Лидл ::52::

• 74 626
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Искам да си взема от ЛЕД лампите с 3 светодиода  за гардероба, че е голям и тъмен отвътре, но не смея без ваш отзив
Daisy^Slava, би ли споделила за тези лампи: в коя брошура мога да ги видя? Как се захранват? И как се закрепят? Преди няколко седмици имаше някакви лампи с батерии, но тогава не можах да реша да взема. И на мен ми трябват за гардероб.

# 436
Скрит текст:
Шушулче, моля те, ако има някъде инфо за инхалатора, книжка или нещо подобно / все си мисля, че би трябвало да има нещо на български език  Rolling Eyes/, да ми напишеш разпрашването под колко микрона е и колко %?
Предварително благодаря.   bouquet

Ето книжката, но не е на български http://www.lidl-service.com/static/9098732/64741_EN.pdf Според графиката на стр.15 процентът на частиците под 5 микрона е около 40-50%, което е сравнително малко и мен лично ме спира от покупката на този инхалатор. За не много запознатите,  ето малко повече инфо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410596.msg12759635#msg12759635  Peace

Не съм гледала книжката, но ако е така, както ти казваш, ще се въздържа от покупката му.  Stop
И мен това ме възпря, макар че чувам от познати, че уж бил хубав. Ама не знам за какви цели са го ползвали.
Макар че ми е спешно, си поръчах от Amazon.co.uk инхалатор Омрон с28(доста добри коментари съм слушала) - с 58% намаление е сега - за 30паунда. Тук го продават за около 130лв.

# 437
ММ настоя и сготви патето по рецептата на Шишков с боровинков сос и картофени кошнички. По-вкусно ястие отдавна не бях хапвала. Laughing 

# 438
Някой взе ли си от ролковите печати ?

# 439
  • Sofia

Да, ние. Нищо особено. Трябва под точно определен ъгъл и с точно определен натиск да работиш, за да си личи каква е картинката. Струва ми се, че и бързо ще изветреят. Но пък децата толкова се зарадваха...тази седмица с тези печати и перфоратори Crazy

# 440
  • у дома
Да,аз,децата много им се радват...

# 441
А вътре има ли тампонче?

# 442
Скрит текст:
Искам да си взема от ЛЕД лампите с 3 светодиода  за гардероба, че е голям и тъмен отвътре, но не смея без ваш отзив
Daisy^Slava, би ли споделила за тези лампи: в коя брошура мога да ги видя? Как се захранват? И как се закрепят? Преди няколко седмици имаше някакви лампи с батерии, но тогава не можах да реша да взема. И на мен ми трябват за гардероб.
Покита,
в минала седмица ги пуснаха. По 2 бр. в опаковка са, паралелепипед като форма, на цена 7,9 лв. Всяко тяло има по 3 светодиода, захранва се с батерии, включени са и те, и се пуска като натиснеш тялото. Закрепя се с лепка, лекичко е. Има 2 варианта - в бял цвят и цвят инокс. Мисля, че са от пластмаса.
Трябваха ми за гардероб и ако взема, ще ги залепя отстрани, а не отгоре, за да не падат лесно. У дома имаме и секция, няма място за вграждане на ЛЕД тела, а е толкова ефектно. И за там умувам. Иска ми се да ги пуснат на -50%  Mr. Green

Сегашната седмица има други осв. тела за шкафчета и полици, но по-не са хубави. Продълговати, напомнят светлинните пури, ок. 15 см са дълги. Пак на същия принцип са.

# 443
  • Щастлива мама на 3 слънца
Преди около две седмици имаше дамски боти , много от вас писаха че са си взели черни с пухче
докато отида да ги видя точно черните бяха свършили .
Днес отивам на пазар в Лидл и гледам пълно с черни боти с пух , откъде доидоха , върнати ли са ?
пробвах едни моя номер , удобни ми се видяха , моля ако вече си ги носите споделете качествени ли са или ...?
Много твърди са
Daisy^Slava, Мерси. А гювеча винаги има по 1 голям домат.
Рендето е боклук
За Ел черните да питам хубави ли са и дали ще ги пускат скоро

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 23:53 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 444
  • София
Аз пък съм доволна от ботите, удобни са и стоят добре на крака. 37 съм, 38 си взех. Добра покупка е за мен.

# 445
Обърках се за формите за кекс, има едно доста положително мнение и едно друго, че залепват. На кое да вярвам  newsm78. Някой друг да каже?

# 446
  • Sofia
А вътре има ли тампонче?

Не, печатът представлява ролка, която е предварително напоена и в момента, в който го отвориш започва реално да изветрява ( въпреки че има капаче). Може пък и дълго да изкарат Rolling Eyes

# 447
Плюс за тиганчетата за индукция.
Плюс за мандарините, макар и дребнички и не едносортни нямаха семки и бяха много сладки.
От чая със жасмин се отказах видях, че е зелен, а от него ми става лошо, поливин чаша и  Sick. Чаят с круша плодов ли е или черен, зелен?
А патки така и не видях  Rolling Eyes!

# 448
  • София
От ботите съм доволна. 39 номер нося, такива си взех и са ми точно. Сложих им и от вълнените стелки, които предлагаха същата седмица иначе може би малко широчки ми идваха. Засега са здрави, а нося само тях, откакто съм ги взела. Малко съм ги драснала в педала на колата, но ще го преживея - удобни са ми  Peace

Патиците така и не ги видях, въпреки че поне 3 пъти тази седмица минавах през 2 магазина... Едва ли ще взема, че не се виждам колко време трябва да ги ям тези 2.5 кг  Rolling Eyes

Ролкови печати взех и аз, но съм ги прибрала за подарък засега - щерката ще им се зарадва. Взех й и хартиите с Коледни мотиви, но тогава беше с мен и нямаше как и тях да скрия, а беше останала само една книжка захвърлена между дрехите  ooooh!

Мултифункционалното ренде от понеделник хубаво ли е? Става ли за зеле?

За рендето май само отрицателни мнения чета  Thinking

# 449
Аз просто не мога да не кажа, че на мен чаят с круша не ми харесва. Взех го заради мненията тук, че бил хубав, но - не. Вкусът е "изкуствен", цветът и той, ароматът иди-дойди, докато е горещ поне; като изстине е откровено неприятен...
Сравнявам примерно с този с круша:
Скрит текст:
, който е наполовина като цена за 20 бр. пакетчета, верно не са триъгълни (и не е в лидл); очарована съм от него, купувам за втори път и ще продължа да взимам и още, ако не го развалят, в нашия град го взимам от Кауфланд, но го има и по аптеките.
Патицата може да се разфасова и готви на няколко пъти, според мен е чудесна алтернатива на пиле и приятно месно разнообразие. За нещастие все минавам през нашия Лидл в момент, когато не мога да мъкна патица с мен, ама...

Общи условия

Активация на акаунт