Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 30 967
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Хрумна ми да те питам, ти нали си някъде около халите - как оттам стигаш с количка до Съборна без да друсаш по стълбите на подлеза? Всеки път като имам път натам се чудя откъде да мина, асансьори няма, обикаляла съм чак през Дондуков, за да избегна стълбите  #Cussing out.
Заобикаля, през Стамболийски и от там на Витошка. Но аз живея на паркинга м/у Ботев и Т.Александров та не ми е далеч

# 541
  • Велинград
Оп и аз се включвам ктм гонещите 53 хихи. Родих на 83 сега съм 58-9....корема си ми е леко мекъшав и овиснал ама не ми пречи...аз си го харесвам, мой си е. Гърдите от чашка б станаха чашка 3д...тежат висят абе ужас...ама и те са си мои, ще си ги нося. Папам наред за упражнения да не чуя. А стриите са малко и почти не се виждат.
Между другото тази нощ пробвах съвет от тук да повия бебето с пелена. Пових я мн стегнато и спа от 22:30 до 4:55, когато се събуди от жега. Посука малко махнах й дрехата и пак я пових и заспа пак до 8. Абе супер наспала се съм. А и майка ми я взе и сега съм кибик. Правя малко яко албумче на бебка, лепя снимки, изрязвам, лепя сърчица птички драскам пиша абе труд и техника хихи

# 542
  • Варна
Ейй, кога бях на 20 години, 50 кг и ми свиркаха младежите, ейнцццц  fiuuuuuu reverance
Ееех, а бяхме млади.....

Налиии и се имах за дебела тогава.  ooooh!
От моя корем има какво да се иска, ама трябват и усилия. Понякога, но не редовно правя коремни преси у дома. Трябва обаче по-сериозно да се заема, че лято идва. Имам и още 4-5 кг до стартовото тегло и мноооого бавно ги свалям.

За гърдите нали структурата им е от мастна и жлезиста тъкан. По време на бременността мастната тъкан намалява за сметка на жлезистата и след края на кърменето уж се очаква обратния процес. Еее аз след почти 2г кърмене на сина ми, после пак бременност и сега кърмене не се надявам на зашеметяващ бюст.

Цикъл нямам още и не искам да имам.  Mr. Green

bebe2 ама какъв ден си имала...  Hug Жалко, че май реалността ни е по-скоро такава и това не е просто случайност или изключение..  За мен ти си нормалната.  Mr. Green

Не мога повече, хора, честно Crazy. Ако някога ме хванете в излияние за трето, някой да ми каже : не, не искаш, наистина" Confused.
hahaha hahaha hahaha
 Mr. Green Hug Hug Hug

Марбела ама как така няма какво да правиш и ще я търпиш вашата ЛЛ. Сега е момента да я смениш. Недей така да се оставяш без бой. Още повече как да е за консултации, захранване да кажем можеш да минеш без нейните съвети, ама като поотраснат и почнат да боледуват повече си трябва лекар, който диагностицира правилно и лекува щадящо. Ти си знаеш, но все пак не се стърпях да се изкажа.  Hug

# 543
Хай  Crazy
Да се похваля,днес официално се сбогувах с помпата,беше що беше с цеденето.Много съм доволна,мислех да се поизмъча и този месец по веднъж поне на ден,ама педито вика,достатъчно му е,то за 20 гр на ден...
Та съм на кола+шоколад  Wink
И аз вчера се загледах,циците ми още по-малки станали,те и немръднаха де,а аз чаках с нетърпение да се видя в бюст  Laughing
Извадила съм и аз украсата,ама кога ще я почвам нз,уж щяхме по-голяма елха да купуваме заради малкия ,ама май за др година ще е...замислям се за стилче за хранене да му е коледния подарък,днес й казах на педито,че небързам,да мине тоя месец и ще почнем захранването,а и събирам инфо от вас,мерси за което.
И защо ходих днес при педито,ми нали 1 месец си ни сложи на хранен на 3.5ч и това разнасяне по час,ми разказа играта на ръцете,вече ми изтръпват и като спя,снощи умрях от болки,естествено направление за невролиг не ми даде,та масажи и нурофен и татко му да го уригва  Rolling Eyes Party няма такава болка,но изтръпването на пръстите ме плаши  Shocked
Нашто,вчера ни разказа играта,не ше кошницата за кола бе,100 спирахме да сменяме със зимния кош,час нетрае  ooooh! на маймуни ни направи,на път не можем да тръгнем.
ще започна и в нас да го слагам,не иска вече и шезлонга,дай му да се търкаля за да се обръща  Whistling ooooh! hahaha мн е смешен.
Айде приятна ви,спи още от вън,мина час ,от как трябваше да лапа  Laughing

# 544
  • Варна
Мира, тя нашата я водят добър диагностик и има страшно много пациенти. Точно там е проблема, че ни претупва, защото все няма време. Засега няма да я сменям, но имам едно наум и ако не съм доволна и занапред ще търся и ще я сменя. Може по-нататък.

Столче за хранене и няколко играчки поръчах от Черния петък на Хиполенд. Чакам ги да дойдат.

Дребната взе, че много спа през деня. Намирисва ми на среднощно фиаско пак.  ooooh!

# 545
Идвам от вън, за втори път днес. Нещо се размрънка след като спа и хайде в космонафтчето. Наистина е студенко.
Бяхме на консултация, цели 7 кг. Сантиметрите не ги чух.  Биха ни три незнам си какво си, отложих другата за вдругиден да не й дойде в повече. Захранването да почака според мойта педи, не изглеждала недохранена  Laughing. За месец и половина 1 кг.е наддала.Другото мнение е на лекаря при когото се лекувам, светило по детски болести, и ми вика 'Госпожа, какво чакате, захранвайте - сокче, плодово, зеленчуково ...". Вярно, че е възрастен, но с тия колики дето ги имаме ОЩЕ.
Бебе2, лелеее какъв екшън. Чувството за справедливост определено ти е силно, като станах майка за първи път разбрах, че имам и зъби  Mr. Green.

Цикъл нямам, гърди очаквам още да се отпуснат, имам малък бюст.

Реших, че ще се кърмим минимум на 3 часа! Мъжо е недоволен от нощните хранения, въпреки че не чува нищо, но вечер куклата ни прави на луди. Той мисли, че ако се храни на по-голяма пауза ще спи повече, ама сме на кърма ....

Звезда, честита "свобода".

На беба нощем й изстиват ръчичките, но не мога да я повия или да й ги скрия в чувалчето, защото понякога си трие очичките. Реших да отрежа ръкавите на някоя по-малка плюшена дрешка и да й ги сложа върху гащеризона с който спи.

Мира, тя нашата я водят добър диагностик и има страшно много пациенти. Точно там е проблема, че ни претупва, защото все няма време. Засега няма да я сменям, но имам едно наум и ако не съм доволна и занапред ще търся и ще я сменя. Може по-нататък.

Столче за хранене и няколко играчки поръчах от Черния петък на Хиполенд. Чакам ги да дойдат.

Дребната взе, че много спа през деня. Намирисва ми на среднощно фиаско пак.  ooooh!
.

При нас фиаското е вечерно  Peace

Следобеда реших от някъде три месеца да подремна и се събудих от кашлица. Тъпо.

# 546
Добре де,къде го видяхте малкото шерифче,  newsm78
и на нас наред ни е избора на столче,дадохме заявка на баба  Laughing

# 547
Толкова много сте изписали, че не мога да насмогна да чета Simple Smile
Много ми се идва и на мен на срещата в четвъртък, но тогава ще му слагат ваксина и не знам какво ще е положението. Така че се записвам за следващия път. А вие много хубаво да си изкарате и да пийнете едно винце и за мен.  Hug
 Относно недоспиването и събужданията през нощта - и при нас го имаше това положение преди няколко дни, въпреки че беше започнал да не се буди и да си спи без ядене през нощта. Но ми казаха, че сега бебетата преживявали много повече емоции през деня и това им се отразявало на спането. Да дано не е за дълго  baby_neutral

# 548
к

Реших, че ще се кърмим минимум на 3 часа! Мъжо е недоволен от нощните хранения, въпреки че не чува нищо, но вечер куклата ни прави на луди. Той мисли, че ако се храни на по-голяма пауза ще спи повече, ама сме на кърма ....

слушай мъжо Naughty. Аз успях да разредя на 4 часа (минимум  bowuu)  и от тогава ми прави и по-дълга нощна. Изключая снощи де Laughing

# 549
слушай мъжо Naughty. Аз успях да разредя на 4 часа (минимум  bowuu)  и от тогава ми прави и по-дълга нощна. Изключая снощи де Laughing
Досега не давах по много вода и чай, ама започвам та белким направим някакъв режим с по-дълги паузи

# 550
Аааааа пак ми се затри коментара  #2gunfire Днес си беше достааааа   студеничко, ама не пропуснахме разходка. Ще вадя обаче шубата от гардероба.
Прах за пране започнах със Сано Максима, сега съм на Тео бебе - зелен.
Добре дошли на новите мамчета   bouquet
Прекрасни деца Zaimova, julkata81, 1905vv
Моите гърди не са се променили иили уголемили, надявам се така да се запазят, чашка В съм. Стрии слава богу нямам, но целулита си стои, коремчето ми се прибра в началото на 2ри месец. Ето и снимчица, ама целулита няма да го показвам  Embarassed
Скрит текст:
бебе2 ужасен ден си имала, за съжаление и аз имам често такива дни с подобно отношение.

И на мен ми прави впечатление колко рядко ми отварят врата, колко рядко хората ми помагат, как колите ме подминават и не спират, като искам да пресеча. Прави ми впечатление специално за шофьорите, че в повече случаи са жени... никакво майчино чувство егати! Дразня се, че няма нормално заведение за майки с деца и количк( в центъра), дразня се, че повечето магазини не са пригодени за майки с колички и хора в инвалидни колички, дразня се на хората, които не се съобразяват и ми кихат в лицето по улицата, дразня се на хората, които ни блъскат в супермаркета, само и само да не изпуснат нещо важно, дразня се на колите, които паркират по тротоарите и трябва да сляза на улицата, за да мина...абе болна тема ми е!

НЯМА КАКВО ДА ДОБАВЯ ПОВЕЧЕ!!!
Mar_bella, Пайче май и аз се вкарах във филма с рахита сега като ви прочетох  Sad не съм чела из нета за симптомите, да не се филмирам още повече, но май ще направим едно частно посещение. Деа откакто се е родила има неспокоен сън, случи се в последните няколко дни да се изпотява по време на кърмене и като гледам и нашите очички синеят, дано е само съвпадение, само това ми липсва сега.
Моят цикъл дойде за втори път и беше болезнен  Sad
И аз искам греяно вино. Онази вечер не се стърпях и изпих една чашка преди последното кърмене и не знам дали от виното, ама Деа спа от 23:00 до 08:00 без да се събуди за кърмене, това никога до сега не се е случвало.

# 551

Аз успях да разредя на 4 часа (минимум  bowuu)  и от тогава ми прави и по-дълга нощна. Изключая снощи де Laughing

Такъв въпрос мислех да задам тук и във ФБ, дали има кърмещи майки с режим на повече от 3 часа. Как го постигна? Аз виждам, че и Деа не търси гърда на 3 часа, не плаче и аз я бях забравила с 2,5ч. закъснение й дадох да суче.
Иначе нощните ни кърмения варират между 4-6 часа. Снощи пак се размърда в 4ч.пуснах муз. въртележка и уж пак заспа дълбоко и след половин час пак взе да шава и  за сефте опитах да й дам вода в 4:30 ч, ама  се провалих, тя дъвчеше биберона, после се задави, та накрая пак й дадох да суче гърда, поне забавих с 45мин. Ама как ще я отказвам не знам  newsm78

# 552
Да се включа малко по темите, които обсъждате Simple Smile
Ние сме на АМ и 3 часа едвам издържа. Но все се надявам като позахраним ще е по-добре. Хубаворо е че от болницата още нямаме среднощно ядене, а това в 12 сам го отказа. Тези дни пропуска сутршното ама явно не е гладен.
По въпроса с обноските на хората, днес излизайки от блока един случайно минаващ човек ми тропна на вратата отвън да му отворя... Помислих че идва на гости в блока и преди да тръгна надолу с комичката изтичах да му отворя (да не мръзне човека). А то какво било, видял ме (пред блока има 2 стълбички и се вижда до асансьора)  че се подготвям да слизам и човечеца искал да ми помогне     Heart Eyes
Коремче винаги съм си имала. Цици също и не очаквам голяма промяна, освен ужасните стрии (а се мазах с какво ли не)

# 553
  • София
Elika, стигна ли до йогата?  Simple Smile Аз да и да ви кажа, бях най-младата в отбора и с най-пукащите кокали. Всичките бабички направиха свещ, само аз не посмях, щото нали ме боли гръбнака, та да не остана на място.  Crazy

# 554
  • Велинград
Момичета стрии кореми гърди увиснали задници имаме си наши са си. За сметка на това сме създали прекрасни малки ангелчета от една нищо и никаква клетка. Ние сме богини Simple Smile лека нощ от мен, пожелавам ни да спим тази нощ  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт