Много мина ,мъничко остана,Януари наближава да се гушна с мама ... 9 тема

• 41 579
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Момичета, влизам да се отчета след консултацията днес. Бебка е в чудесна позиция вече - главично предлежание, гръбче вляво. Ако случайно не се обърне отново, категорично ще чакаме да започне естествено раждане!  Party Пораснала е доста. АГ каза, че е около 2100 грама. Simple Smile
Аз също съм добре според доктора. Кръвното ми е все едно и също - 90/70. Следващия път - изследвания, вероятно последните. Ще се виждаме с АГ през седмица до раждането. Твърди, че вероятно щастливото събитие ще е преди Нова година, но ще видим. Когато си избере бебка - тогава! Simple Smile
Бях много ядосана сутринта, но след като мина консултацията вече съм друг човек!  Mr. Green Половинката също излезе от кабинета с усмивка до ушите!  Heart Eyes
Незнайно защо, при ново изчисление АГ определи термин 05.01.2015. Издаде ми и 45-дневния болничен. Почти не остана!

# 271
Здравейте коремчета!
Днес и аз бях на преглед. Госпожицата е с главичката надолу и върви с 10 дена на пред, което според доки означава, че ще трябва да раждам секцио  Sad. То мен си ме е страх по принцип и от двата вида раждане, но не ми се искаше да е с операция. Sad Sad

# 272
Здравейте коремчета!
Днес и аз бях на преглед. Госпожицата е с главичката надолу и върви с 10 дена на пред, което според доки означава, че ще трябва да раждам секцио  Sad. То мен си ме е страх по принцип и от двата вида раждане, но не ми се искаше да е с операция. Sad Sad

Не разбрах, какви са причините, поради които трябва да родиш секцио?  Rolling Eyes

# 273
  • Разпиляна във въображението
Аз пък направо се чудя как така е категоричен, при условие, че това "мерене" хич не е толкова категорично точно

# 274
  • Пловдив
adoration_, чудесни новини. Много се радвам, че бебчо е в изходна позиция.
  Пфууу, на мен това ми е главният проблем, но вярвам че и моето ще се обърне.
Къде ходиш на ЖК, при кой доктор Simple Smile

lela1, и твоите новини са чудесни, но сподели защо трябва да си секцио. При доста от нас бебетата вървят доста напред  за реалните г.с., в които се намират newsm78

# 275
Тъй като, според доки няма да мога да родя бебе тежащо повече от 3 кг, понеже съм нисичка и с тесен таз.

# 276
  • Разпиляна във въображението
Колко си нисичка Laughing

# 277
Тъй като, според доки няма да мога да родя бебе тежащо повече от 3 кг, понеже съм нисичка и с тесен таз.

ooooh! ooooh! ooooh!
Тия Бг лекари само си търсят причина, за да режат  #Cussing out

# 278
...и колко ти е тесен таза lela?

Аз преди малко бях на преглед, според док на килограми я докарваме, ама не е ок да се ражда сега защото белите дробове преди 36 г.с. не са достатъчно развити и ще се наложи изкуствено дишане, ако се роди сега...
Adoration, и аз почти същите новини имам -  hahaha - 2150кг. е бебка, като върви едричка, но пък за жалост се е обърнала... Предния път в 29г.с. беше с главата надолу, сега в 33г.с. е с дупето надолу... Док каза, че е много рано да се каже за предлежание, но след 36г.с. ще я следим. ако не се обърне - секцио... Много ме е яд. Защото много шава и сега си се върти и дано да застане подходящо, на миналия преглед така се зарадвах, че от рано си е заела изходна позиция...
Нали ви разказах, че я усещам да се муши все едно долу ниско от няколко дни - е сега разбрах защо - госпожицата си е седнала буквално, в таза ми. То сигурно и за това таза така зверски ме болеше оня ден.
Но пък всичко друго си е наред - плацента, тонове и т.н. Кръвното ми пада нещо тези дни, та сега съм на 1/4 чаша с вино...
Лека и приятна вечер на всички! Heart Eyes

# 279
Висока съм 154см, а таза ми е 16см.
Луда работа. Само ако знаех кой е правилния избор. Всичко май е до късмет. newsm78

# 280
  • Пловдив
barba28, д-р Бабаков ми следи бременността. Simple Smile
Ще се обърнат, всички ще се в подходяща позиция за раждането! Simple Smile

GGM, няколко глътки вино ще ти се отразят добре, наистина! Simple Smile

lela1, ако се съмняваш, винаги можеш да се допиташ и до друг лекар. Второ, а дори и трето мнение, никога не са излишни!  Peace

# 281
Моето си е обърнато с главичката надолу и въпреки това ще съм секцио ...  Cry така ме е натиснало шубето още от сега а ми остава още месец и половина до датата , но много ще се радвам за маичетата които ще са нормално , стискам ви палци на всички  Peace  Praynig   bouquet

# 282
Добро утро!
Имаме една мама, която вече е в 36та, та може Никид да познае Simple Smile
Не се плашете от раждането, секциото сега е толкова добре "обработено" и максимално олеснено за майката... и да, операция е, ама.... щом се налага...
А, която от вас се съмнява, че наистина се налага винаги може да потърси 2ро и 3то мнение Simple Smile
Аз не повярвах на моя доктор 1вия път и си поисках направление за определяне начина на раждане Simple Smile Да, беше прав за повечето неща, но успях да си го родя нормално детето и не платих 1000 и кусур лева в болница, която не харесвам.  Peace Избора в крайна сметка е ваш!

# 283
Божеее, божее  Crazy
Аз съм 152 см. и пак ме гласят за нормално и аз съм с тесен таз и моето бебе не е малко  Mr. Green
Нито едно от тези не е причина за секцио, причината е удобството на лекаря ти ! Wink

# 284
Божеее, божее  Crazy
Аз съм 152 см. и пак ме гласят за нормално и аз съм с тесен таз и моето бебе не е малко  Mr. Green
Нито едно от тези не е причина за секцио, причината е удобството на лекаря ти ! Wink

канарска-маймунка, ти доколкото си спомням, първият път беше раждала секцио? Не трябва ли няколко години да минат от секциото, за да може да се роди нормално?

Общи условия

Активация на акаунт