Много мина, мъничко остана, скоро всяко Декемврийче ще се гушка в мама!

• 36 430
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Дакота, радвам се, че си добре, дано е фалшива тревога. Стискам палци за довечера!

Съни-Бъни, супер празник звучи!! Дано и болките поотминат скоро. С тези бъбреци не е шега работа, ако е от тях. Нищо ли не ти дадоха за обезболяване?

# 391
Оооооо колкп хубаво имаме бебоци вече Simple Smile  
Аз днес бях на док. Да видим дали ще местою датата на секциото... Тукмо решихме да е на 20 да не седя с болки...и сестрата се намеси Simple Smile  заради шежането мми в болницата мон седмица.. Водя се там сега Simple Smile иии в петък ще решим дали си остава на 24... Или в събота сутрин по спешност Simple Smile  направооооо взе да ми писва да шежа и нямам търпение вече

# 392
  • София
Съни, браво за хубавия празник .
Аз, както говорех, че нямам болки, сега нещо ме заболя корема  Joyи в дясно или имам контракция или бебето си изпъва краката и направо... ooooh! Crazy
Мисля да си пийна хапченцата и да лежа  Laughing

# 393
Честито на новите мами   bouquet Hug Бързо да се възстановяват и да се прибират в къщи.
Аз пък от седмица и нещо ще проспа света.Дори в началото на бременността не съм спала толкова.Лягам си късно към 1, към 6( най-късно 7) кучето ме събужда за разходка, после пак лягам и спа до 12-13 ч  Shocked #Crazy Мотам се малко напред назад и към 4 пак ми се приспива  Joy И си лягам до към 6...ужас  #Shocked Голям сън му удрям като за последно все едно  Embarassed

# 394
  • София
Честито на Добрева и Зизу! Да се възстановяват бързо, а близначетата да наддават , за да си се прибират с мама  и да си се гледат вкъщи!  bouquet

Чудя се сега като ми даде разните му там документи длаи д ане взема направление от личната да я сменя с ЖК в Шейново.

Според мен няма смисъл да се записваш тепърва на ЖК. Тя е платена и в цената са включени разни изследвания, които ти най-вероятно вече си направила!
Да не давам съвети, които не са ми искани, но според мен щом няма да избираш и екип, приготви си документите, разпитай каква точно е процедурата ако почнеш да  раждаш и като ходиш на тонове просто си плащай само тях!

# 395
Здравейте и от мен, аз съм с термин 14.12 и вечеееее много ми тежи а и да ви кажа нямам никакво търпение. Бебчо седи много ниско вече и като нищо да не дочакаме декември месец. Утре съм на преглед и ужасно много се притеснявам, че още не са го мерили колко тежи, казаха ми да не го очаквам голям а около 2800 дано да наддава, че само го мисля.  Hug Снощи не болеше корема ниско долу и реших, че идва момента, цяла нощ ме приболваше а на сутринта взе, че мина ми фалшива тревога. Като цяло започвам да се напрягам за раждането вече...

# 396
  • София
Аз съм за санкциониране, че се разглезих с фейсбук групичката и забравих да влизам тук  Blush

Петък съм на преглед и тогава влизам в 9ти месец. Моята шушулка уж беше главично, но днес така се въртя, че я усещам по странен начин завъртяна. Да не говорим, че цял ден ми опъва в дясно, а коремът ми е като крива круша и лежа Simple Smile

Много здраве и усмивки на бебчетата, които се появиха вече, и на мамите им, а на останалите ни - още малко, не остана   bouquet

# 397
То и аз покрай фб спрях да влизам тук. Дори не мога да повярвам колко мн теми сте изписали. То нямате и насмогване. Simple Smile  Но когато и да съм надникнала все съм попадала на полезни за мен темички . Simple Smile

# 398
Еее, много се разглезихте с ФБ  Mr. Green Аз как участвам еднакво и на двете места? Човек без работа Whistling

# 399
  • София
Ади, глезанки сме Simple Smile) или предимството да работиш във фейсбук  Joy ама там поне на мен ми е по-лесно, че са разделени на темички Wink

# 400
Каква е тази група във Фейсбоок.. май съм пропуснала Simple Smile

# 401
Пиши на Ади на ЛС да те включи.

# 402
Плами, това защото не четете първа страничка на темите ни...Прати ми на лично линк към профила ти във ФБ Wink

# 403
  • Sofia
Дакота, какво казаха на прегледа вечерта, втория? Всичко ок?

# 404
Здравейте и от мен, ще си имам момченце, термина ми е на 18.12, ще раждам в Майчин дом Варна, лека бременност на всички  preggo

Общи условия

Активация на акаунт