Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 360
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 300
И мен в Париж, ама ще ме водят в Ниш  Crazy

# 301
  • София
И мен в Париж, ама ще ме водят в Ниш  Crazy
А на мен - навсякъде.  Grinning Таковата де, навсякъде ми се ходи, а не че ще ме водят навсякъде.  Blush

Голяма съм патка. Вчера взех решение, че ще си купя нов телефон. Днес реших кардинално да го осъществя като си го поръчам през един сайт. Преди това обаче поръчах аксесоари за него. И хоп - от сайта ме уведомяват, че моделът е изчерпан и че вероятността да го намеря е малка.  Twisted Evil Алоу, вие в ред ли сте, защо тогава пише, че е наличен. От там - мрън, мрън, извинете. Абе как ще ви извиня, за какво са ми аксесоари без телефон!  Naughty Та тук-там и намерих и поръчах телефона, на по-височка цена. Тъй де, аксесоарите няма да ми стоят за украса.  Mr. Green

# 302
И мен в Париж, ама ще ме водят в Ниш  Crazy
А на мен - навсякъде.  Grinning Таковата де, навсякъде ми се ходи, а не че ще ме водят навсякъде.  Blush

Голяма съм патка. Вчера взех решение, че ще си купя нов телефон. Днес реших кардинално да го осъществя като си го поръчам през един сайт. Преди това обаче поръчах аксесоари за него. И хоп - от сайта ме уведомяват, че моделът е изчерпан и че вероятността да го намеря е малка.  Twisted Evil Алоу, вие в ред ли сте, защо тогава пише, че е наличен. От там - мрън, мрън, извинете. Абе как ще ви извиня, за какво са ми аксесоари без телефон!  Naughty Та тук-там и намерих и поръчах телефона, на по-височка цена. Тъй де, аксесоарите няма да ми стоят за украса.  Mr. Green

Приши на копчето балтонче Simple Smile

# 303
А добър ден, какво ще ядем:) Всеки ден ме подстрекавате с рецепти и ако новогодишната рокля не ми стане се надявам поне да се засрамите:)
Тони, дядо Коледа дойде у нас по- рано, в събота и ми донесе нов телефон:) Много ме изненадаха мъжът ми и голямата дъщеря, защото не очаквах. Големи конспирации въртяли, да стане той рано, да отиде да прехвърли всичко от стария на новия, а тя да ме държи в леглото, за да не си търся телефона:) Абе учудих се, че рано рано се намърда при мен да си говорим по женски, не и е в стила:)
Много мило ми стана, а и стария ми губеше обхват, дано с този нямам проблем , че е същата марка. Пожелавам си да чувам само хубави новини, амин:)

Лиляна, взе си на баир лозе с тези номинации, няма как да угодиш на всеки и накарая ти ще си виновна. Аз мислех, че ще се забавляваме с тях, но сега не съм убедена.
Честит имен ден на Победителките   bouquet

# 304
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Първи номинации ли са ти това, Джаки?

# 305
Да, Джой, не съм запозната:) Предствям си го забавно, с чувство за хумор някак, без обидени накрая.

# 306
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хубаво си го представяш, но не се получава така, за съжаление.

# 307
Джой, то нали от нас зависи, ако сме по- добронамерени ще стане:)

Казвала ли съм ви колко ненавиждам неточността? Днес в 12 трябваше да дойде фотограф, да прави нови снимки за брошури. Ами пича дойде в 15.30 и каза, че искал да хапне, да пийне и да почине, че се е скапАл. А това, че съм извикала две момичета от 11.30, които би трябвало да почиват, за да се подготвят, да аранжират и да му съдействат, него не го вълнува. Много се ядосвам, ей! Да не ми е дошъл даром, нали това работи, нали има уговорен час? Мъжът ми вика, ами те хората на изкуството са така, да бе! Този ако работи учител да речем, пак ли закъснее три часа за работа? Оффф, дано поне снимките му си струват.

# 308
  • Пловдив
Като че ли точно за Париж нямам кой знае какъв мерак, но ми се ходи на доста други места...като цяо обичам да пътувам, ако ще и да е до някое затънтено селце...

Оф, не знам защо във фейса ме намират само някакви луди, които ми пишат. При положение, че профилът ми е почти изцяло заключен от към информация, стоят публични само някакви благотворителни кампании  newsm78

# 309
  • В Космоса
Като че ли точно за Париж нямам кой знае какъв мерак

И аз бях някак не особено надъхана, не знам защо, но така пък приятната изненада ми дойде още по-силна. Много ми хареса! Heart Eyes
Обратно - на Берлин много му се точех и не, че не ми хареса, напротив, но не бях чак толкова възхитена сякаш... Confused

Жаки, дано снимките са хубави, след неприятностите с некоректния фотограф! Hug

# 310
JACKLIN* следващият път ми пиши, когато имаш нужда от фотограф. Напълно сериозно, ще останеш много доволна и от крайния резултат и от точността му!

# 311
  • София
Днес в училището на сина ми са писали съчинение на тема "Едно есенно листо". Той, хитреца, го е писал от името на листото, но той бил всъщност елхово листо, т.е. игличка. Ми не искал да умира пък човекът. Хареса ми това, което ми разказа, че е написал. Много ми е любопитно как ще бъде оценен.

# 312
Хитро!

# 313
Защо по дяволите се използва толкова много фотошоп  Crossing Arms

Обичам да гледам темата "Покажи ми красота" - ми то една снимка няма "естествена"
То не са цветове, то не е чудо. Понякога имам чувство, че пейзажите са от друга планета.

(оплаках се)

# 314
Хаха, защото чалгата във фотографията се харесва на масата. Сложи малко hue saturation and shit и гарантирано ще имаш много лайкс.

Общи условия

Активация на акаунт