Мацки сбрани сме от сой, скоро мами – четен брой (бъдещи мами над 35)

• 22 958
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Моля, прекръстете темата - Мацки сбрани сме от сой, скоро мами – четен брой (кулинарна тема на бъдещи мами над 35) )

Ели, страхотия!

# 631
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кей, май назад бяхме кръстили една такава преди време, пак така се бяхме разготвили  hahaha

Ама нека е весело, за да не се вторачваме в проблемите, ама като се налагат сериозни разговори - пак сме на среща Simple Smile

Допълвам се - ето така се казваше темата тогава  Laughing "Кулинария и разходки ни водят към двучертичкови находки"– Бъдещи мами над 35

# 632
Ееееййй, милост нямате! То не бяха торти, тирамису, сега пък еклери - едно от най-любимите ми изкушения! Crazy Ще се ходи до сладкарницата, значи.

# 633
  • София
Умирам за еклери,ще ги правя и туйто! Но днес съм доволна,бисквитена торта, свинско с кисело зеле на фурна и крем супа пиле със зеленчуци bowuu Божкей никога не съм мислила,че ще се превърна в това.

# 634
 Аз съм на спагети Болонезе и салатка от моркови и ябълка ....десерт домашен няма , но пък си имам сухи пасти от БГ магазина .  Flutter

Ината , няма ли някава възможност в зоопарк или Парк открит ....чакай да намеря линк при нас какви паркове има от типа на Дисни в Париж , но тематични прикани герои .

# 635
Ох, Хана, в наше село подобни паркове няма! Имаме тук 2 аквапарка, които не са ни вариант, зоопаркът го гледах, но и там имаше някакъв проблем. A, да, трябва да сме 2 възрастни на 15 деца, т.е. всички родители трябва да си оставят децата, а на мен сякаш не ми се поема такъв ангажимет, а и отделно от това трябва да се погрижим за почерпката. Те предлагат обиколка на зоопарка с гид, някакви творчески занимания и по едно возене на въртележка.
На открито бяхме миналата година, тук такива варианти дал Господ и накрая май натам ще ни отидат нещата, но все пак ми се искаше да има нещо по-различно от това да отидем в парк с площадка и туй то... Може на едно малко плажче да се установим, което е близо до нас, то там и площадка няма, ама поне се забавляват много там.

# 636
давайте сладкутууу
Мимче Сигме здрави и обичани да сте

# 637
Ината ,

Скрит текст:
такова мято нямате ли ?

# 638
Шери, честито ти бебче! Да ти е живо и здраво момчето! Много да ви радва! А ти бързо се възстановявай!
Скрит текст:
Даре, нищо смешно няма. Аз като влизам по-рядко и ми се натрупат 20 стр. Да чета в Word си пиша отговора, докато чета.
Ава, я кажи точно как направи Медовика? Сладка и заквасена сметана ли смеси?
Мира, все се каня да те питам и забравям. Къде в Бургас продават от тази селска рикота?
Аз си записвам всички рецепти в една папка в компютъра и ще се правят.
Уанче, знам, че с Дари и Ели оглавяваме списъка и ми е мъчно, че толкова трудно се получават нещата. Дано наистина се случат някога Praynig
ММ прави туршията е едно бидонче. Тя става солена и леко люта, защото има едни малки чушки шипка в нея.
Герито, добре дошла!
Моите китки са още на терасите. Петуниите още цъфтят. Не са пищни като през лятото, но така или иначе са едногодишни и ще ги държа, докато издържат. Сакъзите и мушкатото може би вече другата седмица трябва да ги прибера. Аз ги гледам за първа година. Я споделете точно как да ги начупя, на коляно ли/май така се казваше/ и колко дълги. И как ги засявате? Първо във вода ли си пускат корени?
Честита четвърда месечинка на Звездолин! Да расте здраво и будно дете  bouquet
Фокси, Сигма, Мимче
честит рожден ден, момичета! Много здраве и щастие ви желая! Сбъднете мечтите си и бъдете много обичани!
Скрит текст:
Кей, чудя се как ще правиш меденки без да ядеш. Я не се мъчи, купи им от магазина. Иначе твоите изглеждат страхотни Hug Майсторка си.
Перу, никакъв кростренажор Naughty И се поспри с тези бани. Голяма работа колко си кг. После ще ги свалиш. Аз днес изчистих 2/3 от кухнята. Ами каталясах и оставих за друг път. Аз се хванах пипкавата да търкам шкафове, уреди и какво ли още не. И не знам бебешките дупета колко са издържливи, но бебешките кърпички чистят по-добре от специалните мокри кърпи за тази цел
А кг не качвам след К, но много често ме боли глава и се чувствам доста некомфортно. Хомеопатката ми казва, че било от хормоните. Няма ли вече да се оправят, месец мина Crossing Arms
Кали, да ти минава бързо пристъпа и да не се повтаря Hug

# 639
Няма, Ханна! Назад сме ние от "циливилизацията"...

# 640
Мимче, Сигме, влизам само да ви честитя рождените дни!Да ви пожелая здраве, любов, късмет и добро настроение!

Като почне бокса ще имам малко повече време да седна на компютъра и да ви изчета.

# 641
  • София
Ава от вчера чакам да кажеш крема за медовика Simple Smile

# 642
И аз, ама от днес Mr. Green
Даре и на мен да обърнеш внимание за плетакат, писала съм ти на лични още сутринта, но не съм настоятелна. Нали сте младоженци и си викам сигурно тествате общия одеал smile3534

# 643
Божкей никога не съм мислила,че ще се превърна в това.
hahaha Ох, шеомра!

# 644
Най-сетне и моят Медовик е готов  newsm44

Ама кака ви като хич я няма в кухнята да знаете само как се мъчи  ooooh!

Най-напред 3 часа и половина варене на консервата сгущенка  Joy И като направих жълтия крем, той взе че се пресече  Crossing Arms Но разбира се, да живеят пасаторите  Mr. Green Отворих сгущенката и я смесих с крема (без захар), но беше гъстичка и хайдее пак с пасатора. Като наредих блатовете и крема в една широоока тава крема почна да се излива отстрани, тъкмо я бях сглобила цялата  ooooh! Добре, че се сетих че имам още една по-малка тавичка, взех цялата торта от широката и пльоос в малката  hahaha

И така, утре ще си опитвам произведението  Blush

Общи условия

Активация на акаунт