Много мина ,мъничко остана,Януари наближава да се гушна с мама ... 9 тема

• 41 579
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, момичета! Никид явно има някакви пророчески способности. На 15.11.2014 г. в 32 г.с. и 4 дни се роди моят син - 2, 200 кг. и 45 см. Първите 2 дни беше интубиран, но сега е само на кислородна палатка, която най-вероятно утре ще бъде махната. Мен днес ме изписаха, но всеки ден ще ходя да си виждам рожбичката, а даже и от утре искат да му нося и кърма.
Стискайте палци да заяква бързо и скоро да си го приберем у дома.

# 286
Stefa_nia, честито!  newsm44 newsm51 Ти вече имаш най-хубавото нещо на света. И ние скоро ще те последваме.  Hug

# 287
Да, така е! Дай боже на всички, чувството е неописуемо. Много ми е хубаво детенцето, само се моля скоро да си го гушна и прибера у дома.

# 288
  • Пловдив
Stefa_nia, да ви е жив и здрав Стефан! Да расте щастлив, усещайки топлината и подкрепата, които ще му дарявате занапред! Стискаме му палци за съвсем скорошно прибиране у дома!
Бързо възстановяване и на теб!

# 289
Stefa_nia, честита рожба  newsm76  bouquet
Нека мъника расте здрав и силен и много да радва мама и тати!!!
Когато имаш време, може да разкажеш по-подробно за раждането!
Бързо възстановяване!

# 290
Божеее, божее  Crazy
Аз съм 152 см. и пак ме гласят за нормално и аз съм с тесен таз и моето бебе не е малко  Mr. Green
Нито едно от тези не е причина за секцио, причината е удобството на лекаря ти ! Wink

канарска-маймунка, ти доколкото си спомням, първият път беше раждала секцио? Не трябва ли няколко години да минат от секциото, за да може да се роди нормално?

Секцио бях, за да зарасне операцията напълно са нужни 6м., не години. Така че 6м. след зарастването и мога да родя нормално. Докторите в БГ са съвсем наясно с това, но не го казват за тяхно удобство, за щастие тук не е така ! На първо място е удобството на майката, не на доктора Simple Smile

Стефания, ЧЕСТИТООООО !  Hug Какво се случи, че маненкото се роди така рано ?   bouquet

# 291
  • Пловдив
Stefa_nia, Честито мила!
 Ти си герой и малкия Стефан е герой  Hug

# 292
Честито, Стефания!!! Да ти е жив и здрав малкият юнак!!!

# 293
Стефи честито мила , бързо  д а се възстановяваш и малкия Стефко също . Да е жив и здрав , бързо да нарасне и да се приберете всички заедно в къщи ...  Hug  bouquet Hug 

# 294
Честито Стефания! Да е жив и здрав малкия и много да ви радва!   bouquet

# 295
Благодаря много, момичета Simple Smile Малчо не бързаше, но нали аз бях с плацента превия тоталис. В 31 г.с. получих кръвоизлив, който овладяха. Лежах една седмица в болница и след това се прибрах. Но в петък през нощта се появи кафеникаво зацапване и леки болки. В събота сутрин отидохме до болницата и доктора каза, че имам хематом на ръба на плацентата и е хубаво да остана в болницата. Добре, че останах, защото в събота в 19 часа се получи много жесток кръвоизлив и ме вкараха в родилна зала, за да се опитат да го овладеят. Но не се случи и в 22.28 със спешно секцио се роди малкия мъж. Проплака си, но имаше затруднения в дишането и се наложи да го интубират. Но както казах вече нещата вървят към подобрение.
Много съм благодарна на всички в болница Надежда, невероятни специалисти и хора.  bouquet

# 296
Честит син, Стефания   bouquet Много здраве и прекрасно детство на малкото юначе и скоро да си го вземете вкъщи!

# 297
Честито на мама Стефи,да е жив и здрав юнака!!!!!

# 298
Добре дошъл на малкия Стефан! Да ви е жив и здрав, да расте много щастлив и много да ви радва! И бързо бързо да заяква и да се прибира вкъщи!   bouquet

# 299
Тука съм и аззз  Hug Първо да кажа честито на мама Стефи  Heart Eyes Heart Eyes Да ви е жив и здрав юнака, много да ви радва  baby_neutral  Heart Eyes

Ходихме на ЖК на 18.11 , момиче е на 100 % , тежим 2,000 кг Simple Smile обърнали сме се в изходна позиция, което много ме радва , защото не исках да ме режат. За сега всичко ни е наред, само дето получавам контракции по-фрапиращи от време на време.....  Tired да се надяваме, че ще удържим поне до края на 8 месец  Peace

Накупувахме някои неща, ще ги снимам и ще кача снимки по-късно.  Simple Smile Прегръдкии

Общи условия

Активация на акаунт