VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 645
Скрит текст:
А, да....така е. Абсолютно вярно. Аз мисля, че още не е достигнал до това ниво. Според мен се опитва и в много ситуации успява, да бъде обективен, ама за някои неща още си е на кантар и субективно гледа на нещата.

Да, пък и нека оценим живота там. Затворени почти два месеца в не малко напрежение.

Би било забавно пишещите тук да ни вкарат в подобна ситуация.  Mr. Green

ББ БГ-Мамма

Много пъти, особено когато се натъкна на остра критика тук към участниците, ми минава през главата, че когато си навън, е лесно да критикуваш. А какво е там, вътре, може да знае само човек, който е минал през това. И какво отключва такава затворена и изолирана среда.

Затова и имам желание да влезна, ще ям каквото ми дадат, без алкохол мога, цигарите ще са ми проблем, ама не мисля, че чак пък толкова ще "ни" оставят без такива. Познавам се добре и ако трябва да си оприлича играта, ще е доста близко до тази на Уош. Ама хонорар на мен никой няма да ми даде, а за единия опит...не знам дали ще си струва. Средностатистически, като жена, шансът ми да спечеля е минимален.
Абсолютно минимален...
Първия ББ - Здравко
Втория ББ - Миро
Третия ББ - Любов
Четвъртия ББ - Георги
Family Big Brother - Кузманови
Във първия Вип Брадър - Константин
Втория Вип - Христина
Третия - Део
Четвъртия - Орлин
Петия - Станка
В Ол старс 1 - Лестар  
Ол старс 2 - Златка.
12 различни Биг Брадър и само 4 жени победителки...

Няма във Вип Брадър награда от известно време. Само в първия и втория сезон имаше. В третия всичко беше за благотворителност и след това вече няма нищо. В Ол старс има награда.

# 646
Наистина ли няма награда накрая? Аз съм със спомените от първите сезони,когато победителите взимаха по 100 000 лв.

Няма награда, което прави участието им не така интересно. Така имат стимул да излязат първи, хем ще си вземат хонорара, хем ще няма да си губят времето вътре, и няма да се изложат докрай.

# 647

Сигурно печели и от издръжки от бившите си мъже за децата..

Кои деца? Дъщеря и е на 30 и кусур години, какво дете е, още малко леля. А синът не знам на колко е, но при всички положения е пълнолетен.

За Кали беше темата, че сигурно не печели много като певица, а не за Воче.

# 648

Ааааа, извинявам се. Аз вече като прочета "деца" в темата за Вип Брадър и веднага само за Воче мисля  Laughing

# 649

Сигурно печели и от издръжки от бившите си мъже за децата..

Кои деца? Дъщеря и е на 30 и кусур години, какво дете е, още малко леля. А синът не знам на колко е, но при всички положения е пълнолетен.

За Кали беше темата, че сигурно не печели много като певица, а не за Воче.
Сто процента Краус и дава гоооооооооолямааа издръжка.

# 650
Скрит текст:
А, да....така е. Абсолютно вярно. Аз мисля, че още не е достигнал до това ниво. Според мен се опитва и в много ситуации успява, да бъде обективен, ама за някои неща още си е на кантар и субективно гледа на нещата.

Да, пък и нека оценим живота там. Затворени почти два месеца в не малко напрежение.

ББ БГ-Мамма

Много пъти, особено когато се натъкна на остра критика тук към участниците, ми минава през главата, че когато си навън, е лесно да критикуваш. А какво е там, вътре, може да знае само човек, който е минал през това. И какво отключва такава затворена и изолирана среда.

Затова и имам желание да влезна, ще ям каквото ми дадат, без алкохол мога, цигарите ще са ми проблем, ама не мисля, че чак пък толкова ще "ни" оставят без такива. Познавам се добре и ако трябва да си оприлича играта, ще е доста близко до тази на Уош. Ама хонорар на мен никой няма да ми даде, а за единия опит...не знам дали ще си струва. Средностатистически, като жена, шансът ми да спечеля е минимален.
Абсолютно минимален...
Първия ББ - Здравко
Втория ББ - Миро
Третия ББ - Любов
Четвъртия ББ - Георги
Втория Вип - Христина
Третия - Део
Четвъртия - Орлин
Петия - Станка
В Ол старс 1 - Лестар  
Ол старс 2 - Златка.

Няма във Вип Брадър награда от известно време. Само в първия и втория сезон имаше. В третия всичко беше за благотворителност и след това вече няма нищо. В Ол старс има награда.

И като сметнеш Златка как стана победителка...а за Христина да не говорим.
За Станка направо ще си замълча.
С честен вот И четири жени не знам дали щеше да има.
В Къртицата също е така. Две досега имаше- едната я спечели Любо, а другата Георги.

# 651
Не мисля, че повечето нямали пари и затова влезли. Ясно е, че са влезли за пари и слава, но не защото едва ли не се чудят как, да си платят тока или какво да ядат, както голяма част от българите, за съжаление.
Ходят по участия, по предавания, напред назад, не са за оплакване.

# 652
Скрит текст:

ББ БГ-Мамма

Абсолютно минимален...
Първия ББ - Здравко
Втория ББ - Миро
Третия ББ - Любов
Четвъртия ББ - Георги
Втория Вип - Христина
Третия - Део
Четвъртия - Орлин
Петия - Станка
В Ол старс 1 - Лестар  
Ол старс 2 - Златка.

И като сметнеш Златка как стана победителка...а за Христина да не говорим.
За Станка направо ще си замълча.
С честен вот И четири жени не знам дали щеше да има.
В Къртицата също е така. Две досега имаше- едната я спечели Любо, а другата Георги.
И в Сървайвър. Първия го спечели Нели и след това само мъже Жоро Костадинов, Ники Марнитов, Жоро Кехайов.

# 653
Не мисля, че повечето нямали пари и затова влезли. Ясно е, че са влезли за пари и слава, но не защото едва ли не се чудят как, да си платят тока или какво да ядат, както голяма част от българите, за съжаление.
Ходят по участия, по предавания, напред назад, не са за оплакване.

А аз мисля, че точно за пари са влезли. Да ти дадат за два месеца 50 бона, и да нямаш във въпросните два месеца никакви разходи, даже храната ти е безплатна, си е голяма далавера. Никой от тях не може да изкара тези пари за два месеца навън.

# 654
Да, влезли са за пари, защото ги заработват с лежане и клюкарене. Парите е ясно, че са най  - големия мотив и никому излишни, както и известността, славата, безплатната реклама.
Казах, че едва ли са бедни и нямат пари, както голяма част от българите.
Съмнявам се, например Жени едвам да свързва двата края, да яде само картофи и боб, да пести от топло зимата..
Имат пари, поддържат стандарти, карат хубави коли и прочие. Може да не е както е било преди, когато този и онзи мутряга са ги издържали и носили на ръце, но не значи, че са бедни.
Спокойно могат да си вземат хонорара и да не се излагат като кифладжии.

# 655

........
Абе не образцов , а отчаян сезон.
Уцели десятката с това определение. Повечето участници са житейски несполучили, изключвам Христова, тя е звезда от близкото минало и вече е на булеварда на залеза. Уош е в началото на пътя и търси известност, Аръков и Месечков имат лични може би не толкова финансови причини, но останалитеееее... майка на 3 деца от 4-ма мъже , както преди време каза една находчива форумка, семейство със залязващи финанси и чуства, жена в критическата неуредила нито живота си, нито кариерата си.... все такива тъжни образи. Е, плеймейтката се чуства добре, не пропусна случая и развя цици , Албена влезе в нова роля.... може би тримата с Уош ще излязат с позитиви. Останалите загубиха.

# 656
Изложиха се здраво.
Да не говорим, че поне за мен са изключително скучни.

Гледала съм всички сезони на Брадъри, Вип, НеВип, Ол Старс и прочие с интерес до края.
Този сезон ме изгубиха като зрител, ако не е темичката ни, няма и да знам кой са изгонили.

# 657
 Ами то нашите известни личности по принцип са такива. Някак си опърпани и ошмулени и мъчещи се да имитират някаква класа и да демонстрират просперитет. Или са отчаяни, смачкани и загрубели като Въргала, Воче, и всъщност повечето от този сезон, или са отчайващо опростачени и наивно повярвали си, че наистина са значими персони, като всички фолкпевици, за които се сещам, без изключение.

# 658
Сега последно кой ще влиза в Ол Старс?
Мернах за Катето Евро.  Sick Много ми е анти.

# 659
Сега последно кой ще влиза в Ол Старс?
Мернах за Катето Евро.  Sick Много ми е анти.
Сиси цитирам отново специално за теб, но в спойлер
Скрит текст:
Очакват се още по-яки скандали, тъй като и Петя Буюклиева ще вее грива в Къщата
Тодор Славков, Люси Иларионов и Петя Буюклиева ще са най-известните сред участниците на новото издание на „Биг Брадър ол старс”.

Това разкриват от екипа на Големия  брат.  Прага на Къщата ще прекрачат сред фойерверки и  певицата Бони, Катето Евро,  Ники Китаеца, Боби Турбото, доста скандалната Калина Паскалева, която написа книгата „Дневниците на една курва”, и младата Пламена от „Мюзик айдъл”.

Ще има по един представител на „Сървайвър“ и на „Х фактор“, като е вероятно да влезе и Жана Бергендорф.

„Биг брадър ол старс” ще продължи два пъти по-малко от ВИП-а – само месец, а хонорарите, които ще бъдат дадени на участниците, са в пъти по-ниски от тези във „ВИП брадър”. За най-много пари се е договорила Петя Буюклиева, 30 000 според слуховете, а най-малко ще вземат Бони, Боби, Пламена и Ники.Известността пряко се отразява на заплащането и някои звезди ще си тръгнат с пачки, а други с джобни пари.

Малък Тошко бил ангажиран буквално преди дни, тъй като винаги е заявявал, че е готов да влезе във всяки формат, да яде жаби, хлебарки и скакалци, стига да му платят добре за това.

Общи условия

Активация на акаунт