Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на ръчната помпа за кърма?
Какви са предимствата на цезаровото сечение при раждане?
Какво трябва да опаковам в багажа си за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на ръчната помпа за кърма?
-
Какви са предимствата на цезаровото сечение при раждане?
-
Какво трябва да опаковам в багажа си за болницата?
В чантата за болницата трябва да опаковате необходимите лични документи, нощници (препоръчително тип рокля), чехли, тоалетни принадлежности, кърпи, прибори за хранене, зарядно устройство за телефон, пелени и мокри кърпички за бебето , бебешки дрехи , хавлия и одеяло. Освен това можете да опаковате други лични вещи, които може да са ви полезни по време на престоя в болницата.
-
Какви са ползите от естественото раждане?
-
Какви са предимствата от раждането в болница с ВИП стая?

Защо ви държат толкова дълго в болницата? Още ли е на палатково дишане? В МД бебетата от слединтензивното като станат 2 кг, ги изписват...
Упойката ме хвана веднага - не усещах нищо от гърдите надолу и през цялото време бях съсредоточена в опита си да мръдна някой пръст на краката. По едно време чух проплакване и ми казаха да се обърна да си видя бебенцата, преди да ги отнесат. Видях две миниатюрни розови човечета, шаващи с ръчички и крачета, докато ги повиваха, а после не можех да се обърна и да погледна какво правят с тях. Сложиха ми 2 розови гривни на ръката и ми съобщиха мерките (по 1.100 кг, 37 и 38 см) и номерцата им. Гледах зеленото платно, докато ме закърпваха и бях спокойна. Усещах силно придърпване на кожата, не можех да си поема дълбоко въздух.
Е, аз им завиждах, че могат да си взимат бебетата на 3 часа, а за моите дори нямах информация...
Ти си една силна жена
Пожелавам ти скоро да им се радвате всички вкъщи