Бургас - ясли, градини, занимални за малките ни съкровища - 7

• 99 788
  • 578
  •   2
Отговори
# 435
Ами не беше предвидено да е в къщи лятото, то и сега имам други задачи и в определени моменти скучае, а там играе с децата , но така се случи че остана в къщи, а за изследванията , ами предпочитам да му спестя разни манипулации когато може било то и само скоч лента.Достатъчно преживя тази година .

# 436
  • Бургас
В нашата градина /Вълшебство/ сестрата каза 40 дни ако не е ходил - изследвания. Поради тази причина, че не ми се занимава със изследвания и аз го пуснах само за 1 седмица.   

# 437
  • Бургас
Привет ,дами ние сме първа група в Златна рибка не сме ходили още

# 438
Знам че отдавна не се е писало в тази тема,но търся мнения за детските градини в Славейков без значение дали Звънче или някоя друга?

# 439
Знам че отдавна не се е писало в тази тема,но търся мнения за детските градини в Славейков без значение дали Звънче или някоя друга?

Дъщеря ми е 2 група в Звънче, много съм доволна и от учителките в яслата и от тези в градината. Има контрол над болните деца и децата в групата рядко боледуват. Малката посещава редовно и сборните групи, което ми дава възможност да имам наблюдение и над повечето учителки. Рядко имам забележки към тях, но хубавото е, че търпят критика и са доста внимателни и взискателни към децата. Не се събират пари за разни неща, до сега сме плащаме само помагалата. Надявам се да съм била полезна.

# 440
благодаря ти онази! кога започват записванията за детските заведения ?

# 441
  • Пловдив
благодаря ти онази! кога започват записванията за детските заведения ?

Първо започват кандидатстването, класиране и тогава записвания.Виж заглавния пост за допълнитедлно инфо.

# 442
Здравейте. Възможно ли е детето да тръгне в 1ва група преди началото на учебната година, например през пролетта?
Има ли текущи приеми? Или трябва да се кандидататва задължително април и да се пуска от септември - декември?

# 443
  • Пловдив
Здравейте. Възможно ли е детето да тръгне в 1ва група преди началото на учебната година, например през пролетта?
Има ли текущи приеми? Или трябва да се кандидататва задължително април и да се пуска от септември - декември?

Не уточнявате за ясла или градина питате.
Кандидатстването си е през април задължително.За яслите е възможно да се тръгне по-рано, но все пак трябва да е минало класирането.В градините се тръгва септември.

# 444
Питам за градина. Детето сега е на 1г5м, но ако кандидатствам сега април, трябва да го пусна септ.-дек. на ясла. А аз искам да тръгне направо другата година на пролет на градина?
Май варианта е да го запиша на ясла и да отсъства, но така заемаме мястото на някое дете. Имам ли друг вариант?

# 445
  • Бургас
Питам за градина. Детето сега е на 1г5м, но ако кандидатствам сега април, трябва да го пусна септ.-дек. на ясла. А аз искам да тръгне направо другата година на пролет на градина?
Май варианта е да го запиша на ясла и да отсъства, но така заемаме мястото на някое дете. Имам ли друг вариант?

Ако тръгне от април на ясла, пак ще трябва да кандидатствате за градина, но вече другата година. А как е уреден въпроса между яслата и градината - преди ги отписваха от яслата през май, започваха градина септември и цяло лято се чудехме какво да ги правим. Сега по-различно ли е?

# 446
  • Бургас
Сега ги изписват на 31 август от яслата и от първи септември са на градина

# 447
  • Пловдив

Вече са ти казали, но ..за градина пак се кандидатсва, докато сте в ясла.Няма как да тръгне напролет на градина, групи се изписват на края на август и се приемат септември.

# 448
  • Бургас
Сега ги изписват на 31 август от яслата и от първи септември са на градина

Благодаря!

# 449
Благодаря ви!
🌸

Общи условия

Активация на акаунт