Есен с песен и вали, АПРИЛчето расте, коремчето личи! - тема 6

• 26 371
  • 708
  •   1
Отговори
# 540
  • Перник
Момичета, колко често ви пускат кръвни изследвания и урина??
На мен също 2 пъти до тук ми пускат. Първия път беше в началото икна бременността, а вторият - миналата седмица (16 г.с.)
Добре дошла, swampi!  Simple Smile
Тиквичке, как си? Как мина манипулацията? Много е трудно да загубиш домашен любимец, но както са казали и другите мами, трябва да се стегнеш заради бебчовците!  Hug

# 541
Добре дошла при нас swampi .Пожелавам ти леко бременеене и хубаво и здраво бебче на финал.

И на мен до сега 2 пъти са ми пускали изследвания.В  3 месец ,когато се записвах на ЖК и сега в 5-ти.

# 542
Добре дошла, swampi .   bouquet
И на мен до сега два пъти са ми пускали кръв и урина по ЗК, вторият път беше вчера, дори сега ми напомнихте да звънна на доки да питам за резултатите. Дано са ок. Wink

# 543
Имам въпрос към мамите на фраксипарин: при някоя от вас излизали ли са на кръвната картина завишени еозинофили? (чакам док да се обади,но ми е интересно при вас дали е имало такова отклонение).
Мерси предварително   bouquet

Добре дошла. Аз съм на фракси и последно ми пуснаха пълна кръвна картина миналата седмица, но док каза, че е отлична. Щом чакаш вести от лекаря си, тогава спокойно.

# 544
  • София
swampi - Welcome onboard!

На мен са ми пускали досега само веднъж изследвания, като ме регистрираха, в 20г.с. имам насрочени още едни и антитела.

# 545
Аз за пръв път днес отидох да си пусна изследванията, не е за хвалене де...

Маце, историята за близнаците е много трогателна. Е, вярно че статията е една голяма реклама на Щерев, но въпреки това зад нея стои една човешка драма с хубав край!

# 546
  • Пловдив
Здравейте! Вчера и днес бях на лекар.. и двамата ми казаха вече със сигурност, че е мъж (въпреки, че от миналия месец с "може би е мъж" аз го приех за 100%  Grinning ) Всичко си му е наред. Тъкмо вчера помолих да ми се смени датата от 19ти на 9ти април, а днес излезе 1ви април  Laughing Нямам си сериозни занимания и се забавлявам с тези дати, защото според цикъла ми даже трябва да е 21 март..  а крайната дата сме щели да я изберем като някоя средна от всички снимки + цикъл.
Да ви попитам как сте с киселините? Снощи направо  Shocked Какво пиете за облекчение (освен сода)?

# 547
  • София
swampi ей най-накрая се престраши да пишеш. Хайде лека от тук нататък и да пишеш по-честичко  Hug

Шльоки_Пльоки Честит Мъж, май май повечко свекърви се събрахме а?

Giada То това е част от промото за новата апаратура в Щерев, но наистина е като епизод от медицински сериал  Shocked

Редактирам се за една много добра статия, жалко че по натура не мога да приложа на себе си google ме зове постоянно  hahaha :

http://www.jenatadnes.com/bg/rubrics/85-rubs/2859-articles.html

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 15:29 от maceto85

# 548
Страхатна история със страхотната д-р Чавеева,очарователна жена,аз съм впечатлена от нея,лично дори ми си обади по телефона,за да ми каже резултатите от БХС на близнаците ми. Маце,благодаря за линк-а не бях попадала на тази история.

# 549
Здравейте мами ,добре дошла  swampi   и  леко бременеене   bouquet
относно изследванията засега 2 пъти са ми взимали кръв и урина по ЗК , в четвъртък съм на ЖК ,ще видим ,все пак още не се знае и пола със сигурност и ще е интересно .Да ви се похваля сутринта ММ ме изненада с любимия парфюм и бижу  txtloves

# 550
maceto85   bouquet много хубава статия.Искам и аз да приложа тактиката на авторката,но не ми се получава.От интернет толкова много се филмирам,че и в депресии изпадам....Постоянно си поставям някакви диагнози  Tired

# 551
Мдаа, доста поучително, но пък от друга страна, в информационната ера как да се изолираш? Особено и с лекари, на които не им пука много и човек трябва да е половин лекар, за да оцелее...

Хайде и аз да поспамя, като сме почнали със статиите, макар че това е тема, която ще ни вълнува след около година  Wink

за кравето мляко

# 552
  • София
Мерси за милото посрещане   bouquet

Редактирам се за една много добра статия, жалко че по натура не мога да приложа на себе си google ме зове постоянно  hahaha :

http://www.jenatadnes.com/bg/rubrics/85-rubs/2859-articles.html

Аз постоянно трябва да се самоконтролирам,за да не се шашкам.С медицинско образование съм и в главата ми са само симптоми на каквото се сетите  ooooh! Да бях чела по-малко като студентка навремето. Относно д-р Чавеева-очарована съм от нея и много съжалявам,че нямаше часове за нея за втората ми ФМ.

# 553
Благодаря ви, момичета, за отговорите!
Аз сменям лекаря най-после,  исках да разбера как стоят нещата с изследванията, защото той досега с триста зора  ми е пуснал само едни изследвания, голямо молене го молих  за тях  #Crazy

swampi, добре дошла и леко бременеене!

Шльоки_Пльоки, честит ти сигурен мъж!

# 554
swampi,Добре дошла,аз също съм пациентка на клиника Щерев,и с теб сме горе-долу с еднакъв термин,за втората ФМ си взех час онзи ден при Чавеева за 17-ти декември,казаха,че от началото на декември е отпуска,затова и от консултацията д-р Ганева ме посъветва от сега-веднага да си запиша час за Чавева,понеже ще  разполага с ограничени часове през декември.

Общи условия

Активация на акаунт