Бургас - ясли, градини, занимални за малките ни съкровища - 7

• 99 841
  • 578
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Беше за кратко в смесената група на сина ми миналото лято и много ми беше допаднала, ама много! Но все пак с уговорката, че е била "на гости" и не знам каква е точно като човек и като педагог. Синът ми много я беше харесал, както и тя него и редовно след това като ни видеше, идваше да го гушне и да поприказват. Ще поема първа група ли вече?

# 421
Момичета, какви пижамки е добре да вземем за яслата - с къс или с дълъг ръкав? Торбичките с дрешки всеки ден ли се вземат или остават там? А пантофки какви - по-затворени или тип "кроксове"?
Освен пижама, евентуално памперс, 1-2 чифта слипове, пантофки и шише с вода, какво друго трябва да има в тея мистериозни торбички?  Laughing
Скрит текст:
ПП: Брадата, приятно ми е да те "видя" :*

# 422
  • Бургас
Момичета, какви пижамки е добре да вземем за яслата - с къс или с дълъг ръкав? Торбичките с дрешки всеки ден ли се вземат или остават там? А пантофки какви - по-затворени или тип "кроксове"?
Освен пижама, евентуално памперс, 1-2 чифта слипове, пантофки и шише с вода, какво друго трябва да има в тея мистериозни торбички?  Laughing
Скрит текст:

За лятото пижама с къс ръкав и къси панталонки, за зимата дълги.
В яслата слагах по 2 комплекта резервни дрехи според сезона и по два бр. бельо, потници, чорапи. Все пак са малки и повече се мокрят, поливат  Grinning Чифт пантофи за зимата, лятото с кроксове, вода.
Сега, в градината от всичко по един чифт.

# 423
Благодаря, Мария!  Hug

# 424
На нас за яслата не са ни искали пижамки  Thinking

# 425
  • Бургас
Освен пижама, евентуално памперс, 1-2 чифта слипове, пантофки и шише с вода, какво друго трябва да има в тея мистериозни торбички?  Laughing
Скрит текст:
Hug
За яслата не знам, защото моят младеж я пропусна, но в градината всеки си има гардеробче и комплектът с резервни дрешоляци си ми стои там и само го допълвам, когато е взимано от него. Оставила съм бермуди, дълъг тънък панталон, блузка с къс ръкав, с дълъг, потник, слипове и чорапки - дето се вика за всеки случай да си има всичко. Пантофките също си стоят там. Пижамките си стоят по леглата на децата и в петък са ни в гардеробчетата, за да ги приберем за пране. Друг е въпросът, че е жега в градината и в момента почти всички спят само по потниче и гащички. В раничката, дето я носи всеки ден, са му само 2-те шишета с вода, някоя дребна играчка, мокри кърпички и сухи такива. През лятото са с кроксове масово, зимата с пантофки по избор. Това се сещам, а сега бягам, че тъкмо ми звъннаха от градината, че е с температура Tired

# 426
Явно има вирус. Аз чакам да стане обяд, за да заведа моя при ЛЛ. Цяла нощ дриска и повръща.
Да оздравяват бързо дечицата ни!  Confused

# 427
Здравейте момичета, случайно някой да има мнение за г-жа Кирова от ОДЗ Звънче в Славейков?

В телефона си имам записана А. Кирова, до миналата седмица беше на сборната група на дъщеря ми, не ми допадна, доколкото разбрах и на децата не се хареса..

# 428
Някой случайно да знае да не би да започват да ремонтират площадката на ЦДГ 1 Звездица на Гурко и Републиканска? Вчера като минавах имаше някакви камиончета и разкопаваха.

# 429
  • Бургас
Някой случайно да знае да не би да започват да ремонтират площадката на ЦДГ 1 Звездица на Гурко и Републиканска? Вчера като минавах имаше някакви камиончета и разкопаваха.
Да, ще ремонтират двора.

# 430
Дано да ремонтират, че преди няколко години пак щяха да започват ремонт, ама нищо не направиха....

# 431
  • Бургас
Дано да ремонтират, че преди няколко години пак щяха да започват ремонт, ама нищо не направиха....
Тоя път е наистина  Laughing

# 432
Момичета ,сина ми го спрях миналата седмица от градина .
Сега търся и не откривам колко дни може да отсъства само с бележка от личен лекар ,че не е в контакт с болни , не ми се иска да правя изследвания, някой ако знае моля да сподели.

# 433
  • Пловдив
Момичета ,сина ми го спрях миналата седмица от градина .
Сега търся и не откривам колко дни може да отсъства само с бележка от личен лекар ,че не е в контакт с болни , не ми се иска да правя изследвания, някой ако знае моля да сподели.

Ако отсъства  5 дни и повече - бележка от лекар, ако е периодът клони към 27-28 дни- месец - искат набора от изследвания. Онлайн няма да го намериш може би, то е според Правилника за вътрешния ред на градината.

# 434
Ако месец отсъства ще ви искат изследвания.
Аз правя всяка година изследвания, защото детето ми не ходи 2-3 месеца. И ми е по-спокойно като ги направя. За себе си да знам, че всичо е наред.
Какъв е проблемът в тези изследвания, че и при нас пускат за ден децата, само за да ги избегнат Rolling Eyes От любопитство питам, всеки си решава как да постъпва с детето си Peace

Общи условия

Активация на акаунт