Лидл ::52::

• 74 589
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Тета 75 , благодаря ти
37 нося аз , 37 пробвах добри ми беше , утре ще ида да си взема едни , ама в сняг ми се струва че ще се пързалят , отдолу подметката малко на пластмасова ми биеше.

# 421
Не съм ги тествала на сняг, само на сухо..

# 422
Нищо не си харесах следващата седмица,освен сиренето за мазане и шоколадите в петък.Аз също пробвах аспреките,тежички ми идват и малко големки,но държат краката сухи и топли.Взех 40 номер,за да ги нося зимата в снега с по дебел чорап.

# 423
Моля някой да сподели отзиви за
грила 3в1 - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14786
и за масажиращата възглавница - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14863

# 424
Момичета, имам питане относно тиганите, които пускат от понеделник. Има ли някоя от вас такъв и дали си струва инвестицията? Хич не ми върви при купуване на каквито и да е тигани, всички отиват в кофата и не мога едни яйца да си изпържа, без да загорят. Моля, споделете мнение за този, ще съм благодарна Simple Smile

# 425
  • София
По-назад в темата една дама изказа доста положително мнение. Провери няколко страници назад.

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 19:36 от anita7

# 426
  • МАРС
Взех онова с десетте торбички за украса на десерти за 4 лева, някой да има идея как трябва да се закрепи торбичката за накрайника? newsm78

# 427
Ей го форумния любимец - чаят с круша и карамел, само че в нашенския ЛИДЛ надписите са на английски

Току - що се връщам от пазар в ЛИДЛ. Този път делукс седмицата е супер.
Харесах ароматерапевтичния сет, но пък 15 лв. ..  Rolling Eyes Много ми се вижда.
Искам да си взема от ЛЕД лампите с 3 светодиода  за гардероба, че е голям и тъмен отвътре, но не смея без ваш отзив.

Новият парфюм е много сполучлив  Shocked Не очаквах!

И последно, в замразения микс за гювеч на "Сторко" намерих един голям, замразен и тежък домат. Цял.
Чаят е хубав,усеща се аромат на круша и лек карамел,нищо друго! PeaceПостоянен асортимент е от скоро го предлагат,така че го търсете!

# 428
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Аз имам керамичната форма за кекс от миналата година. Идва малко по-малка от едновремешните, понякога кекса ми излиза отгоре, не знам аз ли не правя нещо като хората, но на мен ми залепя, въпреки че съм слагала олио и брашно. Иначе си е нормална форма Simple Smile

# 429
И аз пия чая с круша в момента, харесва ми, днес след ровене, взех последния!

На обяд имаше поне 10 везни в магазина на Западен парк Сф Peace, но не знам какъв цвят, защото бяха в кутии.

Относно бабетата, еми и аз днес имах случка Grinning, на витрината с хлябове съм и чинно я чакам една бабка, да оглежда, но като почна да взима и да опипва франзелите с гола ръка  ooooh!, взех една ръкавица и и казвам "Бабче, ето с нея взимай, а тя "Не мога!" ooooh!, аз и казвам, "На всички ръцете ни са мръсни, не може така!", все едно на стената говорех Whistling
Иначе за мандарините +1, кашкавал Galereux - 8,99 лв, много го харесваме, взех също и череши за украса и кисело мляко на промоция! Много доволна Peace

# 430
  • София
Разочарована съм от мандарините. Трудно се белят и имат доста семки. Съжалявам, че изневерих на Била.  Wink  Ако е от значение - купих ги от магазина до Халите.

# 431
Скрит текст:
Шушулче, моля те, ако има някъде инфо за инхалатора, книжка или нещо подобно / все си мисля, че би трябвало да има нещо на български език  Rolling Eyes/, да ми напишеш разпрашването под колко микрона е и колко %?
Предварително благодаря.   bouquet

Ето книжката, но не е на български http://www.lidl-service.com/static/9098732/64741_EN.pdf Според графиката на стр.15 процентът на частиците под 5 микрона е около 40-50%, което е сравнително малко и мен лично ме спира от покупката на този инхалатор. За не много запознатите,  ето малко повече инфо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410596.msg12759635#msg12759635  Peace

Не съм гледала книжката, но ако е така, както ти казваш, ще се въздържа от покупката му.  Stop

# 432
  • София
Здравейте,случайно да сте виждали останал някъде по софийските лидъли препарата за почистване на перални  Rolling Eyes

# 433
  • София
Купих замразеното бутер тесто и искам да питам подходящо ли е за солени кроасани. И има ли нужда от допълнително мазнина?

# 434
Мултифункционалното ренде от понеделник хубаво ли е? Става ли за зеле?

Общи условия

Активация на акаунт