Много мина, мъничко остана, скоро всяко Декемврийче ще се гушка в мама!

• 36 430
  • 744
  •   2
Отговори
# 555
 Hug Честити бебчета на Ани и Дакота

Да са живички и здравички и много послушни за радост на мама и тати Simple Smile
Бързо възстановяване,че да се гушкат в къщи Simple Smile

# 556
Аз миналия месец бях качила 1кг, сега за 3 седмици още 1 кг. Общо +9 до сега. А утре си чакам да ми доставят и новия кантар, дано да е точен и да си следя вече ежедневно кг, пък и живот и здраве и следрраждането ще има нужда, даже повече Wink

Хахаха, накрая се реши за нов кантар, а?  Wink Моят още стои без батерии...  Mr. Green

# 557
  • Бургас
Ами аз всъщност като спря стария веднага взех нов, но след 2 седмици и той взе да дава грешки и го върнах. Ядосах се и така вече май повече от месец си ям и се тегля само на ЖК Simple Smile))

# 558
  • София
Аз преди 2 седмици се мерих и бях 63кг. Значи съм качила 11кг досега.Но преди 4-5 дни се мерих и бях 200грама надолу, днес пак се премерих-качила съм 100грама  hahaha Та сега съм 62.900.
Днес бях на тонове, 2 часа го записвахме  ooooh! Два пъти първия път, той спеше и нищо не ставаше.Та се разхождах, ядох вафла и тойс  епорабуди и успяхме да ги запишем.Добре, салекарката пък ми даде направлението за раждането.
Оказа се, че тя израждала.Аз си мислех, че не изражда  newsm78 Една друга бременна нещо говореше, че ще я избира.На мен дори не ми е намекнала нещо, което някак ме озадачава.Те обикновено муфтят, правят намеци да ги избереш. А тя само ми е казвала, че работи в патологията на МД и прави аборти, амниоцентези.
Та каза другата седмица пак на тонове, но ако ще ходя в Шейново да планирам секцио, можело и там да ми ги запишат и да не се разкарвам при нея.
Иначе си имам вече кошара, матрак и съм си взела всичко бебешко от майка ми.Утре ще сглобяваме, аз ще редя дрешки.

# 559
На мен ми прилича на изнудване да ти взема пари за ехография, вместо безплатно да ти мери височината на матката с метър и да слуша тонове със слушалка  Thinking

Ами, Цвети, то така става като всичко ти е непознато... До 9-тия месец не можеш да влезеш в час.  Embarassed До тук съм дала 120 лв за гледане на ехограф и 110 лв за две ФМ. Ама поне за двукратното ДСТ вече имам информация и ако ми предлага ехограф през две седмици, още 100 лв ще си помисля дали да дам...  Peace

Здраве да е! Simple Smile

# 560
Честито на Дакота!!! Да й е жив и здрав малкия Божидар.  bouquet

Мимченце и аз бях спряла да качвам, че даже и смъкнах 2кг, но сега съм качила един и общия резултат е +12.

А аз да не ви приказвам колко пари съм дала за прегледи. И то по вина на една некадърна и алчна лекарка в Асеновград, която ми изкара ангелите. #2gunfire Но най-важното е всичко да завърши благополучно, а за парите няма да мисля.

# 561
Ами аз всъщност като спря стария веднага взех нов, но след 2 седмици и той взе да дава грешки и го върнах. Ядосах се и така вече май повече от месец си ям и се тегля само на ЖК Simple Smile))

newsm10 Е, дано новият да е сполучлив вече. Аз на кантара на ЖК му нямам доверие, но колкото без хич... Simple Smile

# 562
Кой идиот ще сложи в 7 см. ръкавичка 6 см. етикет Shocked Абе..нямам думи просто..

hahaha Я кажи на етикета Мейд ин... какво пише. Mr. Green
За съжаление е Мейд ин БГ и по-точно в Пловдив - на Вис Виталис са....

# 563
Добре, салекарката пък ми даде направлението за раждането.

Така... Я кажи, Ирайн, сега, за направлението за раждане. Кога се издава то?

# 564
  • София
Еми трябва да напишат как да переш тези изключително важни аксесоари  Laughing
Аз сигурно не съм дала толкова, колкот някои други в София.Тук по принцип с аси по-големи цени.
Две ФМ-200лв, една ранна ФМ, но на не толкова хубав апарат-80лв, БХС 35лв., Мисля, че за ехографите при гинеколожката по ЖК извън ЗК съм дала около 160лв(те са по 40лв), мисля, че 2 или 3 пъти са ми правили ехографи в една друга болница, там по 35лв-пак около 100лв.
15лв веднъж за ЛКК за болничен, отделно веднъж 30 и нещо лв за антитела.  newsm78 Друго не помня.
Аааа и 300лв аборт по мед.причини, извън ЗК  Laughing  Които слава богу са хвърлени на вятъра  Joy  

amy_nka, някои го дават като ти издадат 45 дневния болничен, други като влезеш в деветия месец.По принцип и обменна карта трябва да ти дадат, но аз си имам оригиналите на всяко едно изследване, затова няма смисъл от нея, ще си нося папката със изследванията.

# 565
На мен направлението за хоспитализация ми го даде на прегледа във вторник - 36 г.с., т.е. при влизането в 9 месец.

# 566
Да честитя и тук на Дакота за появата на малкия Божидар! Да расте здрав и послушен! Simple Smile

Аз днес почти цял ден имах контракции (не болезнени) и бодежи ниско долу и понеже през цялата бременност не съм усещала такива, си помислих, че може и да се започва. Изгладих нещата за бебо за болницата, прибрах всичко в една чанта, моят багаж също вече е готов, само че сега все едно че нищо не е било, всичко утихна. Така че продължаваме да сме си 2 в 1. Simple Smile

Относно килограмите - оказа се, че за един месец съм качила 5,5 кг  Shocked . Но акушерката май спомена, че кантарът преди не е бил много верен и съм била повече кг. Доста станаха вече килцата - 12,5, т.е. може би вече са 13, ама здраве да е, все ще ги свалим някак.

Ади, какво лошо има дрешките да са мейд ин БГ, аз пък точно такива гледам да купувам, хубави са българските дрешки.  Peace

На мен не са ми давали такова направление за хоспитализация, само обменна карта, но в нея има доста информация (кръвна група, резултати от последните изследвания и куп други данни). Задължително ли трябва да имам отделно такова направление, останах с впечатление, че друго няма да ми дават?  newsm78

# 567
  • Бургас
И на мен днес ми дадоха направлението за хоспитализация, както и копие от тази обменна карта, въпреки че аз също имам всички изследвания и амбулаторни листи от прегледите. Кръвта и урината бяха добре, само дето хемоглобина ми е с 1 по-малко от мин. седмица в болницата,  въпреки че продължавам да пия желязо  Rolling Eyes

# 568
  • София
Аз доколкото разбрах, направлението е по-важно.Ако си имаш всички изследвания в теб, няма нужда от обменна карта.
Но и без направление да отидеш, то може да се вземе.

# 569
ОК, благодаря! Другата седмица съм пак на ЖК за тоновете и задължително ще попитам тогава за направление.

Общи условия

Активация на акаунт