Много мина, мъничко остана, скоро всяко Декемврийче ще се гушка в мама!

• 36 432
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте ,  Freasia  ,дано по-бързо отшуми инфекцията ти,мисля че след като приемаш антибиотик бебо няма да се зарази и двамата ще сте си добре  Hug

Предния път ползвах помпа Медела ,от която бях много доволна ,стерилизатор Авент ,шишенцата на Д-р Браун ,те са против колики и са доста добри и бибките ми бяха каучукови на Нук ,те пък ми допаднаха заради добрата си ортодонтска форма т.е следват извивките на езичето на бебето.
Но честно казано моят син изобщо не искаше биба .  Сега отново ще ползвам същите марки ,като ще си ползвам  моите помпа и стрерилизатор ,останалите неща ще са нови.

# 226
Здравейте, момичета! Днес отново имам повод за притеснение  Sad Излязоха ми резултатите от микробиологията и хоп - баш на финалната права - инфекция Sad  - Streptococcus agalactiae. Док. ми изписа антибиотик Зиннат и свещички. Обаче, с моята бременна глава.... четох в интернет статии и се ужасих - пише, че може да има последствия за бебо, ако се зарази. Има ли някоя мама със същия проблем и какво са й казали? Направо ще се побъркам от притеснение  Cry

Аз имах уроинфекция Еscherichia coli,също пих антибиотик но Аугументин-10 дена ,на 5-тия ден пуснах пак стерилна урина и я нямаше бактерията вече ,но доки ми каза да го пия докрая за да може ако се е пренесла на бебчо да се излекува.Аз също много се бях шашнала като теб защото ми се случи в 33-та седмица ,но хубавото е ,че си започнала да се лекуваш веднага .

По-другата тема имам 2 стъклени шишета на NUK и 2 биберони (залъгалки )отново на NUK,едно шише и една биберона на Chiko ,но те са ми подарък от училището за родители и несмятам да ги ползвам ,помпата ми е ръчна на Медела с три контейнерчета за кърма .Стерилизатор не съм купила ,но няма да избързвам ,ще изчакам да видя как ще тръгнат нещата и колко ще ми е нужен .

renita_bu  и svetomira ,добре дошли  welcome welcome

# 227
Привет, мацки! Simple Smile

Аз както никога ще взема да се оплача този път - вчера следобед ми се появиха ужасни болки в таза, едвам можех да ходя и да се задържам права Sad Прекарах целия следобед и вечерта легнала. На всичкото отгоре ме боли и лявата ръка, където ми биха ваксината онзи ден и с нея не мога нищо да правя, нито да лежа на ляво ooooh! Много внимавах и се ослушвах за контракции, но коремчето ми беше добре, не се е стягао, нито ме е боляло, бебка си шаваше нормално. Четох, че били нормални за девети месец тези болки, ама да питам - някой друг с такива?  newsm78 С първата си бременност не съм имала. Мъничко се стреснах, иска ми се до края на ноември да си стои вътре бебка.. дано не са признак, че скоро ще се почва Praynig

# 228
  • Sofia
Момичета, поствам тук хубавата вест за близнаците на Деси Димитрова:

"Александър 2800 гр/48см и Виктория 2560гр/46 см поздравяват цялата групичкаРодиха се в 12часа,аз съм добре,имах доста сраствания от първото секцио и озорих докторите,но поне всичко мина.Сега съм в реанимация и нямам търпение следобяд пак да видя мъниците.Много са мънички душици"

Да са й живи и здрави!

Оставям на Вики да пише и за още едно бебнце от Варна Simple Smile

# 229
Мимченце, аз отдавна си имам болки в таза, също четох, че са нормални, особено в 9-я месец. Особено е болезнено като походя повече - после едвам се обръщам в леглото.

Честито на новите мамчета, да са им живи и здрави рожбите!!!

# 230
Браво на мама Деси. Големи хубави близначета, да са живи и здрави.
Ние още сме малки. Моя доктор прогнозира около 2,300 кг. Лошото е, че има съумнения за прееклампсия. Не го каза директно, но не му харесаха подутите ми крайници. Утре сутрин ще пуснем кръвно изследване на белтъка и ако не е в норма ме взима в болницата. Дано се окаже задържани течности. Малко ме съмнява, понеже чак кожата ме боли от подуването.

# 231
  • Sofia
Браво на мама Деси. Големи хубави близначета, да са живи и здрави.
Ние още сме малки. Моя доктор прогнозира около 2,300 кг. Лошото е, че има съумнения за прееклампсия. Не го каза директно, но не му харесаха подутите ми крайници. Утре сутрин ще пуснем кръвно изследване на белтъка и ако не е в норма ме взима в болницата. Дано се окаже задържани течности. Малко ме съмнява, понеже чак кожата ме боли от подуването.

Не е шега прееклампсията, дано е презастаховка. Все пак под наблюдение ще си, всичко ще е наред, ще реагират!

# 232
Честито на мамите и да са им живи и здрави рожбите twin_neutral!
Благодаря на всички за мненията!За сега май се спрях на шишета на МАМ, за помпа и стерилизатор няма да избързвам. Утре вече сте ходим с мм да пазарим за болницата и някои неща за посрещане на бебчо вкъщи!

# 233
Мимченце аз съм сболки в таза от края на седмит месец. Всичко е наред, бебка не е тръгнала да излиза. На мен ми каза, че е до структората на жената. При теб прост отговор е всяка бременност е различна. Мисля, че няма нищо притеснително.

# 234
  • Пловдив
Честито и тук на мама Деси   bouquet  bouquet  bouquet
Да са живи и здрави шушулките, а на нея бързо възтановяване  Hug  newsm10

# 235
Предлагам на мамите от Варна да заповядат тук: https://www.facebook.com/groups/1587134931506786/

# 236
Ехеее честито на мама Деси, браво на близнаците, да са живи и здрави!  Hug

Шейтан, нашия бебо е малък също - към 2300-2400 в 36та седм, но аз съм доста дребна, та не знам дали ще успее да стане повече от 2600 хаха иначе за преекламзия, да, трябва да се наблюдава, добре е да те изследват и да я хванат на време.

От болки в таза не се оплаквам, но ви съчувствам.   Hug Повече кръстът мен ме мъчи...

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 21:06 от Pepsieeee

# 237
Аз имам болки в таза от 5ти месец. А сега къде ли не Simple Smile

# 238
  • Prague Czech Republic
от няколко дни и аз имам болки в таза гърба, и вагинални болки

# 239
Здравейте, и аз да се запиша в темата. Добре че Ви има мами да пишете какво, къде и как се прави за новаци като мен Simple Smile
от 11 ноември съм вкъщи и тепърва ще започваме да се подготвяме за малката принцеса, надявам се да не е късно

И на мен още не ми е дошла музата...

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт