VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 1 200
Гледам репортаж от Казанлък. Виждам ползата от гледане на Вип Брадър. Имат ток, но нямат вода. Един човек се възмущава, че липсата на вода не им позволява да се къпят. Искат да си пращат децата изкъпани на училище и да миришат на хубаво.

# 1 201
И аз гледам по нощите и досега се смях с актьорката с атласа-топка, то даже физиономията на Кали се вцепени за миг Joy

Някой знае ли в кой сайт списва Албена? Нали Н.Кънчев каза, че била приятелка на Карбовски, защото пишела в неговия сайт.
И още, понеже много рядко мога да гледам бг-телевизия, може ли някой с две думи да ми каже за Златка и обучението на Патрашкова.

Албена пише тук http://www.lentata.com/

# 1 202
Понеже темите из форума са много, шарен свят, но по големи куку от учителската гилдия не съм срещала. Е онзи ден две се похвалиха, че сменили деня на родителската среща, щото давали турски сериал. Нищо лично към Лиляна, ама преди да кажа, че съм учител, бих се замислила  Peace

Изказване абсолютно в стил Захажаева.
" Във всяко стадо си има и мърша" казва поговорката. Да се слага под общ знаменател учителската гилдия е некоректно и не е обективно. Не може от чут разговор на 2 учителки да се правят изводи и обобщения за хилядите работещи в сферата на образованието.

# 1 203
Политикът трябва да вкара Кучкова в хубава специалност, да ѝ уреди практика и т.н. Така тя ще бъде достойна съпруга и гордо ще стои до него.
Из Съветите на Кали

Ще започне, като народен представител, а после щом има и специалност финанси, какво пречи да оглави министерството?

Пу, пу, пепел ти на клавиатурата! Да не дава Господ!

# 1 204
К'ъв глобус бе? Туй дет' сЪ врътка, топката де....е да си и3бираш 'де да те води депутатО на почивка.
А книжката с картинки......тя пък 3а к'во беше newsm78

Нали се бъ3икате, че това девойче има виШУ?

# 1 205
  • sofia
Вишо има и то икАномика! hahaha
Снощи ми бе трудно да реша кой е по-тъп от двама им с Тачко....И двамата са прости и горди с това...
Мога и да не мога да си избера абсолютен любимец от сезона, но абсолютен фаворит за най-непоносима личност ми е Кали. За всички други намирам по нещо, заради което да оправдая дадено поведение или емоция, за нея не. Просто е отвратителен човек. И външно и вътрешно. Sick

# 1 206
  • Варна
Тачко удържа голяма победа над Албена  Joy... милинкия, направо е зомбиран от Вулеви....
Питам се... дИтенцето му, заради което /УЖ !!!/ на Людмила едва не и хвръкна главата, ако има възможност /а както знаем това не е проблем/ след 5-6 години да види и чуе как тати го бранеше мъжки... дали няма да го попита, защо се е занимавал с Людмила, а не е помолил мама да си спести детайлното обяснение на многотомните ѝ оргазми...
Ха на бас, че много ще се гордее с нея и никак няма да го интересува, какво мислят съучениците му за мама.... Така, де... традиционно българско семейно забавление...  Joy
Тотално не си права!
1. Точно след 2-3 месеца тия никой няма да ги помни, както аз напълно бях забравил за пияндето на Зографски. След 5-6год. Жорко дори да се порови, ще намери че Тати е искал да шамари баба Яга и е ударил шамар на някоя си кака Зори.
2. Аз за скуирта си видих записки. Ако го беше демонстрирала щеше да е друго, но и в училище се учи сексология(мисля).
3. ЛУДмила съвсем нарочно спомена дЕтето им за да ги изкара от нерви! Тая гнусна бляд верно ще яде шамари някъде.

Колкото и да съм бесен на една учителка в момента, това са хората които гледат и възпитават децата ни през по-голямата част от деня. Те са факторът, който ще ги направи умни или ... Кучкова,Златка. Имайте малко уважение!

# 1 207
# 1 208
Интересно ми дали някой продуцент ще се престраши относно Албена? И за ужас на вИнета, Ива Екомова и ред други звИЕздни водещи, да й предложат предаване?  newsm78
newsm10 Ако не предложат значи им е взела страха.Току виж взела,че им казала някоя друга истина,която не биха искали да чуват.

# 1 209
И първото нещо, което излиза като напишете "Елена Кучкова" е, че е с купена диплома. Laughing Знаех си аз, че има нещо.

# 1 210
  • София
Интересно ми дали някой продуцент ще се престраши относно Албена? И за ужас на вИнета, Ива Екомова и ред други звИЕздни водещи, да й предложат предаване?  newsm78
newsm10 Ако не предложат значи им е взела страха.Току виж взела,че им казала някоя друга истина,която не биха искали да чуват.
Ако имат чувство за самосъхранение трябва да ѝ предложат, защото им е бедна фантазията... какво им предстои иначе  Joy

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 21:33 от arhbarzashka

# 1 211
  • София

Гледам Воче при Гала

Ами ужасна е тази жена. Поведението й, начина по който говори, как се извърта и лъже, за да се оправдае и естествено за да не признае, че поведението й в къщата, не беше нормално.
Ръкавиците които сложи, когато къпаха Влади, били защото очаквала във водата да имало гущери и други гадости, защото била казала на Брадъра, че много се страхува от такива неща.

# 1 212
Ръкавиците които сложи, когато къпаха Влади, били защото очаквала във водата да имало гущери и други гадости, защото била казала на Брадъра, че много се страхува от такива неща.

Хаха....  Crazy

# 1 213
  • Ямбол

Гледам Воче при Гала

...как се извърта и лъже, ...
За какво лъже? За ръкавиците?
Мен също ме е гнус да пипам чужди хора, ако ще и калиев перманганат да са се мили преди това.

# 1 214
  • sofia

Гледам Воче при Гала

...как се извърта и лъже, ...
За какво лъже? За ръкавиците?
Мен също ме е гнус да пипам чужди хора, ако ще и калиев перманганат да са се мили преди това.
Излъга за повода, по който е сложила ръкавици.

Общи условия

Активация на акаунт