ПЪРВИ клас - 4 тема

• 55 166
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Ние имаме боксова круша на стойка, купихме я от Декатлон: http://www.decathlon.bg/boksova-krusta-rakavitsi-jr-id_8064759.html
В началото малкият я боксираше, сега се хваща за нея и се люлее насам-натам, та наистина и за нас беше не много полезна покупка. Но в Декатлон има избор от круши и чували за закачане.
http://www.decathlon.bg/1142-boks#/page-2

А ние снощи пак на рожден ден на съученик, трети подред за тази година, в сряда още един.
Отделно, обади ми се диригентът на хор "Бодра смяна" да ме пита защо престанахме да ходим на репетиции (моят миналата година пееше там), та днес и в четвъртък ще ходим, а в петък ще имат концерт. Изобщо, тази седмица се очертава интересна, всеки ден след училище на нещо.

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 14:23 от Анонимен

# 211
  • София
Жасмин, чудя се децата ти ли искат да ходят на толкова неща или ти ги караш? Simple Smile Остава ли им време за игра? Моят син ходи на желание само на фехтовка, а на плуването малко  "на зор". Сега и той ходи всеки ден през седмицата без понеделник и  все не му остава време.

# 212
  • sf
Виктор е имал две боксови круши. Една дето се закачва да виси , връзвах я на напречната греда на вратата към терасата, помля я от блъскане хихих
Сега има малка круша, дето е на стойка, която се пълни с вода или пясък. И нея доста я поблъска, но стойката се счупи и в момента само ръкавиците ползва, блъска по стените  hahaha

# 213
Жасмин, чудя се децата ти ли искат да ходят на толкова неща или ти ги караш? Simple Smile Остава ли им време за игра?

Малкият си ходи по негово желание на футбол (това му е най-любимо), плуване и забавна математика. Ходеше и на хор, но каза, че не иска и го отписах, сега ще отидем колкото за концерта. Ходеше и на други неща предишни години - архитектурно ателие за деца, шах, биоигри, но тази година просто нямаме никакво време и отпаднаха.

За игри остава много време - 3 месеца лятото (поне половината време сме на морето), иначе моите се целодневно на училище, връщат се по тъмно - 17.30 и малкият освен с айпада, с друго не играе вкъщи, затова по-добре на плуване, поне малко раздвижване след цял ден учене.

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 14:04 от Анонимен

# 214
  • Перник
И ние имаме боксов чувал - детски, комплект с ръкавици, които Калоян отказа да сложи. Боксираше си чувала с голи ръце, но за кратко. В момента го ползва за възглавница  Mr. Green

# 215
Май ще се откажа от идеята. Аз за чувал си мислех по-скоро, който да закачим на тавана. Моята проявява спорадичен интерес да блъска, като ходим на гимнастика. На летния лагер имаше инструктор по бойни изкуства и показваше на децата как да удрят. Там много ѝ беше харесало.
От друга страна имаме транплин от няколко години. В началото скачаше на него. Вече не го поглежда, но пък редовно скача по леглата Crazy Като я питам защо, отговаря, че не ѝ бил удобен.

# 216
Е, то кое дете не обича да скача по легла и дивани.  Laughing У нас даже каката скача и се премята (а е 1,70 вече), тя пък ходеше 2 години на худ. гимнастика и явно й липсват упражненията от там. Само показва на малкия някакви рондати и попивки, та умирам от страх да не си изпочупят вратовете.  Crazy

# 217
Момичета да ви кажа че в петък в Хиполенд ще има -25% на всичко.

Стефи е на училище. Изкарахме вируса с темп. и разтройство бързо.

# 218
Та това са от тия модерните глупости по мое мнение. Пък това зрително-слухова - манджа с грозде. Пфуууу...  ooooh!
Накрая му диктувах - писа в тетрадката за упражнение, която остава в къщи и го накарах да го препише - в тетрадката за домашно - за училище.  Rolling Eyes
Днес гледам - пак такова упражнение.  Crazy

# 219
  • София
Мда, миналата седмица след плуване ученикът се сетил, че имало да пише всички срички и думи от урокът през деня. Забравил да напише следобед това домашно. И аз го накарах по един ред от всяка сричка и дума. На следващия ден пак същото, но вече знае, че трябва по един път да ги препише, защото " ти вчера ме накара по много да пиша". И после се сетих, как моята майка ми е разказвала, че и тя така писала по два реда от всяка сричка, щото на баба ми малко и се сторило по един път да ги напише. Joy

Иначе в събота прочете до края първата си книжка (за пиратите). Не е много ентусиазиран, но почна и втората (за викингите). Зор, зор, ама като се случи лесна дума и :" Тази дума е лесна за мен вече." Joy

Иначе аз претърпях неуспех с поръчката с робота, от пощите не са ми изпратили известие, аз ходих да проверявам, но колет за мен нямаше. А вчера получих известие от амазон, че колета ми се е върнал. Пълно безхаберие цари в тези пощи, думи нямам. Много бях ядосана вчера. Днес вече ми е все едно. Друг ще е подаръкът за Коледа.

# 220
Иначе аз претърпях неуспех с поръчката с робота, от пощите не са ми изпратили известие, аз ходих да проверявам, но колет за мен нямаше. А вчера получих известие от амазон, че колета ми се е върнал. Пълно безхаберие цари в тези пощи, думи нямам. Много бях ядосана вчера. Днес вече ми е все едно. Друг ще е подаръкът за Коледа.

Много неприятно!  Sad
Скрит текст:
Защо не пробваш с доставчик? Излиза дори по-евтино, отколкото с пощите. Габко например, те доставят от Германия и Англия, нямам никакви забележки към тях, ползвам услугите им от години: http://www.gabco.org
Първо, че много често доставките до адрeсите им в Англия и Германия често са безплатни (а не 7 евро, както с пощите до Бг), второ, цените им са по 2-3 лв. на кг до София и трето, можеш да си следиш пратката в сайта им през цялото време.

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 17:06 от Анонимен

# 221
  • София
Ох, как ти съчувствам за проблема с пощите.  Hug Преди години бях поръчала за Коледа от магазина на Дисни в Лондон. Увериха ме хората, че ще пристигне преди празника. Да, но получих известие от пощата чак на 14 януари. Отивам да си го взема, а те ме посрещат със скандал - пакетът бил пристигнал отдавна, но аз не съм си го потърсила и щели да го връщат вече. Леле, като ми причерня, като се развиках. Питам ги защо чак сега ме викат, а те ми се оправдават, че е нямало никой на адреса. Викам как така, това в денонищна аптека, кога не е имало никой? Такъв скандал вдигнах, че на тръгване още хлипаха след мен. Мързи ги по празниците да работят, та две не виждат. И после по тактиката - най-добрата защита е нападението, тръгват да ми се карат от вратата. Не го разбирам аз това  newsm78

Момичета, споделете къде сте ходили на рожден ден. Скоро ми предстои и се чудя в клубче ли да празнуваме или друго да мисля?

# 222
Момичета, споделете къде сте ходили на рожден ден. Скоро ми предстои и се чудя в клубче ли да празнуваме или друго да мисля?

Най-често - в джунглата на Мол България; или в тази на The Mall - и двете са много удобни и подходящи като за деца 1 клас. Ходили сме и в Парадайз, в този клуб за катерене веднъж, но като че ли в Мол България е най-удобно, има много място и за родители, и за деца. Моят син повече харесва обаче тази в Дъ Мол, въпреки, че ни е ужасно далече.

# 223
  • Sofia
Да дам и аз глас за Габко, ползвам ги от ден първи на съществуването им, когато собствениците ми носеха  пратката. Една лоша буква по техен адрес не мога да кажа. Не стоят на едно място, непрекъснато се развиват. Непрекъснато (сори за тафтологията Wink) получавам и инфо къде ми е пратката.  Grinning

С БГ пощи понеже дълго време си имах работа, не чакам съобщенията им, сама си гоня нещата. Взимам си пакета например и след това получавам съобщението, няма как да знаят, че съм си го взела, налии...  ooooh!

Отчет:
Нашите са на буква Р и 7ца. Нищо интересно няма.

# 224
  • В светлината на слънцето
Привет и от мен.  Grinning Позатрих се, ама бач... не е истина просто. Tired
Нашите са на 9. Младежът вече чете - със сричане, но чете. Пак е голям напредък за него. Grinning Чака с нетърпение дядо си Коледа. Рисува все по-хубаво и вдъхновено. Peace Това от нас. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт