ПЪРВИ клас - 4 тема

• 55 195
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Ох, Донси... твоят е любовчията на темата!  Joy Скица...
Пък каката хубав акъл ти дава, ама директно тя да го светне, че по- ще ѝ се върже момчето.  Laughing

Аз... където и каквото и да се препоръчва, в крайна сметка сама си преценявам/решавам.  Grinning

Мимка, посочвам една статия, с надеждата да ти е от полза за четенето
Настолните играчки на Равенсбургер са на почит у нас. Всякакви ги има. Simple Smile

Dive, кеф ти спорт, кеф ти изкуство, а?  Joy  Много ми е сладка Машенката!  Hug

Аз... където и каквото и да се препоръчва, в крайна сметка сама си преценявам/решавам.  Grinning

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 09:39 от Morena

# 271
Аз също мисля да купувам от соларния конструктор за племенника за Коледа. Жасмин ти беше дала доста линкчета към този конструктор. От кой сайт го купи, ти?

Ами по-добре недей, оказва се, че е въпрос на късмет какъв ще ти се падне. Линкове повече не давам, да няма сърдити.  Stop

# 272
  • Sofia
Жас, давай като ти искат. Сърди се човек на късмета си не на препоръката я. Simple Smile

# 273
  • София-Младост
donsita пак ме разсмя твоето момче  Laughing

Аз също мисля да купувам от соларния конструктор за племенника за Коледа. Жасмин ти беше дала доста линкчета към този конструктор. От кой сайт го купи, ти?
Аз получих моята от ebay, не е разпечатвана, смятам, че синът ми няма да се справи вероятно без помощ от възрастен, така че ще  я пусна в olx...ако я искаш пиши ми на ЛС.

# 274
  • София
Ох много са сладки тези деца  Hug.
При нас всичко върви нормално. Вчера са рисували кой какво иска за Коледа. Г-жата им събрала рисунките и ги качила в сайта - моята иска коте и елха  ooooh!. Довечера ще я поразпитам какво коте, каква елха....
Вчера са взели буква Р и още са на 9.
Комбинирали сме се с родителите на още две деца и ги водим на плуване. Единия татко ги взима трите от училище, оставя ги в плуването, а аз ходя да ги прибирам. Е няма такова чакане вчера. Те трите лафче си опънали долу, едвам едвам се обличат, мотаят се, тичат  #2gunfire. Да видим следващия път така ли ще е!!!

Тези намаления по магазините и аз не ги уважавам, по това време гледам вече да съм набавила подаръците.

# 275
Донси, с глас се смея. Как му идват на ум само Joy

Дайв, кой ги задава тези правила, че не може балетът да е спорт Rolling Eyes Особено пък в детска рисунка  Wink

Моята иска един куп боклуци за Коледа и се чудя кое да избера. Довечера ще я питам кое от всичко иска най-много, за да го поръчам утре.
Фърби има ли някой от вас? Играят ли децата с него?
Едно от другите е някаква вана за крака с топчета Shocked

# 276
При нас всичко е ок, вчера бяха на буквата Й, и 10.
Със смятането вече се оправят нещата, започна да свиква и да не прави толкова грешки.
Пише красиво когато се старае, когато бърза не чак толкова. Simple Smile

Да изразя обаче разочарованието си от програма Успех. Абсолютен отбий номер при нас, дори вчера седнах пак да прочета от сайта за какво точно става дума.
Групите ги дават да са до 15деца, при нас са целият клас - 24бр.
Гледат филмче на малък лап топ. Сещайте се колко гледат и какво разбират. Това е всичко....пълна пародия. Смятам да не я водя повече, или по-точно да остава за този час.
И децата са крайно разочаровани, рисували си по цял час. То и какво друго да правят.

# 277
  • Варна
Дъждче, съседското девойче (на 6г е почти) има Фърби и често съм я виждала да играе с него. Маша като е на гости също играе, харесва ѝ.
А за правилата - не знам всъщност, но все пак темата е зададена за спорт. На мен ми беше смешно това, че така ги е докарала тез балерини, че явно приличат на каквото си поискаш  Joy Нещо абстрактно ще да е! Но какво ли разбирам аз от изкуство Laughing

# 278
Пролетен дъждец, жертва сте на рекламите по детските канали. Grinning
Нико чете тип бързо сричкуване. С опит се чистят там проблемите. Морена хубава статия, мерси!

# 279
Знам и вината е изцяло моя, защото започнах да позволявам да се гледа повече телевизия. Преди като искаше да гледа филмче, пусках на лаптопа, но вече не са ѝ интересни. Повечето са твърде бебешки. Такива тип Пчеличката Мая вече  не ѝ харесват, а по ТВ дори само един филм  да изгледа, пак има поне две прекъсвания за реклама.

Дайв, артистична спортистка си имаш Grinning

# 280
  • Перник
Да споделя моят гений вчера какво направил - събудих се с негови вирус - повръщане, разстройство, отпаднала. Обаче му бях обещала да му направя сандвич за обяд - направих. Снощи се прибирам от работа полужива (не си останах вкъщи, защото имах куп задачи и уговорки) и той ме информира, че не е ял сандвича, защото може би бил заразен  Rolling Eyes Купил си пица. И бяга от мен, не дава да го пипна, да не го заразя. Успокоявам го, че той вече 2 пъти кара този вирус и вече има имунитет, а той ми вика "ааа, ами, ако ме потрети?"  Crazy
Не знам какво са учили вчера, защото не бях в състояние да проверявам. Днес вече съм добре и ще наваксаме.

# 281
Момичета не съм запозната и искам да попитам на колко отсъствия по семейни причини имат право децата в първи клас?

# 282
При нас е весело тази седмица - понеделник рожден ден, вторник репетиция с хор "Бодра смяна", снощи пак рожден ден, днес пак репетиция с хора, утре - концерт на хора. Събота школи и награждавания (каката), чак в неделя ще мога да го погледна моя син какво е учил и писал.

Снощи минахме през Хиполенд, да видя какво ще си хареса и да му взема от намаленията, малеее какви бебешки играчки си избра, от тези 3+ години, чудя се дали да му ги купувам.  Crazy

# 283
  • Sofia
О, Дъждец, аз толкова филми и сериали съм ѝ свалила на Гушкан, не виждам да опрем до ТВ изобщо. И Бърколино, Смърфовете, Любопитният Джорд, Библия за деца... Леонардо,  Тролски приказки, Сянката на Елфите, Котаракът Леополд, Лили чудото, Емил от Льонеберя, Семейство Флинтстоун, Шекспирови приказки, Тайнствените златни градове, Десетото кралство... ли няма да са интересни на твоята?  И Семейство Мейзга съм набавила аз  Laughing ... Сипилитим и Рашо...
Сега, покрай Коледа препоръчвам едно - Тиха нощ, много любимо на моята.  Grinning
По ТВ само Aнимал планет, NG... и рядко (щото толкоз се сещам за ТВ аз) моите канали - 24Kitchen и Fiesta зърва.

Жас, то тиЯ "3+" не са непременно за малки, а просто, че не стават за по-малки от 3г, заради опасни за тях части.  Simple Smile   На много играчки има това ограничение, като няма друго обозначено на кутията...  Grinning

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 12:03 от Morena

# 284
Жас, то тиЯ "3+" не са непременно за малки, а просто, че не стават за по-малки от 3г, заради опасни за тях части.  Simple Smile   На много играчки има това ограничение, като няма друго обозначено на кутията...  Grinning

Да, знам, но тези са наистина за малки, някакви писукащи и светещи колички, такива имаше точно като беше на 3-4 години.  Simple Smile
Лошото е, че това са играчки за 1 ден, после много бързо се губи интерес към тях, нали имаме опит с камарите коли и камиончета от минали години...

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 15:32 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт