Лидл ::52::

• 74 581
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Някъде на път....
Обърках се за формите за кекс, има едно доста положително мнение и едно друго, че залепват. На кое да вярвам  newsm78. Някой друг да каже?

И аз им се чудя..... Thinking

# 451
  • софия
Формите за кекс лепят, за торта - не.

# 452
Момичета голяма драма с тези патки  ooooh!
Колеги на ММ получили заръка да закупят 6 броя патки.
Обиколили няколко магазина, намерили, купили.
Обаче "трудът"  им бил "възнаграден" с поръчка на още 3 броя.
Завтекли се те У последния магазин ииии що да видят  Shocked
Патките от 5 лв и нещо си за кг  били вече на 3 лв.
Туй ми бе разказано с цветисто описание как са се прекарали...
Има ли такова нещо, или са ме взели за бяла птица?

# 453
  • България
Рендето - категорично не става. Взех си миналия път, пробвах го веднъж и сега така си стои. Не ми се закрепваше добре продукта към "шапката". Това си спомням, че не ми хареса.

Силиконовите форми за печене - не взех, защото са много плитки.

Взех коплекта за аромотерапия. Пробвахме - хареса ни.

Следващата седмица съм на опашка за тиган. Simple Smile
Ще потърся и лампите-паралепипед за гардероба.

Забравих да споделя за чая - според мен - аромат на карамел и вкус на круша. Харесва ми, но не съм пила друг подобен и не мога да сравня.

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 10:29 от тортичка

# 454
Взех онова с десетте торбички за украса на десерти за 4 лева, някой да има идея как трябва да се закрепи торбичката за накрайника? newsm78

Не се виждат достатъчно ясно торбичките, но обичайно малко се срязва връхчето на торбичката и накрайника се пъха вътре и се натъпква добре. Докато се уплътни торбичката. Ама как го обясних само  smile3555

# 455
Първият път като купих патка май от по предното зареждане беше и я купих намалена не с оражжев етикет, ами всичките бяха намалени. И те си имат срок все пак и е твърде възможно да са ги намалили на такава цена, за да се изкупят по бързо. Едва ли са те взели за бяла патица  Mr. Green 3лв/кг обаче  Naughty най вероятно.

# 456
Последния път и аз купих патката под 3 лева,
намаляваха ги всеки ден.Вече ги няма, очаквам ги около Коледа.
Мандарините са хубави за цената си.
Шоколадът от 0.99 лв. вече е 1.09 лв. - всичко е нагоре Laughing
Парфюмът е от де лукс серията - не е моето усещане - има в изобилие.

# 457

Чаят с круша плодов ли е или черен, зелен?

Плодов.

# 458
  • София
Аз не съм доволна от мандарините - големи, белят се по-трудно и от портокал, със семки, дебели люспи, добре че поне са сладки и не са изсъхнали.
За лампите за гардероб, аз също писах преди време, че взех за гардероба и съм много доволна. Peace

# 459
Къде ги гледате тия лампи всъщност? Колкото пъти отварях сайта, не можах да се ориентирам..

# 460
Връщам се от пазар, равносметката - мандарини не взехме /бях много много дребни/, при нас все още има неща от почистващите препарати та взех едни гъби за стъкло и керамика, изчистих плота на печката с препарат от Лидл и гъбата и светна  Peace

# 461
При нас мандарините също бяха дребчести и семкави тук таме, но децата много им се кефят. Сладки са. Днес ако успея пак ще отида да купя. Колкото и да купя и се изяждат на момента. Портокалите не ми харесаха, но грейфутрите по големите са страхотни. В нас беля по два на веднъж, а хич не е лесно беленето, но си заслужава. На сок не ги пият, но белени се омитат още от ръката ми.

# 462
  • София
Някоя от вас питаше за кухненски везни -преди малко в Лидл на Черни връх имаше най-малко  5,6 бройки  Simple Smile Нищо не казахте доволни ли сте от  инфрачервената лампа от утре  SadСигурно не е пускана точно тази друг път  Sad  Не знам утре дали да дам 60 лева за нея,а отдавна искам такава лампа за нагревки  newsm78

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 13:58 от KR58

# 463
  • у дома

Забравих да споделя за чая - според мен - аромат на карамел и вкус на круша. Харесва ми, но не съм пила друг подобен и не мога да сравня.

А този чай как изглежда и къде се намира-при другите ли  newsm78

# 464

А този чай как изглежда и къде се намира-при другите ли  newsm78

При другите е, да. Снимка има малко по-назад.

Общи условия

Активация на акаунт