Много мина ,мъничко остана,Януари наближава да се гушна с мама ... 9 тема

• 41 579
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
mirinda m , според мен вече сме в такъв период, че е по-добре да се пие антибиотика, понеже ползата от него ще е по-голяма от риска  Thinking Дано все пак да е нещо по-леко и АБ да е от по-слабичките .. Иначе наистина много добре си растете за 2 седмици преднина  baby_neutral добре отглеждаш мадамата  Blush Мислиш ли да правиш изследването за гестационен диабет или в случая не е по желание  newsm78

# 256
mirinda m добре е да си направиш теста, аз правих обременяването с глюкоза , беше много гадно  Sick и единия ми показател беше завишен . направих го защото започнах да качвам по 1кг на седмица и кръвното ми се повиши , а и беба върви с една седмица на пред . оказа се че нямам гс диабет , и с лека диета (минимално кол. бяла захар и почти без бяло брашно ) спях да качвам и се чувствам по добре  Simple Smile дано и ти нямаш този диабет  newsm17
аз да се похваля ,днес започнах лекции  smile3529

# 257
  • пловдив
Мисля да го направя, макар че както се изрази доки ще хванем последния влак, защото ще има да го мисля ако не го направя, по скоро за мое собствено успокоение. Най-странното е, че аз не ям толкова сладко, колкото солено, даже сега като се замисля последно ядох сладко на моя и на ММ рожден ден преди има няма 12-13 дни. С килограмите съм +10-11 кг., което не е много за тези седмици, на ден ходя по 2 часа някъде пеша и то в доста бързо темпо, абе и аз не знам вече. #Crazy
Така е за АБ аз съм на същото мнение, тъпото е че ми е така занижен имунитета, че като нищо след него ще лепна някои гадини, за това не ми се пие. Просто ще трябва да слагам нещо профилактично.

# 258
Благодаря, че сподели инфото, quark! Токуда беше първоначалният ми избор за раждане, тъй като там ми беше ин витрото и ме следяха в началото. Запозната съм с процедурите и потвърждавам, че отношението им наистина е различно, наред с всичко друго. Нооо реших, че мога да си прежаля удобствата и спокойствието за 5 дена и да не плащам за нещо, което ми се полага. Впрочем, допълнителните изследвания на бебетата се провеждат само при избор на екип там: трансфонтанелна ехография, ехография на коремни органи, ехография на стави, изследване на слуха. Не знам как е в другите болници... Засега съм избрала прословутия Майчин дом въпреки различните отзиви.

Анелия, за уратите в седимента - имам ги при последните няколко изследвания и според д-р Дуковски от МД това 100% означава наличие на песъчинки в бъбреците. Каза, че е голям пропуск на следящия ме да не го забележи досега... Имаш ли чести контракции?

# 259
И аз да се отчета от днес  Crazy Бебко е наддал за 2 седмици 500 гр. Вече е 1995гр. Hug Толкова се радвам  Heart Eyes Бяха ме наплашили,че е мъничък за седмиците си,а ето-за 2 седмици си навакса  Hug

desita6063 Може би има някаква логика  newsm78 но все пак мисля,че ако се попива внимателно няма да има проблем  newsm78 знам ли ... Ще видим ... Има много неща,които ще учим в движение  Hug

# 260
Мисля да го направя, макар че както се изрази доки ще хванем последния влак, защото ще има да го мисля ако не го направя, по скоро за мое собствено успокоение. Най-странното е, че аз не ям толкова сладко, колкото солено, даже сега като се замисля последно ядох сладко на моя и на ММ рожден ден преди има няма 12-13 дни. С килограмите съм +10-11 кг., което не е много за тези седмици, на ден ходя по 2 часа някъде пеша и то в доста бързо темпо, абе и аз не знам вече. #Crazy
Така е за АБ аз съм на същото мнение, тъпото е че ми е така занижен имунитета, че като нищо след него ще лепна някои гадини, за това не ми се пие. Просто ще трябва да слагам нещо профилактично.
Кръвната захар не се качва само от захарни изделия , но и от тестени продукти , картофи и други Simple Smile Иначе за гъбичките след АБ е почти сигурно, ама те ще ти изпишат противогъбични глобули най-вероятно или кремче като придружаваща терапия Peace

# 261
  • Разпиляна във въображението
Аз съм много несериозна. Не съм се обадила още да си проверя резултатите Embarassed Мина седмица вече.

# 262
Здравейте, мами  Hug
аз съм се насочила да раждам в Хирургиите,не знам изчетох много мнения и то все различни
единственото което ме интересува е отношението на персоналът,но то е индивидуално май зависи коя акушерка ти се падне  Tired

Аз съм много доволна от А Г-то на Хирургиите, не съм раждала, но съм лежала за киста на яйчник, всички от персонала бяха просто супер- и доктори, и акушерки. Лекуваща ми беше д-р Учикова, но за 1 седмица престой много доктори и акушерки се смениха, всичките бяха любезни, а и самото отделение си изглеждаше съвсем ок. Моя колежка роди 2 пъти при Амалиев (също Хирургиите) и беше много доволна, но тя с избор на екип. За Окръжна съм чувала, че или Пелев или изобщо не ходи там. Но не знам доколко е вярно. Аз ако си бях все още в Пловдив, със сигурност щях да избера Хирургиите.

# 263
Момичета, избрахте ли матрак за леглата на нашите бебета?

# 264
  • Ямбол
Десислава Минкова нашия е от каката,на Магнифлекс, страхотен,струва си парите.
Аз вчера си взех 1 от изпитите с отличен и така,малко ми отпадат ангажиментите за изпитната сесия през януари.
Имам някакви странни предчувствия, че съвсем скоро ,някоя мама, или по-скоро,някое бебче ще ни изненада с новина.

# 265
Ама моля ви се, недейте така! Трябва да устискаме до 9-ти месец. Аз не искам седмаче в кувиоз.

# 266
Ама моля ви се, недейте така! Трябва да устискаме до 9-ти месец. Аз не искам седмаче в кувиоз.

Еми, и според мен трябва да стискаме Simple Smile)), ама то си е и до нагласа. Например според мен има още мнооооого време   bouquet

# 267
Никой да не ражда преди 9 месец  Mr. Green Стискайте мамчета Simple Smile а, аз съвсем се оплесках с моите седмици навсякаде ми показва различно  newsm78

# 268

Е, спокойно някои след около 10-тина дни влизаме в 9-ти месец Simple Smile

# 269
Аз също след 2 седмици влизам в 9-ти месец и имам предчувствие, че срещата с мъничето ще е скоро  Rolling Eyes корема ми се струва поувиснал, но може и от килограмите на бебо да е слегнал надолу  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт