Много мина ,мъничко остана,Януари наближава да се гушна с мама ... 9 тема

• 41 579
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
НА eucalyptus да са и честити принцесите.Бързо възстановяване и скоро всички у дома.

# 361
Честито евкалипче, да са Ви живи и здрави принцесите, бързо да наддадат и много да Ви радват  Praynig Praynig Praynig

С вас сме  Hug

# 362

Честито на мама eucalyptus ,( рано беее   newsm09 )  най важното бебчетат да са добре да нараснат бързо и мама бързо да се възстанови ...
  Всички да са живи и здрави , бързо да се приберат в къщи !!!   bouquet  bouquet  bouquet

Боже толкова ме е страх и мен , с контракции и постоянни болки съм по предписание на АГ съм на легло постоянно , нека да минат поне още две седмици  ...  Crazy Rolling Eyes Sick

# 363
Честити принцеси Евкалиптус, да са ти живи и здрави и скоро да си ги прибереш в къщи!

# 364
Момиченца , някой повлече крак и се юрнахме май да раждаме  Mr. Green честито на родилите мамчета и бързо възстановяване и здраве за бебенцата а на нас останалите да остискаме колкото може повече  newsm17 newsm10

# 365
Момичета , започнах много да се страхувам! При всяко влизане и хоп родени бебчета! Дай Боже да са живички и здравички родените вече бебчета , а на другите пожелавам да си стоят на топличко и да не бързат толкова!

# 366
Аз днес след приема на голямата доза магнезий се чувствам по-добре  Praynig Вярвам , че всяко бебче ще се роди, когато е неговото време  baby_neutral

# 367
  • Разпиляна във въображението
Честито на eucalyptus   bouquet  bouquet  bouquet Да са живи и здрави!

# 368
И тук да честитя на мама  eucalyptus newsm51 Да са им живи и здрави малките бонбонки!!!

# 369
  • Пловдив
eucalyptus, да са ти живи и здрави малките принцеси! Да се развиват добре и да наддават бързо, за да си ги приберете скоро у дома! Надявам се, че ще се включваш с информация как сте вие трите!

Аз вчера бях в МБАЛ "Пловдив", за да разгледам АГ отделението. Може би защото очаквах да е по-зле, останах приятно изненадана. Акушерките, които бяха на смяна в сектора за след нормално раждане, бяха изключително любезни и усмихнати. Старшата акушерка Благова също - отговори на всички зададени въпроси. В предродилна зала имаше четири жени. Знам, че раждането не е лесно и приятно като детска игра, но изглеждаше като че ли само за една от тях е нещо изключително тежко. Да, не съм стояла до тях, но все пак в родилна зала всичко се чува... Rolling Eyes

Преди да отида до болницата наминахме с половинката през "Хиполенд". Успяхме да купим избраната преносима кошара, но в розово. Преди това сме бяхме спрели на по-неутрална - бежова, но имаше само мостра и взехме бонбонената. Малко бях раздвоена дали изобщо да я взимаме, но все пак не съжалявам. Взехме и матраче за нея, протектор, както и разни дребни неща. Сравнително бързо успяхме да намерим желаните артикули и да ги платим. Доволна съм! Simple Smile

Днес продължихме с пазаруването. С кумовете избрахме кошарата - подарък е от тях. Взехме на "Арбор". Консултантките им в магазина са изключително любезни! Нямат обаче голямо разнообразие на матраци - предложиха ни само три варианта, но не ни хареса нито един. Ще търсим от друг магазин.
Наминахме пак през "Хиполенд", както и през "Вис Виталис", за да потърсим подходящ матрак, както и спални комплекти. В "Хиполенд" нямаше много останали матраци след вчерашния "Луд петък", а във "Вис Виталис" ни предложиха само "Магнифлекс". Идеи къде да намеря читав бебешки матрак в Пловдив? Ако може да не е с цена на матрак за спалня.  Rolling Eyes Да, искам най-хубавото за детето, но не винаги високата цена е определяща.

От "Вис Виталис" съм много разочарована. Избирахме спален комплект с кумата и се бяхме спрели на определен размер. Намерихме уж желания - точните мерки и цвят, но се оказа, че има две лепенки с размерите. Помолихме консултант от магазина да го отвори, за да го погледнем и да разберем дали е по-малък, или не. Оказа се, че не е това, което ни е необходимо. В разговора се намеси друга консултантка, която грубо взе да ни наставлява как трябвало да купим по-малкия. После най-нагло ми даде съвет да не се вслушвам в мнението на "улични консултанти", визирайки кумата ми. Тя имала 21 години опит в продажбата на детски стоки и най-добре знаела как трябвало да постъпим. Съвсем културно я помолих да изказва мнение щом иска, но да не си позволява да квалифицира. Последваха още няколко груби изречения от нейна страна и аз вече не се сдържах, поисках да разговарям с управителя. Пристигна кротка на вид жена, която се извини за отношението на колежката си, но така и не успя да я усмири. "Любезната" дама продължи да ни залива с информация за житейския си и трудов път, въпреки че беше помолена да престане - и от нас, и от управителката. Помолихме управителката да ни обслужи и разговорът не започна с "Да потърся ли желания артикул?", а с "Вие колко одеяла имате? Изобщо не ви трябва спален комплект!". Тръгнахме си по живо, по здраво с празни ръце и с непохарчени пари. Да им пиша ли на мейла според вас, или да не си хабя времето и нервите?

Извинявам се за дългия пост, но исках да споделя.

# 370
Adoration_ Пиши според мен задължително. Мъжа ми като купува количката миналия месец имаше проблем, да видиш като се раззвънях как намериха количката. И накрая пуснах мейл до шефа с негативен коментар за софийския малечко и положителен за Бургаския,да видиш колко извинения,та и промоции ми предложиха  Grinning
Иначе за матрака- щерката е с астма и от докторите знам,че само чистия дунапрен не задържа акари и други гадории. Тя спи на такъчв матрак и възглавница. А и са по 20-30лв
От Вис виталис и аз няколко пъти вече като съм ходила не съм доволна от обслужване,или просто все попадам на смотани продавачки

# 371
 Във Вис Виталис или няма кой да попиташ или те нападат както муха налита на мед...  Laughing
Аз не бих се разправяла....  Whistling

# 372
Честито и от мен и на двете мами! Да са живи и здрави и трите бързачета, бързо да наддават и да се прибират да се гушкат с мамите   bouquet

# 373
Честити бързачета на мама Евкалипт    bouquet  bouquet Бързо да наддават и да се приберат у дома!
Моите стягания понамаляха, като че ли повечето вода много ми помага. Вчера отидохме набързо до лудия петък на Хиполенд и накупувахме това онова. Добре, че мъжа ми още с влизането отиде да се нареди, а ние с майка ми през това време напазарувахме, и бързо свършихме. Сега само дрешки остана да докупя, а и някои неща като стерилизатор, нагревател ги оставих да ни ги подарят. Някоя от вас купувала ли е от играчките за креватче на Фишър Прайс - има едни светещи, някакви с батерии. Вчера исках да взема една, беше 60 лв . с намалението, но се усъмних, че се престаравам излишно и не я купих.

# 374
  • София
apolonia, от нещата, които си харесала съм ползвала следните:
- електрическата четка за зъби Philips sonicare е уникална, но това е четката, която аз ползвам. Даже не знаех, че има накрайник за деца, но честно казано доста силно вибрира и не бих взела за детето такъв накрайник. Иначе за възрастни я препоръчвам с две ръце!
- видео монитор ние използвахме на друга марка и ми беше много спокойно, със сигурност ще го ползвам и за бебето
- кошчето за пелени - много е удобно, задържа миризмите, когато се сменя често, но консумативите излизаха доста скъпичко
- шишетата на ТТ на мен лично не ми бяха удобни и ми течаха
Толкова от мен, дано да съм била полезна  bouquet

Много ти благодаря за инфото Wink
И честито на eucalyptus, да са живи и здрави всички !!!

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 22:04 от apolonia

Общи условия

Активация на акаунт