Много мина ,мъничко остана,Януари наближава да се гушна с мама ... 9 тема

• 41 430
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
И аз преди не можех да спя вечер. Събуждах се към 3 и до 7-8 не можех да заспя.  Откакто пия магнезий вечер, ставам само веднъж до 00 и после пак заспивам. Не знам, може да е от самовнушение, но действа Simple Smile

# 526

BoDill - аз бих те посъветвала да намериш варианти и на двете места. Специалисти има навсякъде. Аз раждах в Шейново в София - от доктора и екипа съм много доволна, но после ела да видиш какво става....щурахме се едни майки по нощници и сами си помагахме една на друга с кърменето и бебетата. Така, че не разчитай, че в София ще е нещо уникално Simple Smile

Да обмислям ги тези варианти ...  newsm78 Аз съм ин-витро процедура и цялата ми бременност е много рискова . бях на вливки , инжекции и много лекарства за да я запазя  Crazy  Sick  Искам да родя в клиниката където си правих процедурата защото там ми знаят цялата история  Crazy Whistling
 А не искам да родя в София от глезотия , а по скоро от страх ... Mr. Green  
 В Пловдив имам много лоши спомени , но все пак намерих читав док при който да се следя и с който на 03.12.  ще обсъдим евентуално раждане ...  Thinking Rolling Eyes

# 527
Здравейте, надявам се да приемете още една закъсняла бъдеща мама Simple Smile Термина ми е 26.01 и чакаме близнаци-момиче и момче Simple Smile
Следя темата почти от самото начало, но т.к успяхме от 6-ти опит инвитро, до сега не смеех да се регистрирам. Това ми е първа бременност.
Пожелавам на всички ви леки последни дни и леко раждане!   bouquet

# 528
По въпроса за секса -  Embarassed
Предварително предупреждавам, че поста ми може да се сметне за твърде неприличен от някой
аз да се похваля, /добре, че не се знаем, че нямаше да споделя сигурно, но през интернет е по-лесно Embarassed/ снощи правихме секс с ММ и получих множествен оргазъм, много хубаво ми беше Heart Eyes, обаче ми мина през акъла  - дали не ми изтекоха водите? newsm78, то беше...хихи
Общо взето не сме се отказали от секса, не знам при другите как е. Но аз пък се чудя - дали ако ми изтекат водите ще разбера, ако сме в същото положение? newsm78 Тоест - нали при някои водите изтичат изведнъж, и как да знам, че са те и по-скоро, как да съм сигурна че не са? newsm78 И ей такива чуденки ми се мятат през главата от снощи... Иначе се радвам, че не съм от мамите, на които им е забранено, защото имам желание за секс почти постоянно, все съм разгонена напоследък - особено.

Извинявам се, ако поста ми е твърде неприличен за някой!

# 529
Предварително предупреждавам, че поста ми може да се сметне за твърде неприличен от някой
аз да се похваля, /добре, че не се знаем, че нямаше да споделя сигурно, но през интернет е по-лесно Embarassed/ снощи правихме секс с ММ и получих множествен оргазъм, много хубаво ми беше Heart Eyes, обаче ми мина през акъла  - дали не ми изтекоха водите? newsm78, то беше...хихи
Общо взето не сме се отказали от секса, не знам при другите как е. Но аз пък се чудя - дали ако ми изтекат водите ще разбера, ако сме в същото положение? newsm78 Тоест - нали при някои водите изтичат изведнъж, и как да знам, че са те и по-скоро, как да съм сигурна че не са? newsm78 И ей такива чуденки ми се мятат през главата от снощи... Иначе се радвам, че не съм от мамите, на които им е забранено, защото имам желание за секс почти постоянно, все съм разгонена напоследък - особено.

Аман от моралисти.
Аз съм от тези със забраната и сънувах до скоро доста секс (на принципа гладна кокошка просо сънува). Забраниха ми нахута - качвал тестостерона излишно и хубавите сънища намаляха....да не кажа спряха.
Нощните оргазми бяха толкова разтърсващи и реалистични, че чак се събуждах.  Heart Eyes

# 530
Малее завиждам ти, ние се въздържаме от секс, заради многото контракции, иначе и на мен ми се прави ама.... още малко  Grinning А иначе по въпроса с водите, акушерка ми е казвала, че миризмата на водите наподобява мириз на белина и е като мътна вода поне тя така го обясни Wink

# 531

Мацко освен да ти завиждам благородно за секса и за това че се чувстваш комфортно просто няма какво друго да кажа  ...   Heart Eyes Mr. Green  bouquet
На една позната която роди наскоро разказа че водите и изтичали бързо като на филмите , а бавничко и по малко все едно се напишкваш и не можеш да стискаш . Тя е родила 8 часа след като са и изтекли водите ...
Да кажат и другите вече раждали мами .
Добре дошла на новата мама , как те разбирам ако знаеш ...   bouquet
Лека до финала на всички мами ...

# 532
Хихихи,браво. Ние не сме спирали,въпреки,че мъжлето май го е страх повече от колкото с първото. Секса по време на бременностите ми е най-хубавия да ви кажа честно.
С каката правихме секс към 12 през нощта,в 4 станах да пишкам и си легнах обаче нещо прокапа и помислих,че не съм се изпишкала хубаво и като станах стана наводнение Simple Smile Родих след 12 часа. Смешното беше,че предната вечер сменяхме радиатора в стаята с по-голям и капеше. И като ми изтекоха водите аз се развиках на мъжа ми че нещо тече,а той сънен за псува,че радиатора протекъл и ламината щел да замине,а аз от там,абе аз тека  Mr. Green

# 533
предната вечер сменяхме радиатора в стаята с по-голям и капеше. И като ми изтекоха водите аз се развиках на мъжа ми че нещо тече,а той сънен за псува,че радиатора протекъл и ламината щел да замине,а аз от там,абе аз тека  Mr. Green
  Joy Joy Как ме разсмя тази история  Joy Аз все пак смятам вляза ли в деветия да си правим секс, че не се издържа вече!

# 534
То си е смешно  Mr. Green Той си го разказва като виц  Mr. Green

# 535
Хихихи,браво. Ние не сме спирали,въпреки,че мъжлето май го е страх повече от колкото с първото. Секса по време на бременностите ми е най-хубавия да ви кажа честно.
С каката правихме секс към 12 през нощта,в 4 станах да пишкам и си легнах обаче нещо прокапа и помислих,че не съм се изпишкала хубаво и като станах стана наводнение Simple Smile Родих след 12 часа. Смешното беше,че предната вечер сменяхме радиатора в стаята с по-голям и капеше. И като ми изтекоха водите аз се развиках на мъжа ми че нещо тече,а той сънен за псува,че радиатора протекъл и ламината щел да замине,а аз от там,абе аз тека  Mr. Green

hahaha Joy Joy И на мен сякаш ми е по-хубаво от обикновено...Хормони! Crazy

# 536
Оф ние сме от въздържалите се за секса. ММ го е страх да не стане нещо и дума не обелва аз само си сънувам и мечтая за по-хубави времена.

# 537
И ние сме от въздържащите се от секс,много са ми контракциите.Ама то не пречи да си посънувам хаххаах.

# 538
Момичета здравейте ..Днес бях на аг беба е 2200 и нещо ама не чухме колко точно .вървим по-големи и ни мериха тоновете за първи път. малко по гръб - варираха м/у 120/130 но от време на време падаха под 120 и се притесних защото светкаше в червено . после на ляво ме обърнаха и пак няколко пъти падна под 120 и тъй като доки нищо не каза да се допитам при вас как е  newsm78  доки само ме попита дали съм имала контракции по време на меренето но аз нямах . мм вика стига съм се притеснявала излишно ,но то си има една зелена ивица и беше предимно на нея и падаше под нея няколко пъти .. #Crazy

# 539
Бъдещи мами в 8 месец, как сте с храненето? Напоследък нещо само на плодове ме кара, сутрин си закусвам, но после.... мляко и плодове. Simple Smile хаха

Вие какво си похапвате?

Като вземе да рита силно бебето и си мисля, че е гладно. Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт