. Отврат. По колко парацетамол пият кърмещите на ден? Че ми идва 3 блистера наведнъж да ги опаткам 

, ама заради малчо ще излизаме.
И днес вече гледам на късо 

Как ви мина уикендът?
за сладурчето.
може по-дълъг преход да направим на западния и Моник@ ако иска може да се включи.
За помпата, го повтарям отдавна, че е вредна и колкото повече помпаш, толкова повече набъбва лигавицата и секретира, на мен педиатърката при която ходим ми го каза, каза само да капвам, не впръсквам, а капвам физиологичен р-ор ако има запушено носле, иначе и с разтвора да не прекалявам. И ние спим като новородени, на два часа търсим да сучем
отдавам го на зъбите, на това, че през деня постоянно се върти и разсейва, на бързия растеж, този месец е дръпнала с 3,5см.
. Таткото казва, че ще е голям инат. Преди поне мрънкаше, а сега вика с пълно гърло, ушите ми кънтят.

и оттогава всеки ден сложа ли го на шезлонга, си върши работата
може би анатомично му е по лесно. Така че ако имаш шезлонг или в столчето за колата можеш да го слагаш за известно време всеки ден
няма да му навреди, но дано да помогне.

Кой ще ви гони, нали вие създадохте групата. Ако някой си е присвоил тези права, значи е някой от вас? Така ги разбирам нещата.
Препоръчани теми