Много мина, мъничко остана, скоро всяко Декемврийче ще се гушка в мама!

• 36 431
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Мили мами, искам да ви попитам някоя от вас има ли домашен любимец който гледате вкъщи.. ако имате какво мислите да го правите когато бебчо се роди.? Аз имам куче ваксинирано и обезпаразитено дали ще е проблем да продължа да си го гледам?

Да ни е живо и здраво новото бебче в групата Simple Smile

# 316
Suprema, на точно такъв режим съм + удвоена доза магнезий . Вчера си позволих малко движение и си мислих, че няма да изкарам вечерта. Усещам бебчето страшно ниско долу. Иначе за разкритието също като теб знам, че се проверява само с вагинален преглед.
mimasa, на мен последните изследвания ми ги правиха седмица преди да вляза в деветия. Бяха наред и не предвиждат други.
Мимченце, Адичка, точно такова чувство имам и аз, много добре сте го описали. Сякаш си човърка нещо там долу и направо ме побърква.
Честито и тук на Деси и Вили - две горди и щастливи мами Simple Smile

# 317
  • София
Plami, аз имам котка. Няма какво да го правиш животното, аз лично не разбирам това да си вземеш някое животно, да го обичаш и гледаш и накрая да го изкъшкаш като родиш  Crazy Като си го взимал би трябвало да отчетел факта, че някой ден я ще се преместил, я ще родиш...пълно безумство е за мен.
Всичко си зависи от вас дали ще спазвате нужната хигиена и да поставяте здравословна граница между детето и животното. Най-вече защото децата си се държат грубиянски и според мен съвсем заслужено отнасят по някое одраскване от котката или бутане от кучето.

# 318
Плами, по тази тема сме обсъждали, че наистина е супер безумно да си махнеш животното така..В този смисъл няма какво да го "правим" нашето куче, просто в началото няма да влиза в стаята на бебо и това е. Макар една педиатърка да изказа мнение, че ако ще живее с животно детето така или иначе, е по-добре от рано да се запознае с него, за да привиква към бактериите, които кучето си носи.
Всички мнения за обратното са ми безумни..В смисъл не веднъж сме гледали клипове по интернет или по телвеизията разни американци или други чужденци как кучетата и котките им си живеят в контакт с бебетата и нищо им няма, живи и здрави са си децата.

# 319
Plami, аз имам котка. Няма какво да го правиш животното, аз лично не разбирам това да си вземеш някое животно, да го обичаш и гледаш и накрая да го изкъшкаш като родиш  Crazy Като си го взимал би трябвало да отчетел факта, че някой ден я ще се преместил, я ще родиш...пълно безумство е за мен.
Всичко си зависи от вас дали ще спазвате нужната хигиена и да поставяте здравословна граница между детето и животното. Най-вече защото децата си се държат грубиянски и според мен съвсем заслужено отнасят по някое одраскване от котката или бутане от кучето.

Ирайн, благодаря  за бързото включване.. аз не мисля да изхвърля кучето си.. просто покрай цялото мърморене от страна на ММ и неговото сем. май имах нужда да чуя някой който одобрява гледането на дете и животно едновременно.. Разбира се ще ги запозная едва когато бебка навърши няколко месеца Simple Smile

adi4ka-maslinka ,  Благодаря за отговора Simple Smile

# 320
  • София
Особено с животни, които се гледат в апартаменти и се преглеждат редовно от втеринар 
Аз на село съм израснала с животни, давах си шишето на кучето да пие мляко, после пак го лапах. И нищо ми нямаше...какво остава за животно вкъщи, което се къпе, ваксинира.

# 321
Особено с животни, които се гледат в апартаменти и се преглеждат редовно от втеринар 
Аз на село съм израснала с животни, давах си шишето на кучето да пие мляко, после пак го лапах. И нищо ми нямаше...какво остава за животно вкъщи, което се къпе, ваксинира.

Съгласна съм с теб... Аз също съм отраснала в малко градче покрай всякакви животни и определено нищо ми няма..  Grinning Благодаря ти много Ирайн сега се чувствам по - добре и няма да позволя да ми се налагат Simple Smile  bouquet

# 322
  • Sofia
Suprema, на точно такъв режим съм + удвоена доза магнезий . Вчера си позволих малко движение и си мислих, че няма да изкарам вечерта. Усещам бебчето страшно ниско долу. Иначе за разкритието също като теб знам, че се проверява само с вагинален преглед.

Значи ще си кротуваме... Аз имам още 10 дни до 9-ти, надявам се после да разхлабим малко положението и да мога да не лежа нон стоп...

# 323
  • на брега на морето
За животните, споделям мнението на Ирайн и Адичка(вече няколко пъти го обсъждахме).
Да взема да се оплача и аз(че то не остана Simple Smile). Нещо настинах. Явно имунитетът ми е отслабнал, по принцип рядко се разболявам. Последните 5 год съм била болна само веднъж, сега 2ри път. Хремава съм, със запушен нос, гърлото ме боли и дразни. Но най-ужасното е, че ми излезе лишей под носа. smile3511 smile3538

# 324
Аз пък мисля, че ми падна тапата. Излезе нещо бледорозово, но приличаше на слуз + извара. Може ли да е? Преди не ми е падала. И ако е тапата, значи имам разкритие.

# 325
Привет, момичета!

По-рядко пиша тук, не ми е удобно от телефона.
Пожелавам на всички по-малко болежки и неудобства в неделния ден Simple Smile Много се вълнувам, че имаме родени още бебчета в групата!  Hug

От 2-3 дни имам чувството, че моят младеж по-малко шава, сигурно е нормално, но понеже съм свикнала да ме буди нощем, денем яко да подскача или сутрин като си отворя очите - да си прави гимнастиката, маааалко се притесних. До преди 2 мин. си разклащах корема, за да го събудя  Embarassed

На мен ми изписаха ферофолгама, още в 5 месец - 3х1. Аз казах на док, че съм видяла, че пише не повече от 1, но той нещо ме отряза.. В крайна сметка пия по 1 на ден и то когато се сетя (2-3 пъти/ седмично), някак си не съм фен дори на безобидните добавки като желязо. Странно, че хемоглобинът ми се качи (да не казвам голяма дума Simple Smile А аз съм си с нисък още преди да забременея (бях се докарала до 85 някъде)

# 326
Аз пък мисля, че ми падна тапата. Излезе нещо бледорозово, но приличаше на слуз + извара. Може ли да е? Преди не ми е падала. И ако е тапата, значи имам разкритие.

Дакота, на мен не ми се е случвало и не знам как изглежда, но по описание... прилича. Док какво казва? Аз бих му звъннала.

# 327
Dakota, за мен няма съмнение, че е тапата Simple Smile аз бих се обадила на АГ!
Относно животните, ние имаме котка, но ще я изпратим при свекърва ми за 1-2 месеца. В момента сме на квартира, не успяхме да си довършим апартамента на време и сме с доста ограничено пространство, няма как да отделя котката от бебето. Така че това ще е положението, докато бебо се климатизира.

# 328
Дакота, и на мен ми звучи като тапата. Звъни на док най-добре, но не се панирай излишно, защото тапата може да падне и 2-3-4 седмици преди раждането. И не е задължително да имаш разкритие. Успех Hug

# 329
  • на брега на морето
Дакота, на мен предн. път ми падна тапата(на 10ти на обяд, а родих на 12ти в 9 ч сутр.). Ако е лепкава гъста слуз(като при овулация), е напълно възможно да ти е тапата.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт