Великобритания - тема 55 Есенно - Коледна

• 64 206
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде там...
Здравейте, каква е приблизителната такса за детска градина. Интересува ме за дете до година. Благодаря предварително   bouquet

# 61
  • Манчестър
Здравейте, каква е приблизителната такса за детска градина. Интересува ме за дете до година. Благодаря предварително   bouquet

Зависи кой район...в Лондон от 1000 лири на месец и нагоре, извън минимум започват от 700 лири за фул Тайм.

# 62
  • Някъде там...
Много благодаря, интересувам се за newcastle

# 63
  • Лондон
Ние между година и 2 плащахме 1300, а оттогава цените трябва да са се вдигнали...

Eva 82, в голямо приключение сте, аз се чудех защо не се включваш често Laughing

Аз се надцених и доброволствах да се включа в училищната екскурзия ooooh! знаех си, че призванието ми не е да гледам деца, но пак ми се потвърди... Справих се, но не знам къде съм сега.... Иначе много хубаво място посетихме, Wisley Gardens, подобие на Kew Gardens, на юг от Лондон, ако някой се интересува от прекрасни градини, става за цял ден разходка...

# 64
Ммм, аз съм на училищна екскурзия в понеделник. Леко ме притесни  Rolling Eyes

# 65
Ахаха, tzvetak,разкажи, разкажи   Laughing

# 66
Момичета, никой ли не е ходил в Сицилия newsm78

# 67
  • някъде в орбита...
Момичета, никой ли не е ходил в Сицилия newsm78
Аз не съм, но съм много навита да ходим до там  Blush

# 68
  • Bristol
И аз искам и то точно така сами да си го организираме, но моят нещо не харесва тази дестинация  Rolling Eyes

Боряна, грубо сложи около 1000 на месец за градината, ако не е в Лондон. Не знам дали има някой в групата живеещ в New Castle.

Цвета, то не стига лудницата, но и отпуска си теглила предполагам. Натоварващо е и аз се питам защо го правя, а и отпуската си горя. Но от друга страна ми носи някакво удовлетворение, пък и едно добро дело за училището си направила  Grinning

# 69
  • Лондон
Мери, както и ти си казвала, не знам до кога ще иска да ходи с мен насам натам, та гледам когато ме покани на такова мероприятие, да се явявам, така или иначе повечето майки не работят и са супер активни, аз се появявам веднъж на търм... Вчера взех отпуск, и се стегнах да се справя, че хич ме няма с деца... Едно момиче ми изяде сандвича, че нейният не й харесвал, друго ми изпи водата, ходех през цялото време с една камара якета, но пък беше фън, и ходих пеш колкото не съм ходила за тримесечие сигурно. Бяхме 5 учителки, 4 майки и 43 6-7 годишни девойки hahaha Не мога да отрека обаче, че с малки изключения децата са много възпитани и любознателни, и за пореден път си казах какви късметлии сме с училището Simple Smile

Ма@, не се притеснявай, мен просто не ме бива да занимавам деца, ще чакаме разкази в понеделник

По туристическите въпроси - има много подробен туристически подфорум "Туризъм"...

# 70
  • Cambridge, UK
здравейте, минавам да почерпя виртуално за раждането на малката ни Виолет/Вайлът
 cook  Drunk

# 71
Да ви е жива и здрава! Надявам се, че и двете сте добре  Hug

tzvetak, добре ми звучи мероприятието  Laughing

# 72
Някой може ли да ми каже ученическите ваканции до края на учебната година?
Ще ви бъда много благодарна!

# 73
Честито usmifchica!
inaa3 на сайта на училището трябва да ги има
Ето нашите: цък

# 74
Боряна, аз съм извън Лондон, но таксата в нърсърито до нас е 1200.
Вчера ходих на зъболекар за почистване и се оказа, че тъй като имам бебе под 12 месеца всичко ми е безплатно. Нямам нито един развален зъб (нали си направих един куп пломби в БГ миналия месец...), но много ме смъмриха, че на 30 години имам толкова пломби...

Общи условия

Активация на акаунт