Великобритания - тема 55 Есенно - Коледна

• 64 201
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Дами, да задам и аз въпрос  Embarassed
Не се  смейте, обаче  Crazy
Тук може ли да се намери - обущар, шивач/ка (за скъсяване на дънки основно) и най-важното за мен в момента - ключар  newsm78

Извинявам се за глупавото питане, но и трите вида услуги са ми необходими.
Лека и спокойна вечер  Hug

# 46
  • София
Благодаря за новата, коледна тема.
Утре ще чета по-подробно.

# 47
  • Bristol
Тук може ли да се намери - обущар, шивач/ка (за скъсяване на дънки основно) и най-важното за мен в момента - ключар  newsm78

Timpson при нас ги има във всеки търговски център. Те са за ключове, поправка на обувки, чанти и химическо чистене. За шивачка съм пас, на мен все са ми къси панталоните  Mr. Green

# 48
Merry благодаря за бързия отговор   bouquet

# 49
  • Манчестър

Всичко има, само трябва да потърсиш около теб . Гледам в нашето теско отворили секция за ключове т.н.

За шивачки , имам две ателиета, но ползвам само в краен случай...намирам ги за много скъпи - скъсяване на ръкави на сако 15 лири. Иначе каквото имам за оправяне , лятото в БГ нося. Имам и шевна машина в къщи ама нямам муза да я отворя.

# 50
  • На острова
Точно вчера ходих с колежката до химическото чистене и се загледах в шиваческите услуги - £8 за подкъсяване на дънки. Обущари също има, около £6 смяна на капачета за токчета (май). Трябва да поразпиташ.

И  аз много харесвам Нийл Геймън  bowuu

Коледната вълна ме е обхванала и мен - вчера се запасих с 4 щолена от Лидл. Купих си и кошничка ядки в черупки с трошачка. Ей сега ще се изтърколят седмиците... Много бързо минава времето, да.

# 51
  • Пазарджик/Лондон
Ах, Коледна тема, супер Simple Smile.
Само запис от мен, че бързаме за у-ще Wink.

# 52
  • На острова
Искат в петък малкия да е superhero - може ли да е с костюма от Хелоуин (скелет), или трябва да е някакъв(какъв)  hero. Става въпрос за благотворително събитие?

# 53
  • London
Мия, забелязах че при нас децата са кой какъвто иска. Освен ако не е някаква пиеса да кажем.

# 54
Мия, шом е този петък предполагам,че поводът е събиране на пари за децата в нужда. Аз ще водя малката на бебешка музика с пижами. Предполагам,че костюмът може да е какъвто решиш, но скелет не ми се струва супер подходящо...заради тематиката.
Аз ще пека мъфини за зимния панаир на училището. Малко се притеснявам защото с печката още не се разбираме много добре, а с тази в България бяхме страхотна комбина  Heart Eyes

# 55
Благодаря за темата   bouquet
Аве, какво да си спомниш... като последната година минавам  на бегом през темата, че  звера колкото повече расте толкова по звер става  Mr. Green и време за писане много не остава...
 Учим се на гърне вече 4-ти месец..... на моменти е, има дни опикава всичко навред а други сама си казва... Какво ли не пробвах.....и това е то...
Опитвам се и следобедния сън да и махна, че вечер няма заспиване и много неспокойно спи. Поне като не спи през деня, вечер заспива ранно и сядаме да гледаме по филм с ММ, че преди  това беше невъзможно.
 По голям инат е и от двамата с мъжа ми. Днес си изгорих ръката хубаво, че не ме оставя и едно ядене да сготвя..... Няма да се оплаквам....повечето имате деца та някои по две-три и знаете какво е..
В лист на чакащи е за две предучилищни и две градини...тръпна в очакване да изкочи заека от някъде и да се обадят....

# 56
Влизам в темата с едно питане. Изтича ми валидността на БГ личната карта и паспорта. Ще пътувам  средата на януари за БГ. Но билета ще го купя с данните на сегашната ЛК, а на връщане ще бъда с новата ЛК. Не знам дали го обясних както трябва, на ако има някой разбрал да ми каже как да направя?

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 20:47 от monii

# 57
  • Варна
Ще си направиш чекирането в БГ като си вземеш новата карта и ще си попълниш нея Wink

# 58
Не знам как е в момента, но преди време, не беше така просто. Някои компании искат документа още при закупуване на билета. После този документ ти излиза автоматично за чекирането.
Поне така беше при мен с билет на Уизеър. В крайна сметка купих билета, после се обаждах на скъпия им телефон да сменя номера на документа, за което по принцип също се плаща и то не малко, аз се разправях и младежът от другата страна ме съжали и не ме таксува.

Като смених фамилията умишлено пътувах с БГ еър, че може да са всякакви, но поне влизат в положение за бюрократичните неуредици.

# 59
Момичета, знам че е рано ,но вече си мисля за лятото  Laughingи как да го организирам- решили сме да ходим в Силиция и няма никаква информация къде точно там да отседнем- въпросът е да има сносни плажове (да не са с много дълбоки води), защото ще ходим с малката. От 10 години ходим в Гърция, но искам нещо друго за следващото лято. И не в комплекс all inclusive. Моята половинка въобще не иска затворен комплекс. Иска само хотел/апартамент/вила и да бъде свободен да яде където си иска, да си обикаля и т.н.
Ако някой е бил или знае нещо по въпросът нека сподели- например, в коя част на Сицилия е добре.
Аз чекнах летищата - едното е в Палермо, а другото- Катания. Естествено, че ще наемем и кола като пристигнем.

Общи условия

Активация на акаунт