MAC & Sephora - 26 тема

• 56 992
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Belgium

densi
, Благодаря за инфото   bouquet, за съжаление днес избързах и си все палитрата на Too Faced, но така е като съм нетърпелива  Embarassed

Промоцията важи само за комплекти, така че не съжалявай  Wink

# 121
  • София
Палитрата на Too Faced се води сет със спирала и се включва в намалението.

# 122
  • София
А каква е цената на комплекта?

# 123
97-98 лв. А куфара на MUFE  е 100 лв мисля.

# 124
  • София
Най-много се зарадвах от двете палитри на Urban Decay - Vice и Vice 2, новият ми ФДТ Lancôme Teint Idole Ultra 24h Foundation и молив на Zoeva - GRAPHIC EYES+ MR. MARVELOUS. Това на първо четене.

Доста съм разочарована от ружа NARS Orgasm. Не изкарва тази хубост върху моята кожа, която е в действителност.  

# 125
  • София
Помня че в темата с придобивките имаше дами с палитрата сенки и пудра от празничната колекция на Бърбъри? Впечатления ?  Praynig

Много съжалявам, че изтървах миналогодишната петица на Шанел и си мисля да взема тази на Бърбъри...

# 126
# 127
Deadly_vesi, кой е коледния стейн на Лоран?

Откритията ми тази година са свободната пудра на Шанел, въобще не личи,че имаш нещо на лицето. Придава хубав матов завършек. Червилата флуиди на Диор.
На прима виста е това,ще допълвам.

За любителите на червени червила коледното е must have. Аз натрупах доста и това ме спира, но може да е нюнанс, който нямам. Червилото е матово, консиствнцията разкоша и адски трайно. Бисквитка, ако обичаш червени червила ще ти хареса много. Същото се отнася и за гланцовете. Едва ги изтрих от ръцете си. Ще мисля още малко, че ме изуми трайността им. А аз изяждам почти всичко.

Денси, пускай темата какво искаме да намерим под Коледната елха.

# 128
А каква е цената на комплекта?

днес е 78.40 лв.

# 129
Cloe, Temptalia го сравнява с EL Envy vengeful red, а пък аз го имам него. Мисля го дали ще бие ЕЛ по дълготрайност и комфорт.
Имаше хубави коментари за цветния глос. Безцветният не ме грабна на снимка, ако ще блести предпочитам може би на Диор голдън рейн май.

Денси  Party

# 130
  • гр. София
Такаааа,  Mr. Green , за лилавата палитра на Диор ще кажа, че много ми харесва: най-светлият цвят е само фин брокат, златният е много блестящ и брокаатен, кремавият цвят е сатенен според мен като финиш, а светло и тъмно лилавото са мат. Така ги виждам на ръката си, още не съм се гримирала с палитрата.
Златният хайлайтер е светло злато, но като се разнесе става на финни брокатчета.

# 131
Харесва ми пролетната палитра на Кларанс -ако дойде тук, сериозно ще се замисля, аз обичам да нося такива цветове Simple Smile Не съм ползвала сенки на марката - вие как ги намирате?

Да, за Герленското червено червило попитах Wink 
Имам от единичните сенки на Кларанс-добра покривност и издръжливост, достатъчна пигментация.Доволна съм и може би пролетната колекция ще ме изкуши, ако не излезе друго по-неустоимо предложение..
 Sunglasses

# 132
Точно тази палитра на Диор пробвах от коледната колекция , еми не изглежда така на живо- определено. Не че е лоша, но си мисля че леко се повтарят ...
И аз получих снощи смс от Сефора ама така от разстояние трудно се избира и като не знам какви сетове имат  newsm78 .
Иначе щях да избера нещо на 100% .
Ах това Герленско червило искам го за рд , но ако не успея да го докопам ще е коледния стейн на Лоран и без това се каня на този цвят отдавна .
И аз не мога да се реша така на сляпо да поръчвам декоративна козметика.Някак си предпочитам да тествам първо върху моята кожа.Няма ли най-накрая да направят и в Бургас магазин? newsm78

# 133
  • София
Такаааа,  Mr. Green , за лилавата палитра на Диор ще кажа, че много ми харесва: най-светлият цвят е само фин брокат, златният е много блестящ и брокаатен, кремавият цвят е сатенен според мен като финиш, а светло и тъмно лилавото са мат. Така ги виждам на ръката си, още не съм се гримирала с палитрата.
Златният хайлайтер е светло злато, но като се разнесе става на финни брокатчета.

Звучи добре....  Crazy Crazy Crazy Crazy
Имам и един код от -10 паунда да оползотворявам.

# 134
  • гр. София
На мен много ми харесват и 2-та продукта, но аз обичам блясъка и не ме е страх да се гримирам така.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт