Лидл ::52::

• 74 609
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
И да похваля патицата, вчера я направих с кисело зеле в гювеч на фурна, стана страхотия.
мазна ли е много, големи ли са?
Бяха между 2.200 и 2.400кг, моите ги избрах от най-големите. Първо я сварих малко и ми се видя, че доста мазнина пусна. Но може после да се извади от мазнината ако е много, аз я сложих всичката.

# 241
Аз пък никак не съм доволна от керамичните им ножове, малкия беше що годе добре, но големия е пълна скръб, нищо не отрязва, не можеш да го точиш, трябва да ги пазиш като рохко яйце...не бих повторила, поне не и с техен такъв.
Някъде хвалеха тези на Била, но вече не знам дали искам керамичен нож у нас.

yulmana, имам керамична белачка, не от Лидл, но не ми харесва и тя.
Белачки има колкото щете по левчетата и вършат много по- добра работа  Peace
За да си върна жеста мога да ти кажа къде в нашия град  Heart Eyes

# 242
  • sofia
Този път се изложиха със зареждането на патиците. Снощи изобщо нямаше.....даже и табелките бяха махнали  Rolling Eyes Сготвих свинско със зеле, но се бях настроила да правя патица....
Егати тъпанарите....

# 243
  • София
Този път се изложиха със зареждането на патиците. Снощи изобщо нямаше.....даже и табелките бяха махнали  Rolling Eyes Сготвих свинско със зеле, но се бях настроила да правя патица....
Егати тъпанарите....
Аз затова си крепя една патка от понеделник в хладилника, за да си я сготвя в събота. Simple Smile На предишното зареждане на патки и аз гледах като теб и се възмущавах! Разбирам те! Hug

# 244
Еми този път сериозно се хакнах с тоя инхалатор, т.е. точно преди два дни си поръчах от амазон един Омрон   Whistling

# 245
И аз на пръв поглед набелязах инхалатора, както и две керамични форми за печене.

# 246
Малее, следващата седмица ще е разорение.  Laughing
Спортните неща от кога ги чакам и сега като спрях да тренирам се сетиха, ама не ми пречи пак да си взема това онова.  Mr. Green Керамичния тиган и той е на прицел. #2gunfire

# 247
  • София
Сега видях новата брошура.
За съжаление или радост съм зарината с тигани, уреди, ножове - качествени са и нямат нужда от подмяна засега.
За инфо тостера за сандвичи със сменяемите представки го притежавам, но е на Тефал ( цената му за сравнение е 150 лв – и не е мръднал наистина), но ми писна да купувам тостери за сандвичи по 30 лева, на които покритието им изчезва на 3-ия месец и всичко започва да залепва. Ако гаранцията от 3 години покрива незалепващото покритието ( да не кажат неправилна употреба и поддръжка) си струва отвсякъде.
Мацките, които си купихме спортните панталони от „букле” ( мацката с колелото) – тия суитчъри сивите май ще ни допълнят комплектчетата или така ми се струва на картинката?
Иначе хвърлих око на шала и шапката за детето, ама трябва да ги видя на живо материите. Пускали ли са ги преди? Има ли доволни или недоволни?

# 248
Къде я гледате тази нова брошура  newsm78 На сайта им си седи тази от текущата седмица.....

# 249
Къде я гледате тази нова брошура  newsm78 На сайта им си седи тази от текущата седмица.....

# 250
Много благодаря!

# 251
  • София
Някой да е засичал останали от.настолните лупи? Не можах да взема на баща ми и много ме е яд...

В понеделник имаше в магазина на Опълченска. Но да знаеш, че не увеличава много - 2 пъти е голямото стъкло и 4 пъти едно малко кръгче. Не знам за какво му трябва на баща ти, но ако е за пипкави неща (електроники например) е малко.

Благодаря ти, Таня67, баща ми е възрастен и недовижда, мъчи се с една джобна лупа, затова исках да му взема такава, но явно няма да върши работа...

# 252
И аз набелязах спортните неща от новата брошура.

# 253
Комплекта от шест странни пастетчета на Deluxe ММ казва, че са чудесни, аз не обичам дроб като цяло, но ми харесва как апетитно миришат.
Тостера и аз съм го набелязала, и още куп неща.
Някой има ли отзиви за ароматерапията? Загледах я, но не посмях да взема.

# 254
  • София
Някой да е засичал останали от.настолните лупи? Не можах да взема на баща ми и много ме е яд...

В понеделник имаше в магазина на Опълченска. Но да знаеш, че не увеличава много - 2 пъти е голямото стъкло и 4 пъти едно малко кръгче. Не знам за какво му трябва на баща ти, но ако е за пипкави неща (електроники например) е малко.
Благодаря ти, Таня67, баща ми е възрастен и недовижда, мъчи се с една джобна лупа, затова исках да му взема такава, но явно няма да върши работа...

Не ти пречи да пробваш и ако му е малко увеличението, да я върнеш. Изглежда много добре направена и удобна за използване.

Общи условия

Активация на акаунт