ПЪРВИ клас - 4 тема

• 55 158
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Ха-ха двете тръби са ми сред кошмарите от трети клас. Ами Иван тръгнал с кола от Шумен, а Спас с мотор от Варна. Движили се със скорост х и у. Къде ще се срещнат?
Пролетен дъжд, според мен трябва да запишат варианти, за които се сетят. Например 6+4; 3+1+6; а по умните и 6+3 и му останал един лев. Като вариантите по български - имат срички кой колко думи може да образува с тях.

# 181
  • sf
Моля за помощ  Praynig
какво е това

# 182
  • Варна
Пуловер  според мен:)

# 183
  • sf
 ooooh!
Мерси, а толкова се пулих  hahaha  Hug

# 184
  • на Мелмак
Предполагам е пуловер.

# 185
Донси, и аз гласувам за пуловер.
Баксиса, много неприятно с обезводняването и болницата, добре че всичко е зад гърба ви и да се оправя малкия.
Морена, освен да отидете на пица или друго в почивката между филмите. Къде ще сте - в новото кино, в НДК или в Дома на киното? Ние също имаме билети за "Емил от Льонеберя", но за Дома на киното, само дето още умувам и ще преценя утре сутрин съобразно сополното й състояние, днес вече е доста по-добре, ама все пак. Само дето тя вече знае за филма и толкова иска да го гледа, че не знам...
Лулумба, страхотни неща си показала.
Между другото да метна и една молба. Девойката пак се пробва на конкурс с рисунка, много е ентусиазирана от възможността от конкурса на Икея http://www.ikeaplay.bg/bg/gallery/like.html и е нарисувала зайче с крилца на фея - летящо зайче, това иска като играчка. Ако имате време и възможност, подкрепете рисунката й, като ако има и други участници от групичката ни, дайте знак, може да се гласува за повече от една рисунка.
Това е рисунката -http://media.snimka.bg/s1/4062/034368058.jpg?r=0 в момента е на първа страница на харесвани, но е много вероятно да я изместят.

# 186
  • Sofia
baksisa, да се възстановява бързо младежа.  Hug

Мире, то яденето го мисля от много идеи, не от нямане.  Grinning
Благодаря ти за внимането! Дано е по добре детето и да ходите.  Ако пък не, ви остава утехата да изгледате игралните епизоди - по-хубаво от анимация по принцип, макар че и анимацията е много хубава, в случая!
Скрит текст:
Мусака имам и ще ѝ нося (+ кис. мляко), както би си носила обяд, ако оставаше в у-ще. Купешко ядене, изключително рядко ядем, на заведение. Пица (със сирена - много любима вкъщи) пък хапнахме тази вечер.  Simple Smile
В НДК сме. Няма да имаме много време между двата филма и понеже единия филм са преместили в малкото НДК по пътя ще седнем отвън.
Дадох вот!  Hug

Дъждец, аз предлагам наприемр - моливи 3лв + кутия 1лв + химиклка 2лв = 6лв и ресто 4лв разбира се.   Grinning

# 187
Здравейте!
Mira_p имаш един глас.  Peace
Това с връщането на тетрадките от дежурните деца ми се вижда странно. Ми ако не могат да четат, как става?!
Тетрадките са с номера и се започва да се брои от прозореца - това ми каза Матей. Simple Smile
Момичета, почерпете се за здравето на момчето ми - днес има имен ден.
Скрит текст:

# 188
desi_yakova, здраве и късмет за вашия Матей! Hug

Мира, и моят глас за Ния е наличен! Успех! Peace
Ще чакам отзивите за детските филми на Киноманията, че само се ослушвам и не действам засега...Трябва ми един "побут"...А, билети може ли да се пазаруват он-лайн, че нямам никакъв шанс през седмицата да се добера до НДК?

# 189
Деси, да ти е честит именника, много здраве и късмет!
Лулу, не знам дали може да се закупят билети онлайн, днес в Дома на киното салонът беше пълен и имаше разочаровани деца с родители, които бяха решили, че ще има билети непосредствено преди филма. Ние бяхме взели десет дни по-рано.
Иначе филмчето за Емил от Льонеберя е много приятна анимация, но за съжаление дали техниката в Дома на киното е остаряла или друго, не знам, но имаше прекъсвания и технически проблеми. А и само за филмите в НДК от Киноманията важи правилото, че детето е без билет, а родителя с билет от 5 лв. В другите кина и детето си го заплаща.
Деси, Лулу, благодаря за подкрепата. Тук има улеснен линк за гласуване за тези, които биха гласували за нейната рисунка- Ния със зайче-феичка http://www.ikeaplay.bg/bg/gallery/like/page_3.html

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 08:59 от Mira_p

# 190
  • София
Деси, честит празник на именика! Много здраве и щастливо детство!   bouquet

Мира, имаш глас и от мен.  Hug

Утре Ники ще си е вкъщи, ще го водя на контролен преглед, но още си кашля.  Tired

# 191
  • Sofia
Отзиви от нас за "Хартиеният принц" и Петсън и Финдъс.
Гушкан каза, че и двата ѝ харесали. По-забавен 2я.
За мен съвсем обратно. Петсън и Финдъс пресъздаваше доста точно няколко от книжките (2-3-4?!) и по този повод ми беше скучничък. Смели сме се на книжките и сега не ми беше смешно толкова.
Хартиеният принц много ми хареса!
Представиха се авторката и преводачката. Това са те, но с моя телефон и отдалече толкова (клик).  http://www.---spamche---/storage/tinybrowser/upload/vladislava.jpg
На мястото на спама е авторите.ком

Авторката е и сценарист на филма, главната героиня е дъщеричката ѝ (много хубаво игра и е прекрасно детенце), таткото е продуцентът. Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
Купихме си след това и книжката, разбира се с автограф, както и на билета, от което сме особенно щастливи!  

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 09:06 от Morena

# 192
Привет, момичета!
Днес водих малкия на футбол, после гледахме на кино "Кутийковците", после се мотахме в една книжарница, накупи си едни перфораторчета и ножица, която реже вълнообразно - Maped Crea Cut, тя е с различни остриета, много е хубава:

Морена, честита книжка! Сега те прочетох, след като си публикувах моя постинг, май добре сте си изкарали и вие.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 21:20 от Анонимен

# 193
  • Бургас
Деси, честит ти именник! Много да ви е здрав!
И ние в петък гледахме Кутийковците. Хареса се.
В събота я водих и на рисуване. Най-хубавото, е че заниманията ги води същата дама, която водеше кръжока и в детската градина. Мария е много доволна. Обаче плуването май ще отпадне. Днес сподели, че не й се ходи Confused

# 194
Моят малкият ходи на мат.турнир, изкарал е 59 точки от 68 възможни. Очаквах повече, но колкото-толкова, това също е отличен резултат.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт