Есен с песен и вали, АПРИЛчето расте, коремчето личи! - тема 6

• 26 059
  • 708
  •   1
Отговори
# 135
Шантел, ако си сигурна, че си карала няма защо да се тревожиш. Но ако се притесняваш, не пречи да си пуснеш тест за антитела ...  Peace

# 136
  • Бургас
Втората ФМ от коя до коя седмица се правеше?

# 137
Втората ФМ от коя до коя седмица се правеше?

Изследването се извършва между 19 и 23 седмица, като оптималният гестационен срок е между 20- 22 гестационна седмица.

# 138
lina_bs - от 18 до 22 седмица, като е най - препоръчително в периода 20-21.

Иначе ние имаме застраховка към Булстрад тази година и тя покрива раждане, екип, ФМ, вип стая и т.н. И по важното , че е базкасово почти навскяъде.

# 139
  • Sofia
Vaseto карала съм варицела. Пускала съм изследвания за антитела преди 2 седмици. Всичко беше наред. Сега се чухме със сестра ми, с варицела е жената. Успокоих се  Simple Smile

# 140
  • Варна
gerry_gr - и аз съм към Булстрад Simple Smile Във Варна също има доста заведения с които работят и минавам безкасово, но и да не е, това че после ми възстановяват разходите ми е достатъчно.
 За ФМ, реших че ще си запазя час при Балев, както първоначално бях решила. Има обаче още цееели 4 седмици до тогава Sad Нямам търпение вече.
 Бебко започна доста силничко да рита и дори дъщеричката ми успя да го усети  Mr. Green Снощи риташе, обаче като си сложиха двете деца ръцете на корема ми и спря мигновено - на батко ни първо му стана криво, ама после се ухили и му се закани, че като излезе няма да има къде да ходи и ще го мачка и целува колкото си иска   Laughing
Shantel - тъкмо пишех, че няма страшно, но ти вече си получила успокоителната информация  Hug

# 141
Благодаря за мненията. В крайна сметка днес ще ходя до доктора. Ще искам и ехограф ( може и като бонус да разбера пола тоя път) Днес не е така остра тая болка, но пак на абсолютно същото място....

На мен от седмица-две почна да ми личи коремчето по-осезаемо. По мои сметки сега съм в 18та, ако нещо не съм ги объркала.

За втората ФМ днес уж щях да си запазвам час, но сестрата ми каза 22 седмица, след 1 месец чак!Сега ми предложи втори БХС, но няма да го правя.

Някой беше питал май за болници в Пловдив, и аз се присъединявам към въпроса. Днес попаднах на един таксиметров шофьор, на който жена му щяла да ражда след 1 месец, та го поразпитах - препоръча ми Окръжна, Хирургиите и АГ Весела. Тази последната не съм я чувала. Около мен всички казват, че в Селена нямат добри специалисти и условия ако недай си Боже има някакво усложнение с бебо. Но не съм запозната нито за възможните усложнения, нито какво е добре да има в болницата. Ако знаете моля да споделите!

И пак към пловдивските мами - ще си търсите ли някакво яке/палто/пелерина? Моето палто още ми става, но подозирам, че след седмица-две няма да се закопчава. Виждали ли сте по магазините нещо подходящо?

# 142
  • Sofia

Някой беше питал май за болници в Пловдив, и аз се присъединявам към въпроса. Днес попаднах на един таксиметров шофьор, на който жена му щяла да ражда след 1 месец, та го поразпитах - препоръча ми Окръжна, Хирургиите и АГ Весела. Тази последната не съм я чувала. Около мен всички казват, че в Селена нямат добри специалисти и условия ако недай си Боже има някакво усложнение с бебо. Но не съм запозната нито за възможните усложнения, нито какво е добре да има в болницата. Ако знаете моля да споделите!

И пак към пловдивските мами - ще си търсите ли някакво яке/палто/пелерина? Моето палто още ми става, но подозирам, че след седмица-две няма да се закопчава. Виждали ли сте по магазините нещо подходящо?

Аз бях питала. От майка ми знам, че Окръжна е най-добре. Тя е работила в този бранш и има доста познати и ще поразпитаме. На колегата жена му е раждала в Селена, но и той ми каза, че ако недай си Боже стане нещо нямат нужното оборудване и трябва да местят бебо /родилката... Веднага щом имам повече информация ще пиша.

Mishelin  Hug Вече съм напълно спокойна.  Simple Smile

# 143

Аз бях питала. От майка ми знам, че Окръжна е най-добре. Тя е работила в този бранш и има доста познати и ще поразпитаме. На колегата жена му е раждала в Селена, но и той ми каза, че ако недай си Боже стане нещо нямат нужното оборудване и трябва да местят бебо /родилката... Веднага щом имам повече информация ще пиша.

Mishelin  Hug Вече съм напълно спокойна.  Simple Smile

Извинявам се, хич не помня кой какво кога е писал. От окръжна нямам хич хубави наблюдения, НО държа да отбележа, че това е за другите отделения - за сърдечни болестни, нефрология и т.н. Родилното не знам как е и ще се радвам на повече инфо, още повече, че от няколко места вече ми я хвалят. Там дали може бебето да си е при майката?

# 144
  • Sofia

Извинявам се, хич не помня кой какво кога е писал. От окръжна нямам хич хубави наблюдения, НО държа да отбележа, че това е за другите отделения - за сърдечни болестни, нефрология и т.н. Родилното не знам как е и ще се радвам на повече инфо, още повече, че от няколко места вече ми я хвалят. Там дали може бебето да си е при майката?

Е няма за какво да се извиняваш, просто реших да си кажа, че съм аз  Joy Аз нямам никакви наблюдения от болници. Да чукна на дърво досега не съм лежала в никъде, не ми се е налагало. Затова съм и толкова страхлива.  Mr. Green Знам, че в Окръжна била най-добрата апаратура. Но все пак най-добре е майки, които са раждали там да споделят опит.

# 145
Запис и се връщам да ви изчета, че сте мноого бързи!  Wink

# 146
Здравейте на всички- стари, нови, всякакви... Hug
Уф най-после ви изчетох  Crazy
Искам да благодаря на всички които ми отговориха на въпроса за секциото и упойките последния път когато писах. Аз май се насочвам към спинална, ако въобще имам възможност да избирам.  Joy
Компютъра в къщи тотално се скапа и в момента ви пиша от родителите ми, така че пак ще изчезна за известно време, дано да е за по-кратко, че с ММ откачаме без комп и сега обмисляме един на изплащане та ще видим какво ще стане. Тези дни докато съм на гости при мама и тати  Embarassed ще ви следя.
Честит пети месец на всички вече влезли в него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 147
  • София
Момичета, някой пил ли е Проспан по време на бременност и ако да, в каква дозировка? Днес ми изписаха (оказах се с бронхит:() и лекарката ми е написала 2 по 1 ч.л., но според фармацевта това е крайно недостатъчно за възрастен човек. Не знам дали се е презастраховала заради бременността и се чудя дали да пия по указанията на опаковката.

# 148
  • Пловдив
Относно болницата - аз съм с две ръце за Окръжна - Пловдив. Едно, че лекаря ми е от тази болница и започнах да си ходя там, а не в другия му кабинет на преглед и ми става познато, и спокойно, другото - мнения на познати/приятелки, които са раждали там и са много доволни.
metlichina за Селената съм чувала, че в оборудването куцали (при усложнения) и ако се случи нещо такова - карат бебоците в Окръжна, Хирургиите и тнт. Това, че съм го чувала, не знам на колко процента е истина и дали все още е така.
А за Весела на скоро чух и аз.. за първи път. Даже бях изненадана, че съм минавала от там много пъти и не съм забелязала, че съществува.

# 149
  • Бургас
Аз съм раждана във Весела,82-ра година Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт