Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 354
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Уф, наготвих - зрял фасул в гювеча с ребра. Остана да измия зелената салата и за довечера вечерята е осигурена. И за утре ще има. Че може да остане и за обяда вдругиден. Simple Smile ПП Нещо се изсилих с количеството. Rolling Eyes

Боба носи на замразяване във фризера - няколко пъти като съм се изсилвала с количества, съм замразявала и ме е спасявал в някой момент. Лещата също - грам не им личи, че са размразявани.

# 286
Даре, как мина РД и интервюто?

# 287
  • ту тук, ту там
Аз, както казах, на биопсия не отидох, не намерих време, та не съм диагностицирана! Но и на мен миещи препарати много ми влияеха. И прах за пране също! Едни гащи не можех да прекарам на ръка! Не зная какво стана това лято, сега съм ОК, пу-пу! Но помня каква адска болка беше, не можех да си измия ръцете, все едно не с вода, а със спирт ги поливам!  Confused

# 288
Мислех, че е от Теста, смених го с Феъри, до сега беше добре от няколко дни нещата се влошават. Просто спирам да мия чинии, купуват ми  миялна машина и живот здравей Simple Smile

# 289
А така, тъкмо щях да ви пиша, че лишаването от домакински занимания по медицински причини е едно не лошо решение на проблема Simple Smile

# 290
Защо не ползвате ръкавици?

# 291
Аз, както казах, на биопсия не отидох, не намерих време, та не съм диагностицирана! Но и на мен миещи препарати много ми влияеха. И прах за пране също! Едни гащи не можех да прекарам на ръка! Не зная какво стана това лято, сега съм ОК, пу-пу! Но помня каква адска болка беше, не можех да си измия ръцете, все едно не с вода, а със спирт ги поливам!  Confused
Абсолютно същото. Интересно, е че ми мина за 2- 3 дни докато бях в болницата. Дали от лекарствата, все пак някакъв антибиотик са ми давали. Нямама разумно обяснение. Мъжа ми се семее, ако трябва да счупия нещо, че да ми мине. Пу пу!!

# 292
А така, тъкмо щях да ви пиша, че лишаването от домакински занимания по медицински причини е едно не лошо решение на проблема Simple Smile
Нали, абсолютно съгласна Simple Smile

# 293
  • ту тук, ту там
Ахааа, ще си кажеш ти каква ти е болката!  Wink

Шегувам се ей, да не се засегнеш! Дано мине бързо!  Hug

За ръкавиците: опитвала съм многократно, не мога! Особено да плакна - все имах чувството, че са хлъзгави - и дрехи, и посуда! Трябва да ми скръцне в ръцете! Въпрос на навик сигурно, но аз не успях да го придобия!  Simple Smile

Пфууу, убих се да редактирам! Ама като не внимавам какво пиша...

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 15:10 от elleni

# 294
Защо не ползвате ръкавици?
Не, мога, имам дебели хубави, ми като саката съм.

# 295
Ахааа, ще си кажеш ти каква ти е болката!  Wink

Шегувам се ей, да не се засегнеш! Дано мине бързо!  Hug
Не се сърдя разбира се, надявам се!

# 296
От мен скромен запис, че съм на работа.
Нямам време да ви чета сега, ама да не ви изпусна  Embarassed

# 297
  • Euskal Herria
Аз съм много доволна от нашата ЛЛ - те са в обща практика с още няколко джипита, педиатър и гинеколог. Много е разбрана и дори по телефона съм си уреждала някои въпроси. Вярно, чака се, но пък никога не е върнала човек, дори и без час да отиде.
И тук имаме личен лекар. За първи път отидохме заради мъжа ми при него - буквално ни се накара, че две години сме му пациенти, а нито веднъж не сме го били потърсили. И най-вече - щом мъжът ми е осигурен, лекарствата са му или безплатни, или с 50% намаление.
В началото малко ви стана криво,че не съм сред "избраните" и че все съм в далечна глуха,ама после ми мина...Пък и това е мястото,което искам да посетя с ММ  Heart Eyes Обещал ми е!
Лятото, на път за България, минахме през Париж. Понеже навигацията на колата тъпо и упорито ни упътваше само по този маршрут, решихме, че тъй и тъй минаваме, поне да го зърнем. Но ще се включва като дестинация за разходка.
Скрит текст:

# 298
Толумба, не ми го беше обяснил така подробно, мерси. Е, радвам се, че се затрогва и от такива кампании, не споделя много като мисли по подобни теми.

Тука ми лети един комар, от къде посред зима, ше го шибна с лаптопа.

Ние си имаме ЛЛ, децата си имат ЛЛ педиатър, но си имаме под ръка и частен педиатър. Безценен ни е. Той слага и ваксини. С/у 10 лева на регистратурата. Координира се с родителите и така. Но на нас и ЛЛ и той са много мили, освен всичко друго и не се конкурират или сърдят ако към даден момент предпочетем услугите на другия.

Ходихме на разходка до Ярема, една местност над София, на височко. Идеална работа.

# 299
  • ту тук, ту там
Мнооого ми се ходи в Париж!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт