Есен с песен и вали, АПРИЛчето расте, коремчето личи! - тема 6

• 26 386
  • 708
  •   1
Отговори
# 525
А доволна ли си от прегледа колко време продължи и каква е цената на нейния преглед mace?

# 526
  • София
Добро утро  Hug

Тиквичке не знам какво да ти кажа, много е тъжно това, преживяла съм го Sad Дръж се и бъди силна, заради бебчетата  Hug

Аз както вчера ви се оплаках за болките ниско долу в корема, при ходене, така едвам се прибрах. Звъннах на док и ходих да ме види. За щастиенямам скъсяване на шийката и такива страшни нещо, но ми увеличи магнезия - от прахчетата на таблетки 3 х2 и но-шпа 3 х 2 Sad Другата седмица съм си на редовен преглед и по всяка вероятност ще ме остави вкъщи, каза да не се правя на герой като обикалям цяла София, за да ходя на работа с болки ...

Черната ряпа с мед и аз съм я тествала и също мога да потвърдя, че е много добро лекарство  Peace

# 527
За Селена знам че ходи Ставрева Виолета, но тя не е от Щерев, а в Света Петка-София и I АГ, аз бях при нея, в Сф, много е добра!

# 528
  • София
А доволна ли си от прегледа колко време продължи и каква е цената на нейния преглед mace?

Много съм доволна, аз хода вече втори път при нея. И двата прегледа бяха обстойни. Казва какво гледа. Много мил човек е. С една огромна усмивка и много мили думи употребява. При нея бебето е моя мил пациент, то има ръчичка, сърчице, краче  Laughing  Прави и шоу за родителите. Сега при нас всичко е наред засега което само ме радва Praynig.  Прегледа мисля че беше около 40 минути, нашия бебок е добър към нея и не и беше трудно да измери всичко беше застанал в добри пози. Аз съм убедена че е добър специялист понеже и прочетох биографията предваритено и се убедих че наистина е била обучена от правилните хора. Щом самия др. Щерев инвестира в толкова скъпа опрема направи си сметка. Peace

# 529
За Селена знам че ходи Ставрева Виолета, но тя не е от Щерев, а в Света Петка-София и I АГ, аз бях при нея, в Сф, много е добра!

newsm10

# 530
Момичета, колко често ви пускат кръвни изследвания и урина??

# 531
Засега веднъж по ЗК. Предполагам, поне още веднъж, ако всичко си е ОК.

# 532
  • София
Мисля, че по ЗК три пъти се пускат. Примерно в 3, 7 и 9 месец, ако не се лъжа.

# 533
  • Sofia

Аз съм си пускала 2 пъти изследвания, но само единият път по ЗК. Но всеки месец си изследвам TSH. Днес ще го питам има ли нужда и кога трябва да се изследвам пак  Laughing

# 534
Миналата седмица ми пуснаха за втори път. Аз си ходя на консултации само по ЗК!  Peace

# 535
  • София
до тук два пъти изследвания сега следващия месец пак

# 536
Три пъти до тук, не се следя по ЗК.

# 537
два пъти до сега са ми взимали кръв по ЗК

# 538
Веднъж дотук са ми правили кръвни изследвания и беше в началото на септември. Не се следя  по ЗК. Смятам скоро да напомня за себе си, защото се следя на две места и май всеки си мисли че на другото място ще ми пуснат изследванията  Crossing Arms

# 539
  • София
Здравейте! Чета ви от пост 1 на 1 тема,но чак сега се престраших да се запиша,заради предишната ми неуспешна бременност. На кратко за мен: от София,на 29-първа успешна за сега бременност. Чакаме 100% мъж.В момента съм 17 г.с.+ 2 дни и съм пациент на Щерев. В болнични съм от самото начало, така че ще имам възможност да се включвам активно ( и без това скучая по цял ден).
Имам въпрос към мамите на фраксипарин: при някоя от вас излизали ли са на кръвната картина завишени еозинофили? (чакам док да се обади,но ми е интересно при вас дали е имало такова отклонение).
Мерси предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт