САМО ЗА КОДОВЕ ОТ LA REDOUTE - 88

• 86 996
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, намерих си код - 20 % , които лови и всички намалени стоки . Трудно беше, но си струваше за тази година по- добри оферти няма . Мин. покупка е 50 Е . Кода беше NR868 , успех .
И аз съм напълнила една кошница,ровя,ровя,но за сега само с БД  намирам

# 316
Момичета, намерих си код - 20 % , които лови и всички намалени стоки . Трудно беше, но си струваше за тази година по- добри оферти няма . Мин. покупка е 50 Е . Кода беше NR868 , успех .

ще може ли да ни покажеш какво точно пусна, защото минах 200 кода и освен -25 на друг не попаднах newsm78

# 317
  • Варна
Аз открих един код но е -15% ... ще ми се -20%, подготвила съм една голяма поръчка. Ако някой има излишен, моля   bouquet

# 318
  • София
До сега не ми се беше случвало такова нещо. В кошницата имам неща за над 50 евро. Слагам един от тези два кода. На първа стъпка ми дава БД, но когато отида на втора, въвеждам френски адрес и сменям So Colissimo тоест с доставка до адрес и винаги ми начислява доставката. БД е само до пункт.

65005 - бд над 50е
25186 - бд над 50е

Има ли начин да го излъжа някакси да ми даде БД.

Благодаря предварително

# 319
До сега не ми се беше случвало такова нещо. В кошницата имам неща за над 50 евро. Слагам един от тези два кода. На първа стъпка ми дава БД, но когато отида на втора, въвеждам френски адрес и сменям So Colissimo тоест с доставка до адрес и винаги ми начислява доставката. БД е само до пункт.

65005 - бд над 50е
25186 - бд над 50е

Има ли начин да го излъжа някакси да ми даде БД.

Благодаря предварително
Пробва ли с код 25/55...на мен ми даде БД над 30е.

# 320

ще може ли да ни покажеш какво точно пусна, защото минах 200 кода и освен -25 на друг не попаднах newsm78
Нещата се изчерпани , няма ка да пусна линк , но ми хвана "червени цени " , adidas , levi's .
Мисля че -20% кодове вече са изтекли , вчера рових и накрая се примирих с - 15% .
Хубав ден на всички

# 321
не са изтекли - 20%, снощи си нацелих един доста бързо и да те намалят и червени цени, но пък от онези дни когато пуснах и аз поръчка е каръщина не знам колко кода прехвърлих и тогава не намерих, пуснах с -10% да не съм капо, обаче той не намаля червените цени и не е мн изгоден Simple Smile

# 322
Момичета моля за един код -25е на лични,търсих но не успях да нацеля:) Praynig

# 323
Момичета моля за един код -25е на лични,търсих но не успях да нацеля:) Praynig
и аз ще се задоволя с един такъв,кошницата ми е с неща за 75 евро и ще ми е доста полезен,в замяна давам кодове за БД над 30 евро

# 324
  • Стара Загора
момичета може някой да се възполва

3JKRT
RT33R
RT33F

# 325
  • насън...
някой да е успял да пусне с -20% днес, да потвърди? може наистина да са били до вчера, та да знам дали да се бъхтя да търся... Mr. Green Hug

# 326
  • Стара Загора
Аз пуснах преди малко с код,който ми даде   -10 евро от минимална сума 55 евро. Поръчката ми беше 55.02 евро тоест намаление около 18%. Начисли ми доставка, блокираха цялата сума. В потвърдителния мейл нямам начислена доставка-ще видим колко ще изтеглят.Кода беше само букви, нацелих го днес. Не попаднах на никакъв друг код действащ на намалението - нито 10, нито 15%.

# 327
  • насън...
Аз пуснах преди малко с код,който ми даде   -10 евро от минимална сума 55 евро. Поръчката ми беше 55.02 евро тоест намаление около 18%. Начисли ми доставка, блокираха цялата сума. В потвърдителния мейл нямам начислена доставка-ще видим колко ще изтеглят.Кода беше само букви, нацелих го днес. Не попаднах на никакъв друг код действащ на намалението - нито 10, нито 15%.
благодаря ти за инфото... Hug...ще се помъча още малко...аз за близо 3 часа нон-стоп търсене намерих 2 за -10%, които, ако не намеря по-изгоден, ще си ползвам...

# 328
не са изтекли - 20%, снощи си нацелих един доста бързо и да те намалят и червени цени, но пък от онези дни когато пуснах и аз поръчка е каръщина не знам колко кода прехвърлих и тогава не намерих, пуснах с -10% да не съм капо, обаче той не намаля червените цени и не е мн изгоден Simple Smile

може ли да дадете нещо за пример та като търсим по лесно да се ориентира ме

# 329
някой днес пуснал ли е поръчка с кодове?
не мога до открия нито един активен код...

Общи условия

Активация на акаунт