ,3 пъти по 5 капки.
Гледам има алкохол newsm78
Някой да има опит с този хомеоп.препарат?Давахте ли го?

# 647
Аз съм за Нурофена, защото не малко пъти съм чувала за алергии от Парацетамола, въпреки, че и аз давам Панадол, но за следващия път ще си помисля

# 648
Здравейте мами.Вчера ходихме на лекар доктора ни показа как  да слагаме лепенките за пъпчесто да но се оправи и не се издува повече. пъпна херния  за първи път чувам да се прибере с лепенки така казва мъжът ми  Thinking Sad

# 649
Здравейте мами.Вчера ходихме на лекар доктора ни показа как  да слагаме лепенките за пъпчето да но се оправи и не се издува повече. пъпна херния  за първи път чувам да се прибере с лепенки така казва мъжът ми  Thinking Sad

# 650
  • София
Алергии към всичко може да има и всъщност дали към едото, другото или петото или към никое ще се прояви гаранции никой не може да ти даде, но точно заради алергии нашата лекарка ни беше препоръчала да не давам нурофен...
Аз давах само калпол, а при 39 градуса свещичка по-добре, не сироп (ползвах ефералган).

# 651
То вие нямате пъпна херния, а просто ви е паднало пъпчето мисля и тази лепенка не цели лекуване на пъпна херния във вашия случай мисля а просто прибиране на пъпчето ????

# 652
доктора каза  че било пъпна херния  и за да избегнем операция да го прибираме с лепенки ставало по бавно така  но се избягва операция .

# 653
  • Varna
доктора каза  че било пъпна херния  и за да избегнем операция да го прибираме с лепенки ставало по бавно така  но се избягва операция .

Да- така се води- бебешка пъпна херния. С лепенки се оправя, наистина бавно, но има ефект.

# 654
Ходихме след обед на лекър и се оказа, че е много зачервено гърлото и имаме сиропче и имуностимулант. А ако вдигне пак температура, вечерта да редувам Панадол и Нурофен на 4 часа.  Преди малко пак вдигна 38,2 и дадох първата доза Нурофен и доста бързо свали температурата.

# 655
  • Шумен
Да Нурофена сваля по-бързо. Аз Панадол давах като бяха бебета, от тогава минахме на Нурофен от който реално съм по-доволна (за по-дълго време сваля Т). В хладилника държа свещички Ефералган (те са с парацетамол) и Нурофен, за Т над 39 директно свещичка слагам. А вече е трудно поставянето на свещичките, но с много преговори е постижимо (последно слагах есента, при едно повръщане с Т без диария реално само свещичка можех да приложа).

# 656
Дами, имам бърз въпрос.
Възможно ли е хранителна алергия да се прояви под формата на червени петънца само по крачетата и ръцете? Гръбчето, корема са чисти. Клепачите на очичките също са на бабунки  Confused Отделно има ниска Т 37,4, но тук категорично подозирам горен зъб, защото е на ръба на избиването, а венеца е силно надут и червен.

# 657
  • София
Как така очите са на бабунки... честно казано - заведи детето на лекар.

# 658
  • София
Лично при мен алергичните реакции започваха от лицето. Последният път (медикаментозна алергия) реакцията започна от краката.

# 659
Вече е добре. Алергия е, днес не съм и няма да давам нищо млечно. Сутринта дадох 2 мл Калциев глюконат. Вече петна няма, очите се успокоиха. За съжаление и аз имам опит с алергии (медикаментозни), но цялата ставам на петна, не е ограничено.

Общи условия

Активация на акаунт