VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 660
Мерси  Hug

Ужасен подбор! Май няма да го следя, а го чаках с нетърпение.. Confused
От всички изброени само Тодор Славков ми допада.

# 661
Сега последно кой ще влиза в Ол Старс?
Мернах за Катето Евро.  Sick Много ми е анти.
Е как кой - който е закъсал за пари...Катето остана без работа, Бони  Sick...Май ще си остана на коментарите от темата.Аман от щатни брадъри!

# 662
Мерси  Hug

Няма за какво  Hug
Уж разправяха, че ще са само любимци .. а то..
Ако някой помни Катето Евро как се изявяваше тогава  ooooh! Камелия Воче направо ще ни липсва  Mr. Green

# 663
Мерси  Hug

Няма за какво  Hug
Ако някой помни Катето Евро как се изявяваше тогава  ooooh! Камелия Воче направо ще ни липсва  Mr. Green

Не съм я гледала. Фекална полицайка ли е?

# 664
На Калканджиева агенцията отдавна е фалирала. А тя самата може да се оправи финансово, само ако пак се залепи за някоя мутра, което вече е и направила. Ако беше умна, нямаше да си покаже цялата цигания барабар с Тачо. Ама пусто пиене и нрав, как да устискаш. Нито вече е първа младост, нито е първа красавица, за умно пък и дума не може да става. Не виждам и къде може да се намърда на екран. Тачо и бизне- и това не го виждам. Изобщо тия двамата като излязат е ясно, че ще се разведат и Калканджиева ще хване някой подземен бос, а за Тачо остава или Испания при мама и тати, или да се хваща някъде на работа.

Венета да се научи да чете интонационно, а не да ми чете равно като първолаче. Не става.

# 665
Мерси  Hug

Няма за какво  Hug

А чак до там не падна, но беше вечно нервна и мноооооого крещеше, ама много.

# 666
За мен си е ш*франтия голяма.

Мерси  Hug

Няма за какво  Hug
Ако някой помни Катето Евро как се изявяваше тогава  ooooh! Камелия Воче направо ще ни липсва  Mr. Green

# 667
Ейй това лице дето беше вечно пияно трябва да вкарат  Joy
Vip Brother -Пиянски Приключения На Росица

# 668

Верно тая беше и тя от куриозните. Някаква миска уж и любовница на оня с хотелите.

Кои ще влизат в Къщата?

# 669

Верно тая беше и тя от куриозните. Някаква миска уж и любовница на оня с хотелите.

Кои ще влизат в Къщата?
Горе съм писала

Сега последно кой ще влиза в Ол Старс?
Мернах за Катето Евро.  Sick Много ми е анти.
Сиси цитирам отново специално за теб, но в спойлер
Скрит текст:
Очакват се още по-яки скандали, тъй като и Петя Буюклиева ще вее грива в Къщата
Тодор Славков, Люси Иларионов и Петя Буюклиева ще са най-известните сред участниците на новото издание на „Биг Брадър ол старс”.

Това разкриват от екипа на Големия  брат.  Прага на Къщата ще прекрачат сред фойерверки и  певицата Бони, Катето Евро,  Ники Китаеца, Боби Турбото, доста скандалната Калина Паскалева, която написа книгата „Дневниците на една курва”, и младата Пламена от „Мюзик айдъл”.

Ще има по един представител на „Сървайвър“ и на „Х фактор“, като е вероятно да влезе и Жана Бергендорф.

„Биг брадър ол старс” ще продължи два пъти по-малко от ВИП-а – само месец, а хонорарите, които ще бъдат дадени на участниците, са в пъти по-ниски от тези във „ВИП брадър”. За най-много пари се е договорила Петя Буюклиева, 30 000 според слуховете, а най-малко ще вземат Бони, Боби, Пламена и Ники.Известността пряко се отразява на заплащането и някои звезди ще си тръгнат с пачки, а други с джобни пари.

Малък Тошко бил ангажиран буквално преди дни, тъй като винаги е заявявал, че е готов да влезе във всяки формат, да яде жаби, хлебарки и скакалци, стига да му платят добре за това.

# 670
Мерси.

Всички, които ги е треснала кризата  ooooh!

# 671
  • SF
Аз също като Кали реагирах, че вотът на публиката е от съжаление. Даже го написах тук.
Мисля, че го написах повече от веднъж.
Но когато Кали направи същото от екрана, не ми хареса.
Не ми харесва и Влади и стадащият обръз, който той си изгради с това предване. Защото и на мен Влади ми се струва леко мърляв. Също като на Воче. Странна работа е този ББ.

# 672
Сега да имаше едно живо излъчване от къщата, мечти, мечтииии.

# 673
  • Тра-ла-ла
След полунощ има къде по-интересни неща за гледане  Whistling

# 674
Уош не знам какво си е по истеричен и от Воче, просто ни спестяват истериите му. Абсолютен егоист е. Не знам дали е едно дете, но прилича на човек ,който никога не се е съобразявал с никого, от типа тате тича...мама носи. Лигня.
Аз лично се дразня като гледам как пушачите пушат вътре, дори в спалнята. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт