Лидл ::52::

• 74 593
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
След 2 седмици без ходене до Лидл, ММ ме заведе най-накрая днес. Търсих тази решетка за питки и мъфини, но нямаше Confused Взех кутиите от 5 бр. изглеждат добре, а и цената ме устройва. Сега си пийвам и от чая с круша и карамел наистина е много хубав  Heart Eyes

# 331
Записвам се да следя мненията за инхалатора.

# 332
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Аз имам керамична форма за торта -тази с ринга и не залепва нищо . Интересно как на форма за кекс се получава това ?

предполагам че е заради многото ръбове на формата. Слагам и олио и брашно и пак си залепя.

# 333
Трябва да сподели опит някой ,който има същата като твоята форма -и тази за торти има на определено място ръбове . Просто се измива само с вода и без търкане.

# 334
Шушулче, моля те, ако има някъде инфо за инхалатора, книжка или нещо подобно / все си мисля, че би трябвало да има нещо на български език  Rolling Eyes/, да ми напишеш разпрашването под колко микрона е и колко %?
Предварително благодаря.   bouquet

И аз много искам решетката за сладкиши и питки, лятото търсих, но не намерих никъде и мъжът ми ми купи една метална подложка от Джъмбо, но пак не става, защото е само с 3 ринга и мъфините пропадат  Laughing , а за питките е с много малък диаметър и не е удобна... та, бих си взела тази.  Simple Smile

# 335
Малко назад да ви върна. Някой купи ли си индукционния котлон? Доволни ли сте? Скоро се коментираше, че тия от Лидъла поетапно пускат продуктите си. Ето мин.седмица-котлон, сега следва тиган за индукция. Знаете ли дали са пускали и тенджери? Щото ако нямам такива съдове ми се обезмисля покупката на котлона.... И другото.. Гледах в Лидъл в Младост 3, котлонът е с цена 69лв, а в Младост 4-от 79 намален на 69лв.. Е защо лъжат така...Реално крайната цена е една и съща, но самата информация за прИмоция е леко подвеждащ. Tired
В брошурата май си беше 69 ... мисля че нямаше намаление. Трябва да изровя да видя.

# 336
Записвам се да следя мненията за инхалатора.

Взимай, не се чуди Peace

# 337
Имаме инхалатора от миналата година, доста често го ползваме. Търсих книжката, но не я откривам в кутията, кой знае къде съм я затрила. Когато го купувах, помня, че бях прочела за разпрашаването и на място го отварях за да прочета вътре и беше ОК. Върши чудесна работа. Недостатъка е, че резервните части и филтърчета се поръчват от Германия. Поръчката става по телефона,  (безплатен за клиенти), имат мейл за контакти и може и там да се свързвате. А на нашия се счупи една пластмасова част и реших да поръчам няколко комплекта, за да компенсирам доставката за повече неща. За капак плащането става чрез банков превод, в чужда банка и таксата е доста висока по тарифите на банките. Затова ви съветвам да си купите хубав инхалатор от тук, хем си избива парите, хем не го мислите с резервните консумативи. Не ме разбирайте погрешно, уредът си е екстра, просто ако случайно нещо трябва да подмените е трудна работа. Съжалявам за дългото обяснение.

# 338
И аз да се отбележа с кутии,потници за момиче,чайче с круша Heart Eyes и мандаринки  Sunglasses
На Стамболийски имаше от всичко в брошурата + мноооогооооо мъжко присъствие  Laughing Laughing Laughing Имаше и доста котлони, забелязах че бяха намалени от 79 на 69 .... Thinking Thinking Thinking

# 339
В  Лидъл Младост 3 днес по обед имаше доста перфоратори.

# 340
  • София
Рано сутринта като отидох в Лидл въобще не мислех,че тези перфоратори са толкова голяма ценност.Да бях взела повече. WinkИмаше от всички видове.
От националния телефон на Лидл не могат ли да помогнат с информация къде има останали бройки?
Решетката за питка и аз не я видях.

# 341
  • София
Някой има ли отзиви за рендето от другата седмица? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14783
Пточетох, че сте си доволни от Вьорнер рендетата, но това дали става?

# 342
Имате ли отзиви за инфраред лампата,не пазарувам от Лидъл(няма наблизо),но днес бях при приятели и коментираха онлайн сайта,аз се загледах и веднага ми грабна вниманието?Заслужава ли си парите?

# 343
  • Бургас
Шушулче, моля те, ако има някъде инфо за инхалатора, книжка или нещо подобно / все си мисля, че би трябвало да има нещо на български език  Rolling Eyes/, да ми напишеш разпрашването под колко микрона е и колко %?
Предварително благодаря.   bouquet

Ето книжката, но не е на български http://www.lidl-service.com/static/9098732/64741_EN.pdf Според графиката на стр.15 процентът на частиците под 5 микрона е около 40-50%, което е сравнително малко и мен лично ме спира от покупката на този инхалатор. За не много запознатите,  ето малко повече инфо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410596.msg12759635#msg12759635  Peace

# 344
  • На брега на реката
Относно рендето - аз го купих за майка ми  миналата година и не съм доволна. Аз имам Вьорнер на мнооооооого години и не е мръднало и за това реших да купя на майка, но останах много разочарована. Някак си неудобно е и не върши добра работа, така си стои и никой не го ползва. Абе някакво  "дървено" изглежда, а и при работа е така. Може би ми изглежда така, защото имам Вьорнера, но най-добре да си го видите на място.

Общи условия

Активация на акаунт