Есен с песен и вали, АПРИЛчето расте, коремчето личи! - тема 6

• 26 400
  • 708
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
аз пия три пъти по три таблетки фолиева киселина. На теб изследваха ли то желязото преди да ти изпишат феро-фолгамата? Аз магнезий не пия.

# 511
  • София
Giada според док днес тогава е най- показно 24-28 седмица, следи кр. захар на гладно не трябва да е повече от 5,2. Между другото познавам много момичета без ГД родили перфектни деца които са вървяли напред

# 512
Маце, искрено се надявам, че ще съм от тези момичета  Laughing , но предпочитам да съм взела мерки и да съм информирана.

# 513
  • Под кленовите дървета
Като не боли не пипай. Моята зъболекарка беше отказала да вади зъб да друга бременна преди 9 месец. На никой не му се рискува да му колабира пациента или да започне да ражда. Преди да вадите зъби питайте поне трима. Аз за последния си мъдрец още се боря. Като заболи ще махам...сега си кюта и на никой не пречи.
Тук е задължително обременяването с глюкоза между 24 и 28 седмица. Аз имам дата за 29.12

# 514
аз пия три пъти по три таблетки фолиева киселина. На теб изследваха ли то желязото преди да ти изпишат феро-фолгамата? Аз магнезий не пия.
Да, под нормата е. Някоя от вас с предишна бременност да е пила ферофолгама и ако има спомени по колко дневно?

# 515
  • София
На мен ми изписаха по 2 таблетки малтофер дневно, но в него има съвсем малко фолиева, а желязото ми беше много ниско - 4.6 при норма 6.6-26
Твоето колко е?
Най-добре утре се обади на лекаря, който ти го е изписал, да питаш.

# 516
  • София

Първо, бърз въпрос - реших да си правя обременяване за ГД, но четох някъде че се прави между 24 и 28 седмица.

Аз си правих обременяване с глюкоза в 17 седмица, точно защото бебето беше с 4 дни по-голямо и водите бяха на горната граница.
Моят съвет е да си направиш изследването, за да се успокоиш. Ако се налижи, просто ще го повториш.

# 517
Специално желязото го изследвах миналия месец и вече не помня точно колко беше освен, че е доста под нормата.

# 518
Добро утро! Някой беше питал за бактериите в бъбреците. Това, което знам е че наличието на бактерии в урината предизвиква контракции на матката, защото мускулатурата се активизира за да може да изхвърли тези бактерии.

# 519
Доброутро, ей сега ще забравя някого и ще ме е яд!
Тиквичке мила, прегръдки от сърце!  Hug Hug За обичта няма граници, бъди силна за бебенцата, нека мъжът ти бъде по-трезвомислещият сега. Довери му се, нека той ти е подкрепа и взема решенията.
Мохита,черна ряпа издълбана с мед - както те е посъветвала ..... ами на мога да намеря постинга сега  Embarassed  Hug Има рецептата в нета Hug Напиши"черна ряпа с мед"
Джиада - мен ме пращат на обременяване с глюкоза сега.
Николче, сменям личната ни летарка със скоростта на светлината просто! Дори открих своя лекар, чудесен е, всичко обяснява.
welinity- бладаря, слънчице!  bouquet
Стискам палчетана всички, оздравявайте, «мили ъприлки», както казва сладурът amy_lee !!!
Къде ли ни е Силки ...

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 10:23 от Смехорани

# 520
Тази сутрин отидох да си направя изследването, но пустата глава туткава, отидохме чак в 9.20, а трябвало до 8.30... И сега ще се наложи да ходя в друг ден.... Но вечер лягаме късно, сутрин се мотаем, детето не ще да стане, и резултата е това... ще потърпя още няколко дни в неведение...

# 521
Добро утро , коремчета Hug

Тиквичке  Hug Hug Hug миличка знам колко е трудно да загубиш дом. си любимец. Аз изгубих моето котенце, то живя 15 години и ми беше много тежко. Но както др. момичета казаха стегни се имаш да мислиш за бебоците. Едничко си отива , но други две радости ще дойдат  Praynig Hug

Аз да ви попитам,  момичета знаете ли най-голямата специалистка по ФМ в София в клиника Щерев работила и два пъти в месеца идвала в Селена в Плд. Сега за наше спокойствие ще ходим при нея на преглед или в ПЛд или в София, но и ако разберем коя е и ако има часове. Така ни препоръча нашия док по ЗК след като му казахме за кистичката, а той не можа да я види или е изчезнала или нищо не се вижда от неговата 1000 годишна апаратура  newsm78
но така й не можа да ми каже името на тая докторка. 

# 522
Никол, сигурно е изчезнала тази кистичка  Heart Eyes Hug Praynig

# 523
Искрено се надявам да е така , но нали не мога да  мирясам и трябва да проверим и да сме сигурни  #Crazy

# 524
  • София
Nikol_1189 Сигурно е др. Чавеева, аз бях при нея вчера. Обади се в Щерев да си запазиш час, аз поне лесно записах но беше преди публикацията, на прегледа чаках 1 час понеже имаше 2 извънредни случая. Аз бях на 100% сигурна че ще нашумее след последната публикация за спасяването на близнаците

http://www.ivf-bg.com/blog/2014/11/13/%D0%BE%D1%82-%D0%BE%D1%82% … 2-%D1%81%D0%BF-9/

Общи условия

Активация на акаунт