Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на ръчната помпа за кърма?
Какви са предимствата на цезаровото сечение при раждане?
Какво трябва да опаковам в багажа си за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на ръчната помпа за кърма?
-
Какви са предимствата на цезаровото сечение при раждане?
-
Какво трябва да опаковам в багажа си за болницата?
В чантата за болницата трябва да опаковате необходимите лични документи, нощници (препоръчително тип рокля), чехли, тоалетни принадлежности, кърпи, прибори за хранене, зарядно устройство за телефон, пелени и мокри кърпички за бебето , бебешки дрехи , хавлия и одеяло. Освен това можете да опаковате други лични вещи, които може да са ви полезни по време на престоя в болницата.
-
Какви са ползите от естественото раждане?
-
Какви са предимствата от раждането в болница с ВИП стая?
Дано все пак да е нещо по-леко и АБ да е от по-слабичките .. Иначе наистина много добре си растете за 2 седмици преднина
добре отглеждаш мадамата
Мислиш ли да правиш изследването за гестационен диабет или в случая не е по желание
и единия ми показател беше завишен . направих го защото започнах да качвам по 1кг на седмица и кръвното ми се повиши , а и беба върви с една седмица на пред . оказа се че нямам гс диабет , и с лека диета (минимално кол. бяла захар и почти без бяло брашно ) спях да качвам и се чувствам по добре
дано и ти нямаш този диабет 

Бебко е наддал за 2 седмици 500 гр. Вече е 1995гр.
Толкова се радвам
Бяха ме наплашили,че е мъничък за седмиците си,а ето-за 2 седмици си навакса