Идеите, които са ти дали момичетата са супер, може и някакъв календар да поръчаш със ваши снимки и важни моменти и всеки месец ще си го гледа, даже може да поръчаш по-важните дати да са отбелязани, да не забравя
въпреки, че така както го описваш ме съмнява да забравя такива работи.
После се цедя, да не спре съвсем...
Идея нямам как ще се приспива след това. Експериментирах днес и след като обядва доволно излязох да си свърша малко работа - е, не бяха успяли да го приспят, мрънкал е през цялото време, а даже е бил в люлка накрая - и не - докато не се прибрах, да го гушна, да го нацелувам, да ми погука и да дам гърда - няма заспиване
Купувам парфюм - никога не му стигат и без това - и той е щастлив. Твоят ако е романтик - Бебе2 даде супер идея за изненадките 
Облечен като за разходка разбира се 
Моята майка е в чужбина и даже няма и да е тук за празниците, което е добре, защото с ММ не се долюбват и щеше да е ад, а не празник, ако си беше и тя тук. Въпреки, че на мен много ми е мъчно и ми липсва... Разбирам те напълно, че покрай празници е най-леко за теб, и бебо да сте си вкъщи - говори с нея, обясни и дано се съгласи!
...
Купувам парфюм - никога не му стигат и без това - и той е щастлив. Твоят ако е романтик - Бебе2 даде супер идея за изненадките 
. Аз и не знам какво е рахит, но покрай бъзиците в гимназията все съм хванала че е нещо кофти
. Не че ще ни спре да излезем, ама аз накрая пак ще се разболея.
,в 01.30 малко цокна ,поиграхме си и заспа,а в 04.30 само погука малко и заспа.Тази сутрин се събудикъм 08.00 и отново насила цокна малко.Все едно няма апетит това дете и сега отново заспа,един такъв поспалив е.Незнам какво да мисля и се опасявам да не се вкарам в някой филм

Само това неядене много ме притеснява. През деня почва да яде и като изяде 100-120 почва да се дърпа и край. Пробвам след малко пак не ще. Ей побърквам се. А вечер даже не иска да почне да яде. Не е ли гладен?!
Реве супер много изморява се и задрямва и тогава е момента да му нахакам шишето в устата и яде. Дали вече не му харесва това мляко (Фризолак) знам че не трябва да се сменя ама дали няма пак да почне да си яде ако му го сменя. Или иска пюре. Е толкова ли да му е харесало. Вчера пробвах да му давам млякото с лъжичка и ядеше ама нали се сещате какво се получава. Всичко в мляко и се яде 2 часа. Оффф
Времцето е гадничко, а ние днес имаме да извървим по 2 км в посока до ЛЛ, че съм си записала консултация. Хич не ми се ходи, но ще отида, иначе ми тежи като имам несвърена работа (ако е нещо по децата, да не помислите, че за домакинска работа става въпрос ).

), та като се върна, ме намери разчекната на кревата с издайнически следи от пудра захар в ъгъла на устата. И на въпроса, к'во стане със сладките получи адекватното " Кой ...., какви сладки....аз?...неееее....."

сладур
да не му е студено на момичето. Та така я разбират те любовта.
Хаха, напомняш ми на един епизод от "friends".
Още повече, че иска да ме качи на кантара, а аз на кантара не се качвам, освен при бременност 

).Много научавам, прилагам, коментирам ... , помага ми се. Бъдете много щастливи и Господ да ви дава радост и здраве през този хубав месец от годината на празници, въпреки кофтито време, важно е да успеем да се зарадваме въпреки житейските грижи и несгоди
.
. След 1 сънят стана мираж, в 4 я пое татко и, после пак аз че той миеше банята и в резултат съм цялата схваната. Имах планове за днес да свърша разни задачки, ама май ще си доспивам следобед.

Винаги да сте така!
А за падането - важното е, че всичко е наред. Хиенка още не е падала, но със сигурност предстои. 
Мимето14 също се грижи за темата. И ще се радваме ако има и други желаещи мами. Всеки може да влиза през общия профил и да пуска тема или да редактира, само време и желание да има. 

Напролет ще си търся работа и Еличка ще я гледа майка ми, докато стане време за ясла. Къса ми се сърцето, но просто няма друг начин. ММ работи като вол и все не стигат парите, постоянно мрънка, изнервен е и озлобен и ако аз скоро не си намеря работа не знам докъде ще се докараме.
Извинявайте за отклонението, просто ми става адски мъчно като се сетя...